Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Gyulus76 #65388 üzenetére
Most, így lassan 1 hónapnyi (100+) óra tesztelgetés után már jobban tudok a tapasztalatimról nyilatkozni a tv-vel kapcsolatban.
Ez az általad látott jelenség (phosphot trail) az előző G30-amon (méret, felbontás ugyanaz volt) nem volt észrevehető számomra, pedig még anno direkt rá is játszottam, játékoknál rángattam jobbra-balra a képernyőt de semmi. Ami durva, hogy a GT60on viszont gyors kameramozgásoknál már látom! Nem zavaró de egyszerűen látszik, ha egy amúgy színekben nem gazdag képnél mozog a kamera és látod ezt a szivárványos jelenséget.A másik amit szintén írt már valaki és most így 1 hónap teszt után én is meg tudom erősíteni, hogy világos képtartalomnál látom kicsit a vibrálást, amit előtte G30on sohasem láttam, max ha direkt a tv mellé néztem és a szemem sarkából de a tv képét nézve sosem tűnt fel.
Ez sem zavaró, mert ha nem direkt erre figyelek nem tűnik fel csak furcsa.Nem tudom hogy ezeken beállítások változtatásával lehet-e segíteni vagy nem.
Ez 2 olyan dolog amiből úgy tűnik a G30 jó volt, pedig a egy 2 generációval korábbi 3D nélküli modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest