Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz
Gabor970 #91537 üzenetére
Nem feltétlen olvasol értően. Sehol nem írtam 37 eFt-os nyugdíjról, ezt már te költötted hozzá. Általánosságban beszéltem, nem feltétlen a te vásárlásodról: egy négytagú - neadj' isten öttagú - család 37 eFt-ból szerencsés esetben talán még be tud vásárolni hétvégére - bár a mostani 3 napos hétvégére már erősen kétlem, vagy csak erős kompromisszumokkal, épp ezért én ennél azért magasabb összegre céloztam és arra, hogy ez az összeg sok kisnyugdíjasnak hatalmas tétel lenne - mint ahogy azt előttem is megerősítették. Nem, nem azt mondom, hogy a kisnyugdíjasnak annyi egy hétvégi beváráslás, mint egy négytagú családnak, mielőtt ez lenne a következő - nyilván más összegű kiadásai vannak. Ettől függetlenül szerintem szomorú, ahol az élelmiszerárak állnak, csak ennyit akartam mondani, de látom, félrement. Sebaj, lényeg, hogy én tudtam rosszul és akkor mindenki boldog!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest