Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Szia!
Hát öcsém(bocs a megfogalmazásért...)
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?
Ha csak ennyi segítséget adott akkor nyelvtudás nélkül reménytelen az egész!C/C++ mennyire megy?Van egy starter kit amit ba**urálhatok?Dinamikus HTML/ CGI programozás hallotál már ilyenről?
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?