Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Nem tudom, hogy mi célból akarsz megtanulni, mert ez igen erősen befolyásolja azt az irányt, amerre el kell indulnod.
Nálam, mivel német érdekeltségű cégnél dolgozom a Siemens adott volt. Az árakról, jobb nem beszélni ez esetben. Ha tényleg saját élő hardverkörnyezetben akarsz tesztelni, akkor szerintem ez sajátpénzen megoldhatatlan. (vagy ha van rá többszázezer felesleges forintod, szerintem kezdj másba vele) Ha okosba meg tudod oldani a dolgot, akkor persze más a helyzet.
Omronnal az ezelőtti munkahelyemen foglalkoztam. Arra a feladatra, amire ott kellettek (egyszerübb gépek vezérlése) nekem szimpatikusabbnak tűntek, mint a megfelelő S7/200-asok. (ami nem azt jelenti, hogy jobbak is lennének.)
Sajna én olyan szinten, hogy véleményt merjek mondani, csak ezekkel (Omron S6, Siemens S5, Siemens S7/200, S7/300) ''foglalkoztam''. Pedig van még jónéhány elfogadott cucc amiket legalább alapszinten meg kellene ismernem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs