- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoryThePooh
aktív tag
Ezt a YT videót most találtam, egész jól elmagyarázza a megjelenítők fejlődését.
Every TV Type Explained | OLED, mini-LED, QLED, LCD, LED, QD-OLED & More
[link]
ha már megvolt, lapozzunk :-)The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz uriember #90674 üzenetére
"a gumilapját kell egy durva újságpapíron felpucolni, ez tartós megoldás."
Bocsesz, de ezt egy kicsit lama user- eknek is leírod, hogyan kel elképzelni..
szétszed, hol pattint szét, mit sodorjak közben??Köszi, köszi, köszi
[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz Pazolini #88019 üzenetére
"Szakértő kolléga tanácsára (egyelőre) nem kalibráltattam."
öööööÖÖ.
Ezt kifejtenéd? Nem kötekedés, tényleg érdekel.Nekem 50GT60@65VT60 is kalibrálva lett és csoda minőségi ugrást, értsd fekete szint, színhűség, hozott.
Köszi
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz cocobanana #87987 üzenetére
2009 - 2013
42PX80. Nagyon szerettem. Kicsi lett . Na meg FHD is hiányzott már.2013 - 2019
50GT60. 88xx üzemórával vette meg a barátom aki mikor meglátta az LCD-hez szokott szemével a színeket és a feketét már csomagoltatta is. János által kalibrálva lett. A sokak által kritizált GoT 8. évadot nálunk nézte meg a cimborám, saját LG 4K-ján nem látta az éjszakai csatajeleneteket. Igaz sötétíteni kell, de kérem a mozi az mozifények mellett az igazi.2019 -
65VT60. 85xx üzemóra, Itt vettem Ijk kollegától. Jánossal ezt is kalibráltattam.
Láttam nem egy 4K és 8K QLED, OLED miegyebeket 65 - 88 " között. Részletgazdagabbak a sok demoval az igaz. De az a mennyiségű elmosódás, utánhúzás amit láttam, jajjjj .Sokáig tartson a ki ez a plazma!
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #80824 üzenetére
Meg is van!
+-ba magamnak is meglepi az Interstellar Steelbook :-)
Köszi mégegyszer a Tippet Urak!Plasma 4Ever egyébként!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz M_AND_Ms #79780 üzenetére
Na máá' néztem ezt honnan varázsoltad rá... aztán látom nem saját készülék.
Én beregisztráltam free, aztán majd meglátjuk lesz e keletje. Nyelvtanulni, karbantartani lehet hasznos...
Ha valakinek feldobja, hogy felrakható app érkezett ne kíméljen minket ;-)The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #78690 üzenetére
Azt mondta a szervízes kollega, hogy nem adnak semmiféle papírt.
Európai garancia központtal van a gépük összeköttetésben, a Panasonic központ tud a hibáról és javításról,
ha esetleg újra e kell vinni a készüléket (remélem sosem) akkor ők látják az adatokat.
Garancia füzetbe nem kell semmit bejegyezniük.Garancia annyival hosszabodik, amennyit a készülék a szervízben javítással töltött.
Nekem ez pont 10 munkanap.The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #78677 üzenetére
Valaki esetleg a kérdésekre, hátha van tapasztalat.Köszi
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz Gyulus76 #78680 üzenetére
de..sajnos Zéróról kell indulnom..
El voltak mentve fotóként a beállítások, de egy része elszállt és nem vagyok megelégedve a visszaállítássommal.. valamit elkutyulok rajta..
Írtam is már Jánosnak.. de mintha az rémlene, hogy már nem foglalkozik kalibrációval?
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #78643 üzenetére
Na ma lett kész a vas. Működik. Állítólag komplett Y sus panelt cseréltek, de pontosabb infot nem tudtam meg.
Minden le lett nullázva. Gyakorlatilag be kellett üzeemelni a készüléket a nulláról.
Üzemidő az maradt. 3440 óra.
Sajnos elszállt a kalibrációs beálllítás is (By János) , még jó hogy anno mindent lefotóztam.
Most kezdem majd beállítani.Kérdéseim:
1, Minden papírozás nélkül kaptam vissza. Semmit nem kellett aláírnom, de semmi papírt nem kaptam.
Ez így kóser?2, Garancia nem hosszabodik a javításért gondolom, de a cserélt alketrészre se?
Köszi.
ui
Jaa, ott fehérmostak egy 65" VT-t. Szép nagy dög ;-)
El bírnám a falon képzelni.The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #78541 üzenetére
Ma bekerült a TV a XI.ker szervízbe. Köszi mindenki tanácsát.
to be continuedui, elég furi 72cm-en nézni az analóg adásokat
Korábbi 100Hz-esen ugye még nincs HDMI a DIGI boxomon meg nincs Scart... marad a good old analóg és 4:3 .. rulezThe one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok!
Műszaki help, hol kérdezzek esetleg máshol?
Panasonic 50GT60
Mai napon TV-zés közben egyszercsak kikapcsolt a TV. Azóta a LED pirosan felvillan 7-et utána szünet aztán megint 7....
Ha kihúzzuk, újra be akkor a LED zölden villan nagyon gyorsan kb 4-5-öt és utána ismét a 7-es kódot adja.Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz oil120 #78518 üzenetére
Nagyrészt TV miatt szvsz NEM.
Annyira adó- és adásfüggő, hogy milyen színek és tónusok vannak, hogy nem nyersz vele sokat.Filmezéshez viszont ERŐSEN ajánlott.
Nekem János csinálta, azóta is nálam csorgatják a cimbik a nyálukat a filmek alatt
De legalább hozzák a hideg sört[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este be lettem kalibrálva
50GT60János gondolom most is elfoglalt, ezért itt is megkérdezem, hátha valakinek van tippje.
2 Gyors kérdésem lenne:
-a Kép módokat tudom-e valahogy menteni külső forrásra, backupnak?-kép módokat tudom e másolni valahogy egymásra, tahát mondjuk a Professional1 beállításait clone-ozni Professional 2-re, vagy ez csak manuális módon lehetséges?
Köszi, Üdv, HTP
-
HoryThePooh
aktív tag
Úgy látom nem kaptál még választ.
Igen, közvetlen kezeli. Felismerteted és hajrá. Hangot leveszi a saját hangszóróról bekapcsolás után.Én egy Motorola HT-820-al használom.
Tökéletes, zúgást nem tapasztaltam, pedig van WiFi mellette és elég sok elektronikus kütyü a TV alatt.
Nekem maximum 3m a távolság, még másik szobában is hallom, de 2 fal után már zúg és szakadozik.
Nem kell drága darab ha csak a TV hang az igényThe one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz beugró #56190 üzenetére
Tök korrekt 'beugrás' volt ez és becsülendő kis bejegyzés!
Mivel jómagam is hasonló cipőben és majdnem ilyen eljárással léptem meg a váltást, engedd meg, hogy csatlakozzak a hozzászólásodhoz.
A GT60 nálam is bejáratás fázisában, naponta ámulok és bámulok. Most néztem meg a TV2-es Propaganda-t HD-ben amelyben mint említettem a Presser picivel történt egylámpás bevilágítós színpadi jelenet egy megdöbbentő mélységű fekete orgia a szemeimnek. Mindenben előrelépés volt nekem a PX-80-hoz képest, nem bántam meg a beruházást amiben tanácsaitok is segítettek.
Köszönet a topic motorjának DM-Fan-nak , BBéci-nek helyi AV szakértőnknek, janos666-nak és persze mindenkinek aki hozzátett ehhez a (szakmai) fórumhoz.
Köszi!
-
HoryThePooh
aktív tag
Nem mindegy milyen SD kártáy tolsz bele.
Régi 32MB-ost nem kezelte. 4GB HD-st meg elsőre.
FAT32 fontos!
Én ma este rendezgetem a sorokat.
Leszedéskor vettem észre, hogy Mindig TV oldalon (átkapcsolósan oldottam meg a 2 antenna bekötését)
van már M3 csatorna jel , Igaz csak január elejéig ingyé..[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz MaUser #55813 üzenetére
Teljesen más kérdés mindenkihez: Az ST60-at spdif-en keresztül kötöm az erősítőmre, azonban vagy 15dB-lel halkabban szól, mint az összes többi forrás. Ezen lehet valahogyan segíteni?
Ez engem is érdekelne.
50GT60 is halkabb jelentősen optikain.Valaki tud esetleg megoldást erre?
Szervíz menüben lehet esetleg állítani a kimenő jelet valahogy?The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HoryThePooh
aktív tag
-
HoryThePooh
aktív tag
Vedd a GT-t ha teheted.
Állam még mindig nem találom.. azért se írok még többet róla.na jó, de -> ennyit
Valamelyik este ment a Presser Picivel egy riport, talán a Tillás műsor. (DigiCabel HD, DunaTVHD)
Színpad egy zongorával. Tök Sötét. Egy szál reflektor rájuk.I-szo-nyat mi fekete volt körülöttük !! Csodálatos volt, nejem is csöndbe maradt egy pillanatra
Azt mondta utána, megérti a lelkesedésem
Pedig nincs kalibrálva , csak a saját szememnek lőttem be.Tegnap a 3D is tetszett neki, csak próbaképpen belenéztünk a Croodsék elejébe és elugrottunk a tűzkarikák elől . Pedig nem is a 3D miatt vettem.
HD filmekhez meg egyenesen KÖTELEZŐ! ;-)
Ha gondolod szívesen várlak egy megnézésre, privimre írj.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz Dracula #53834 üzenetére
GT
Ma vettem. 50GT60
Beszabehugy, pedig éppencsak bekapcsoltam.
Régebbi Pana plazmáról váltottam.Ember, ez félelmetes! De nem ragozom. Elég ha ezt most ideírom ->
Nej ma amikor megvettem.
Minek ez, nagy lesz, jó a régi, te pénzed, kidobás...
Felraktam a fallra (sima Hama, 50" ig, nem dönthető, tök jó)Nej. Te ez olyan mintha nem is TV-t néznék, olyan mintha átnéznék a szomszédba...
Te a sivatagban, is ilyen kopár sziklák vannak? Te, ez a kerámia olyan mint amit láttunk a piacon ...ÉLETHŰ !
Ha teheted vegyél GT-t
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
Emberek. A Show jó volt. Stream-Audio-s srácok nagyon szimpik voltak!
Hajlított Samu nekem tetszett, de egyértelmű demozásra való.
Egy előnye lehet amit a kollega is említett nem tud tükröződni egy iránybaBBéci @ janos666
Örültem a találkozásnak. Beszélünk még!Most gofri és utána szerelés!
Aztán élménybeszámol :
-
HoryThePooh
aktív tag
Köki XtremDigitálban ma ne keressetek 50GT60-at! :-/
Elhoztam az utolsót
Most irány a Show! ;-)
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz janos666 #53604 üzenetére
Vasárnap megyek, pedig taliztam volna veled
Nembaj, úgyis győssz calibrálni ecc'ecsak
..és lehet, hogy hamarabb mint magam gondolnám.. mivel nincs sztem esély se GT árzuhanásra, pár ezres meg nem a világ , még az is lehet, hogy vasárnap annyira felizgulok a HiFi show-n, hogy valahol betolok egyet az Octavia rakterébeJut eszembe BBéci-t miről ismerem meg? Melyik Stand, vagy mittomén szobácska kend tartózkodási helye?
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #53157 üzenetére
"Holnap megyek lesni Aréna Shop-ba, hátha van kint ST és GT is face-to-face...?"
Saját tapasztalati leírás, nem akarok még véletlenül se belefolyni a ST<->GT vitába.
Ma du. látogatás végrehajtva.
Kint volt egy 42GT60 @ 42ST60 fenti akasztókon, egy TV közöttük.
Jobb alul egy 50ST60.Eladó kolléga nagyon készségesen és profi módon supportálta a dilemmámat.
Helyiség alapban nem volt kivilágítva fullra, félhomály.
2 x 42" beállítását tökéletesen ugyanarra állította, azt hiszem Dinamikus-ra.
Köztük lévő TV kikpacsEgy HD-s természetfilm beindítva. 1sec különbséggel indult.
Távoli hegyek, kanyon, sok zöld.. stbEGYÉRTELMŰEN számomra! a GT a győztes.
Olyan érzés volt, mintha az ST-n nem látnék el oly messzire tisztán, távoli hegyek ormai "kissé" mosódottak voltak GT-hez képest.
Következő kép. Egy maci horgászott a patakban, ott a víz törése, hab élessége nekem jobb volt.Még eldiskuráltunk, hogy "fene tudja mi lesz?" dilemmán, akár még ki is adhat Pana egy búcsú szériát gondolat is felvetődött.
Én mindenesetre azt hiszem (főleg ha pénzem is meglesz rá) a GT mellett teszem le a voksom.
Majd kevesebb fagyit eszünk jövő nyáron!50ST60 is hasonló "finom" eltérést mutatott.
Középen alul egy 65VT60 ment, valami FullHD tartalommal. Állam leesett.
Igaz valami Ökó mód szerű "sötétebb" fehéret mutatott, de így is valami nagyon csoda képe volt.
De sajnos megnéztem az árcéduláját...Köszönöm PanaShop!
[ Szerkesztve ]
-
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz DM-Fan #50464 üzenetére
Helló boss.
'Anno domini' tanácsodra vettem még egy Pana-42PX80-t.
Mai napig (4300bekapcs és kb 8000 üzemóra) tökéletesen meg vagyok elégedve mind képileg, mind szolgáltatásilag a készülékkel.Most azonban para lett, hogy Pana kidobja a technológiát.
3D igazán nem hat meg, az úgyis IMAX-ban a nyerő.
WDTV Live HUB lejátszón van mindenféle SMART, ami meg nincs az a TV-re kötött laptoppal elérhető.
Én a képminőséggel eddig is meg voltam elégedve, PX80 mai napig bármi más technológiájú és gyártmányú lapost agyonver, ez a én szemem tapasztalata, baráti körből is sokan átjönnek egy-két filmet itt megnézni, mert a "feka az feka nem fényesvalami". (kicsit bele lett nyúlva a szervízmenübe )Dilemmám inkább a méret, sztem 50"-al nem ugranék nagyot, de e fölött iszonyatosan megnő az ár/érték arány számomra a jobb paneleket tartalmazó Pana TV-knél . Nagyon jókat írtok itt az 50GT60-ról, de annyi "fölösleges" dolog van számomra benne, ami miatt inkább az 55ST60-ra szavaznék hasonló árban , ha józan eszemre hallgatnék.
Javaslatod szívesen meghallgatom.
Persze mindannyiótékra kíváncsi vagyok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)