- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Nem tudom, hogy mi célból akarsz megtanulni, mert ez igen erősen befolyásolja azt az irányt, amerre el kell indulnod.
Nálam, mivel német érdekeltségű cégnél dolgozom a Siemens adott volt. Az árakról, jobb nem beszélni ez esetben. Ha tényleg saját élő hardverkörnyezetben akarsz tesztelni, akkor szerintem ez sajátpénzen megoldhatatlan. (vagy ha van rá többszázezer felesleges forintod, szerintem kezdj másba vele) Ha okosba meg tudod oldani a dolgot, akkor persze más a helyzet.
Omronnal az ezelőtti munkahelyemen foglalkoztam. Arra a feladatra, amire ott kellettek (egyszerübb gépek vezérlése) nekem szimpatikusabbnak tűntek, mint a megfelelő S7/200-asok. (ami nem azt jelenti, hogy jobbak is lennének.)
Sajna én olyan szinten, hogy véleményt merjek mondani, csak ezekkel (Omron S6, Siemens S5, Siemens S7/200, S7/300) ''foglalkoztam''. Pedig van még jónéhány elfogadott cucc amiket legalább alapszinten meg kellene ismernem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest