Új hozzászólás Aktív témák

• dedy70

tag

Tegnap beüzemeltem az új 50GT60-amat. Egy 10 hónapos 50ST50-el cserélt helyet a fali konzolon. THX Cinema képmódba használom kalibrálásig.
    A két készülék képminősége közötti különbséget csak kalibrálás után (majd márciusban) lehetne megállapítani, de addigra ki emlékszik az ST50 képére. A fentiek miatt nem vállalkozok az összehasonlításukra.
    A tavaly vett tölthető 3D szemüveget viszont összehasonlítottam a GT60-hoz kapott gombelemessel. Egy hajszálnyival az régit jobbnak találtam az újnál.
    A zoom funkciót sajnos elrontották. Eddig zoom1-et használtam, letterbox adásoknál az alsó-felső fekete csíkokat eltüntette, de a képet nem torzította, 4:3-nál levágott a kép aljából és tetejéből cserébe eltüntette a csatornalogókat, 16:9 jelnél automatikusan átváltott. Na most ezt már nem teszi meg, a zoom érvényben marad szélesvásznú adásoknál is, torzítva annak képét. Kézzel kapcsolgatni nem túl kényelmes.
    Amit még negatívumként tudok felhozni az idei modellek rovására az a fix 4 órás automatikus kikapcsolás (a 2012-es tévéken lehetett 2 órára is állítani) és a kikapcsolhatatlan üdvözlő képernyő (vagy még nem jöttem rá miként lehet kiiktatni).
    A tápzaj kisebb mint az ST-n volt, csak fehér képnél max 1 m-ről lehet hallani, de még ott sem zavaró mértékben (igaz ez példányfüggő).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák