- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #91277 üzenetére
Sajnos nekem volt olyan hogy a légy ott lett agyon csapva vagy a szúnyog,bajba voltam mivel takrítsam le... Nem mertem csak langyos,enyhén vizes ronggyal óvatosan törölgetni.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz wrathchild #91168 üzenetére
Tányért sok helyre lehet tenni nem csa a tetőre ha az csak a gond vele...
Oldal al,földre stb...(a földi vételhez is kell vmilyen anetenna) -
tobias40
veterán
válasz MasterMark #91068 üzenetére
Köszi,király vagy!
Így már tökéletes! -
-
tobias40
veterán
Nem túl aktív a topic..
Hogyan tudom beállítani azt hogy a tv alapértelmezetten a HDMI2-es csatlakozóval indítson ne a tv-vel?(PANA 65VT50)[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
65VT50-en szeretném kikapcsolni a viera connectet.
Kikapcsolom a menüben de egy kis idő után visszaáll,nem értem miért.
Panában ez lenne a CEC is?
Mert igazából azt szeretném kikapcsolni! -
-
tobias40
veterán
Most látom milyen vitát okoztam a kérdésemmel,nyugodjon meg mindenki és azt és addig nézze ameddig akarja!
Most már úgy vagyok ezzel a plazmával is hogy örülök hogy eddig elment,amit még megy az meg ajándék de fogom használni uanúgy híreket nézni,természet és főző műsorokat nézni és a sport műsorokat is,most pl. a Vuelta-t!
Mindezt sajnos a telekomos iptv-vel mert az van,de van sat tv-m is de ott meg kevés a magyar hd csatorna így csak "kiegészítésnek" van meg!
Szinte minden 2 nap nézünk vmi filmet vagy a plazmán vagy a projektoron,imádom a sport műsorokat 112"-on nézni 3-3,4 méterről!Gondolom a projektorom se fogyaszt többet mint a plazma,tehát azokat is hagyom úgy ahogy eddig voltak,készenlétben.
Inkább kihúzunk egy hűtő-fagyasztót mert az csak nyáron kell igazán és a mosogató gépet vmint a szárítógépet is optimálisabban használjuk! (meg a villany sütő meg a vilany főzőlap meg a többi nagy fogyasztású gépet) -
tobias40
veterán
válasz sinick #90862 üzenetére
Na ez egy jó számolás,meggyőztél!
Én is így gondoltam hogy a nézési időt fogjuk csökkenteni,ami nem lesz nehéz mert a nyáron az asszony is többet volt itthon mert pedagógus,meg én is többet néztem átlagban mint kellett volna.
Mondjuk télen meg azért nézzük többet mert 4-kor sötét van és mit csináljon sz ember mint tv-t vagy filmet néz!Én sem vagyok híve a teljes kikapcsolásnak,minden eszköz vagy készenlétben megy vagy "teljesen",ezek a droidos boxok amiket sosem kapcsolok le és a telekomos iptv stb-je.
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Rezsicsökkentés miatt gondolkodom a plazma áramtalanításán,nem tudom mennyit spórolnánk meg vele..(65vt50)
Eddig nem foglalkoztam vele hogy állandóan stby-ban van de ezek után sajnos minden számít mert bőven több a fogyasztásom mint az átlag.(14.000-et fizetek havonta)
Napi 5-8 órát simán megy a tv tehát ezen is vissza kell vennem....
A konnektor a szekrény mögött van és nem férek hozzá ezért gondolkodom a hosszabítóba dugható okos konnektoron,ez jó megoldás lehet?
Ami még tetézi a bajt hogy van egy sony vpl55 projektor is,igaz ez "csak" heti 6-8 órát megy de állandóan be van dugva ez is.(van egy kis samsung proji is de az nem fogyaszt olyan sokat! )
Túl aggódom a dolgot ezzel a készenléti fogyasztással vagy ezek elhnyagolhatók és a valós tv-s órákat kell/érdemes csökkenteni ezeknél az eszközöknél?
(tudom hogy a fagyasztó,villany sütő-főzőlap srb. sokkal többet fogyaszt de most elsőre ezen "spórolnék"..Ti hogyan oldjátok meg ezt a plazmás-projektoros fogyasztás problémát?
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #90724 üzenetére
Köszi!
-
tobias40
veterán
Hogyan is lehet megnézni az ST50-ben az üzemórát?
-
tobias40
veterán
válasz janos666 #90511 üzenetére
Tehát ha megbontás nélkül a szellőző rácsokon keresztül befújunk az már elegendő megoldás lehet?
Nem gond ez hogy "szétfújjuk" a belsejében a port,vagy így is kitud jönni sok por a tv-ből a többi szellőzőn keresztül?
Nekem is van egy hobbi kompresszorom(Lidl-s)azzal csinálhatom?
Nem bontanám meg mert nem vagyok szakember de egy takarítást már megérdemelne mert nálam van vagy 4-5 éve a VT50. -
-
-
tobias40
veterán
válasz KTTech #90015 üzenetére
Hozzátartzik a dologhoz hogy pályázatban "kell hogy vegyek" egy eszközt és ez tv lenne.
De nem akarok 300-nál többet fizetni érte mert csak valóban a 2. szobában lenne kiegészítő tv ami lehet hogy csak hetente egyszer lenne bekapcsolva.
De ha már veszek vmit akkor hasznosat szeretnék venni,ezért nehéz a döntés...Ha a plazmám tönkre menne akkor tuti Oled-et vennék "fő" tv-nek természetesen!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Legyen egy kis ON is...
Plazma VT50 után mi legyen a következő,max 300.000-g?
55"-ban gondolkodom mert egy 2. tv lenne a 65-ös plazma mellé úgy hogy van egy projectorom és azt mentesíteném.
A telekomos full hd iptv nézés és szeretném kipróbáni a 4K-s filmek világát is.
Oled lenne tudom az ajánlott de ilyen árban az nem fog menni.A plazma marad a fő tv-nézési eszköz mert ezen jó a sport közvetítés is és a full hd-s nagy bitrátás filmek is.
Tehát melyik irányba induljak el?
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #89743 üzenetére
Köszi,ma is tanultam vmit..
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #89740 üzenetére
És ilyenkor honnan tudjuk hogy helyesen van bedugva a 220-as konnektorba?(nem is tudtam hogy ilyen is van..ez csak a tv-nél van vagy más eszköznél is?)
Mi van akkor ha hosszabítóba vagy elosztóba van dugva a csatlakozó? -
tobias40
veterán
válasz tobias40 #89501 üzenetére
Én a hdmi-s erősítőről megyek a tv-re és harmony távval irányítok mindent.
Eddig a harmony-val próbáltam ,most már a tv saját távjával sem megyaz info gomb.
De nem megy a piros kikapcs gomb és az alatta levő 4 gomb sem menü 3D stb...
Megy viszont az info gomb ami mutatja hogy a tv 1080i felbontással megy most,a telekomos iptv vevőn nézem a tv műsort.. De netflix alatt semmit nem csinál az info gombEz miért van?
-
-
tobias40
veterán
A netflix app-ban hogyan tudom megnézni az aktuális kép felbontást és hogy milyen sávszéllel jön a műsor?
Valamint hogyan kell beállítani hogy a film info-k magyar nyelven legyenek?
A beállításoknál nem tudok semmit állítani a régió magyar/angol.
A film beállításoknál tudok feliratot és hangsávot állítani de mást nem.
65VT50 a készülék. -
tobias40
veterán
"Mit állítsak be a Netflix addonban,és hol hogy a panavt50 tv-men a menü és a filmek leírása is magyar legyen?
Jelenleg minden angol,pedig a profilban magyar/magyar van kiválasztva..."
Természetesen a webes felületen magyar minden...[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz pataslogeza #89235 üzenetére
Nekem van egy Tridax erősítőm és egy elosztóm is ha érdekel keress meg PÜ-ben!
Ott leírom a pontos típusát,bocs az off-ért... -
tobias40
veterán
válasz hsrasus #89080 üzenetére
Nekem még régi volt fent,és most megakartam nézni de frissíti a szoftot 1.632-re.
Utána megmondom... (igaz nem tőlem kérdezted nekem is ment még a YT 65VT50-en ,korábban)
Frissítés után megmaradnak a kalibrált és egyéb beállításaim?
Nem is gondoltam volna hogy jön még rá frissítés... -
tobias40
veterán
válasz julius75 #88780 üzenetére
Gratulálok,megfogtad a lényeget!
Azt írtam hogy 1 deci olaj nem kellett bele öntenem,nem hogy egy litert 1000 km-ként,és írtam hogy nagyon nem szeretem ezeket az autókat!
Olvass vissza és értelmezd az írást ne csak a saját trombitádat fújjad folyamatosan!
Az off-okat te generálod folyamatosan én csak egyszer írtam,amikor sztem már nagyon eltúloztad ezt az opel olajfogyasztás dolgot.Én itt be is fejeztem de te még gondolom tolni fogod,sok időd lehet erre...
-
tobias40
veterán
válasz julius75 #88773 üzenetére
3. Opel Corsát nyűvöm a cégnél és még egyikbe sem kellett 1 deci olajat sem öntenem pedig mindegyikkel mentem kb 200-250.000 km...(a többi kollégának sem pedig voltunk 10-en is)
Ettől függetlenül nagyon nem szeretem ezt az autót csak leírom én is a tapasztalatot de ez már nagyon off ide!!!(nyáron meleg télen hideg,kicsi turbó stb..)
Sztem beszéljétek meg PÜ-ben mert szét lett offolva a topic! -
tobias40
veterán
Ha vkinek kell egy alig használt vt50 távirányító akkor írjon rám PÜ-t és megegyezünk rá ,én nem használom...
-
tobias40
veterán
Én sem láttam nagy különbséget az STw50 és a VT50 között de ez lehet az én "gyenge"szemem hibája is ami nem érzékel olyan jól mint ahogyan kellene.
Ettől függetlenül a VT50 maradt meg mert azért egy "picivel" én is jobbnak láttam ezt.Nyilván erre születni kell!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz janos666 #88254 üzenetére
Ok,köszi.
Egyébként már elég sok a magyar nyelvű film és a minőség is rendben van,sztem full hd-n jött a film amit néztem ,ezt akartam leellenőrizni.
Kellemes meglepetés egyelőre a Netflix,tudom hogy lehetne minden jobb de akinek megfelel ez a minőség azoknak jó választás lehet... -
tobias40
veterán
Netflix alkalmazásban hol tudom állítani a felbontást és az egyéb képi,hangi beállításokat?
Vagy érzékeli hogy full hd a tv és annyin adja a filmeket?
Most tesztelgetem a próba verziót,eddig tetszik csak nem találom ezeket a beállításokat... -
tobias40
veterán
válasz bendeguz76 #88145 üzenetére
Én is vettem tőle egy 55ST50-et...
Kintről hozza a tv-ket,német.osztrák stb...
Nekem bevált amit vettem tőle de elég érdekes kis fickó!
De már régen nem azt használom,lecseréltem egy 65VT50-re.Igen a szoba nagyon hasonló...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #87638 üzenetére
Eddig nincs is vele baj pedig régóta csinálja,évek óta,heti 2-3 alkalommal.
Nem tudom ez sok vagy kevés,eddig nem foglalkoztam vele... -
tobias40
veterán
válasz MasterMark #87602 üzenetére
Nekem látta a lemezkezelő de le kellett formáznom mert nem tudott vele mit kezdeni a win 8.1!
-
tobias40
veterán
Ha korábban egyik pana tv-mhez formáztam le egy külső házas usb-s vinyót akkor azt a vinyót hogyan tudom "vissza hozni"?
Nem a tartalom kell róla hanem egy másik eszközhöz szeretném használni,pl. pc-hez!A tv már nincs meg amivel formáztam,igaz sose rögzítettem vele de az mindegy sztem..
-
tobias40
veterán
válasz pataslogeza #87330 üzenetére
Köszi,tehát ez iptv-re nem alkalmas csak filmek nézésére pl. penről..
Iptv lejátszó ezek szerint nincs a vt50-ben,én legalább is nem találok.
Nem gond megoldjuk külső eszközzel ez csak egy "érdekesség" lestt volna ha van benne... -
tobias40
veterán
Esetleg egy VT50 tulaj megnézné hogy megy-e neki a player?
Köszönöm!
-
tobias40
veterán
válasz pataslogeza #87326 üzenetére
Mert nálad működik a lejátszó?
Vagy esetleg másnál iptv-re kellene,nem csak filmeket lejátszani pen-ről..Csak emiatt nem variálok,de ha megy másnál lehet megnézem az ünnepek alatt,úgy is ráérek.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz pataslogeza #87321 üzenetére
Ezt a régió beállítást hol találom?
Nem én üzemeltem be a tv-t hanem az előző gazdája,én csak a csatornákat és a képi beállításokat csináltam.
Végig zongoráztam már korábban is a menüt mert én is gondoltam erre de nem találom.. -
tobias40
veterán
Ebben tud vki segíteni?
Ha nem megy a player akkor csak külső eszközzel tudom ezt megoldani?[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
65VT50-en nem megy a "player" program,lengyelül karattyol vmit hogy licensz probléma van.
Nálatok sem megy vagy csak nekem tiltja vmiért?Iptv-hez kellene a lejátszó ezért kérdem..
-
tobias40
veterán
válasz DM-Fan #87124 üzenetére
Valahogy nem áll jó benne,és nem "csippan" be amikor beleteszem,egy picit meg kell oldalra billentenem minimálisan hogy jól érintkezze,mintha éppen nem érné el a táv a bölcsőben levő 2 érintkezőt..Eleinte jó volt...
Van ezen is micro usb(vagy milyen) hisz azon keresztül tudom pc-re kötni és felprogramozni.
Akkor próbáljam meg bármelyik ilyen töltővel és az adatkábelével feltölteni,nem lesz tőle baja a távnak?
-
tobias40
veterán
Ha már Harmony-zunk...
Van egy 785-söm és ugye ezt bölcsőben kell tölteni.Rosszul érintkezik a bölcsőben és nehezen tudom tölteni.Nem éri el rendesen az érintkezőket csak "bizonyos"állásban kb. 5 percig kell kínlódni vele mire eltalálom...
A kérdésem az hogy lehet tölteni az usb-ről hogy 220-as aljzatba dugom be mint amikor telefont töltök?Ha igen milyen töltőfej kellhet hozzá?(nem nagyon értek hozzá,nem akarom leégetni/tönkre tenni )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest