- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja,hogy hogyan lehet belépni a szerviz menüben ezen a tv-n P42X60E?Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
lemmy9
őstag
-
bigdady
nagyúr
válasz MasterMark #57595 üzenetére
óriási
-
lemmy9
őstag
-
MasterMark
titán
Megcsináltam szigszalaggal a Samsung 3D szemüveget, hogy ne tükröződjön belülről. Viszonylag jó lett. Már egyáltalán nem tükröződik. Amivel egyelőre nem tudok mit csinálni, hogy maga a keret, ami tartja a lencsét, az fénylik belül.
Switch Tax
-
psg5
veterán
-
Neworder
csendes tag
válasz Neworder #57591 üzenetére
Sorry, kimaradt a hozzászólásból néhány szó (mobilon írtam )
Szóval a kép érdekel, a szolgáltatások nem annyira. Látom, mélyebb feketét és ezért nagyobb kontrasztot ígér a gt60, kérdés, hogy ez mennyire jelent sokat a gyakorlatban - van kalibrálóm a tvhez, beállított a g30 is -
Neworder
csendes tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Nagyon sajnálom, hogy a Panasonic beszűnteti a plazma gyártást... oly annyira "pánikolok", hogy azon gondolkodom kéne venni ebből az utolsó szériából. Jelenleg egy 50g30 van szolgálatban... semmi baja, elégedett vagyok vele, de. .. A gt60 felteszem többet tud.
Szerintetek, érdemes eladni a g30-at és beruházni egy gt60-ba, ha a 3D része, bépített szolgáltatások sem, csak a kép (jó, esetleg a bépített sub is jó, de nem ezen múlik)???
Köszi
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Először is Kellemes Ünnepeket Minden topiklakónak!
Elérkezett az idő, hogy a téglafalunkra falikonzollal felerősítsük az 50ST60-at. Bár tudom nem egyszer volt már szó róla, olvasgatom is vissza, de azért szívesen veszem, hogy ki, mekkora konzolt használ és mekkora csavarokkal ehhez a tv-hez.
F.K.T.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Zubács Géza #57585 üzenetére
Ebbe a topicba dobd be a kérdésed, ott előbb kapsz választ. Egyébként ez szerintem egyértelműen nem táp, hanem vezérlőpanel probléma.
Get Moded!
-
Zubács Géza
újonc
Samsung PS42C96HD tip. plazma tv-m, aminek pár napja a képe elromlott, a hangja tökéletes. Ki lett cserélve a tápegység panel, de ez nem segített rajta. A képernyőn sötét foltok jelentek meg, egy-egy képernyőrészlet ugyan homályosan, zavarosan látszik, de a teljes képernyőn nincs fényerő, kontraszt, a foltok pedig teljesen sötétek. Van-e valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Van képem róla, csak nem tudom, hogy lehet ide másolni.
Még valami: jobb oldalon lévő teljesítmény panel bekapcsolt állapotban is teljesen hideg.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség LG plazmáknál az alábbi jelölések között?PH, PK, PN, PV?
May The Force Be With You!
-
tamáspapa
aktív tag
Boldog karacsonyt minden plazma-rajongonak !
-
zolee3000
tag
válasz MasterMark #57575 üzenetére
Akkor ezek szerint ez a késlekedés normális (feldolgozási idő), csak én voltam túl türelmetlen. Köszi.
-
MasterMark
titán
válasz zolee3000 #57574 üzenetére
Kicsit várni kell, hogy magától felismerje, hogy milyen anyagot kap. (Hiszen sima 2D képként megy rá, nincs semmi külön amiből következne, hogy épp felezett 3D-t kap. Várni kell amíg az algoritmus felismeri, hogy ugyanaz megy egymás mellett, vagy egymás felett.)
Vagy pedig kézzel beállítod, hogy milyen anyag megy rá, de annál meg általában gyorsabb az automata.
Switch Tax
-
zolee3000
tag
Kellemes karácsonyt kívánok minden kedves topiktársnak!
Lassan egy hete megvan az ST60, de a 3D-t még csak most próbáltam ki rajta. Ehhez SBS anyagokat töltöttem le a Demo World oldalról. (Tudom, hogy ezek nagyon gyengék, de nincs 3D BD-m, meg ha lenne, se tudnám mivel lejátszani.) A következő zavaró dolgot tapasztaltam: az m2ts fájl indítása után megnyomtam a 3D feliratú gombot a távkapcson, a felbukkanó menüben pedig kiválasztottam a 3D kép opciót és OK-ztam, de semmi hatás. Ezt a 3D-s megjelenítésre váltási műveletet kb. 3x-4x kellett elvégeznem, mire kapcsolt a készülék és az addig egymás mellett megjelenő képek összemosódtak. Már az is elég zavaró, hogy az ilyen fájl nem eleve így indul, de hogy az egyperces demó anyag fele lemegy, mire ténylegesen 3D-be vált a kép, az elég elkeserítő. Csak remélni tudom, hogy nem a 3D-s megjelenítésért felelős elektorinkával van gáz, hanem ez is csak a belső médialejátszó sara.
Szintén furcsaság, hogy a szemüveg visz. rövid idő után magától kikapcsol. Nem 3D-s anyag nézése közben fordult ilyen elő, hanem két videó közötti szünetben. (Vagyis az egyik demót megnéztem, majd mikor a másikat indítottam, észreveszem, hogy közben a szemüveg már inaktívvá vált.) Ez mitől lehet? Merül benne az elem? (Nem hinném, mert még csak most távolítottam el róla a fóliát, tehát eddig "állásában" elvileg nem gyengülhetett.) Vagy a szemüveg így reagál arra, ha biz. ideig nem kap jelet a TV BT-moduljától?
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz liszi70 #57568 üzenetére
ezt a baumaxban vettem nemtudom mikor, talán 1-2 éve. ezeknek kis fogyasztásnál nagy a hibahatára, kb 5W alatt 5-max 10%, nagyobb fogyasztásnál sokkal kisebb.
de 170W-nál ha eltér mondjuk 10%-ot a legrosszabb esetet nézve, akkor 1000 helyett 1100Ft. nagyságrendileg OK ennyi nekem elég, csak kíváncsi voltam h mégis mennyi az annyi.
-
janos666
nagyúr
válasz erdoke #57565 üzenetére
Mikor HDTV-t észlelnek, akkor az AMD és Intel GPU is YCC-t állít be alapértelmezettnek. Előbbi szépen csinálja az RGB->YCC konverziót, ami szükség szerint letiltható, utóbbi ocsmányul és kötelezően (én legalább is eddig nem tudtam beleszólni egyik iGPU-uknál és driverüknél sem).
De amúgy is gyengus a shaderkapacitása is, véletlen sem futja szebb chroma upsample algoritmusokra.
Ja, és a DXVA-s deinterlace-t is az AMD csinálja legjobban, az Intel leginkább talán sehogy, a szoftver deinterlace pedig elég drága (komolyabb CPU játszva elbírja, de nem energiatakarékosan és a lasabbakkal már lehetnek bajok 50/60fps-nél).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
erdoke
titán
válasz NoOne1976 #57560 üzenetére
Ha jól rémlik, az R1 is régebbi Realtek chipes lejátszó, azaz nem tud 23,976-ot, hanem 24,000 képkocka/mp sebességgel viszi az összes "24 környéki" filmet.
Ettől függetlenül az is lehet, hogy a korábbi tévéd sem tudott 24 Hz-es anyagot normálisan megjeleníteni, te pedig hozzászoktál az 50/60-ra áthúzott szappanopera effekthez. Ezek után most a "helyes" megjelenítést nem szereted.(#57564) janos666
Amikor IB chipes laptoppal próbáltam, a kadenciával már nem volt gond. A driverekkel már sokkal inkább, de azóta ott is javulhatott a helyzet.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
janos666
nagyúr
válasz mayday00 #57474 üzenetére
Én egy AMD APU-t javaslok (abból tényleg elég lehet a legkisebb, ha nincs igényed placebó minőségű képfeldolgozásra), az Intel integrált GPU-ja nagyon gáz, ráadásul integrált rendszereknél nV chippel társítva is az dolgozik HDMI kimenet ügyben, olyankor azt nem az nV adja (hacsak nem egy külön PCI-E kártyaként van ott az nV chip, saját HDMI kimenettel).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
Gicz
addikt
-
janos666
nagyúr
Nincs velük semmi "baj". Jelen pillanatban is egy G30-at használok. Viszont szívesen cserélném >=50-esre, mert a Focused Field Driver tényleg érezhető javulást hozott az előző generációhoz képest (jobb mozgáskezelés) és duplázódott a kontrasztarány is (gyakorlatilag majdnem mindkét évben, még ha nem is minden modellen és minden képmód esetén).
Az alapja pedig ahogy BBéci is írta, a sok más avatott szemmel egybehangzó saját megfigyelések. Esetemben nem is csak tesztkészülékeken, hanem magánszemélyek szobáiban kiskereskedelmi példányokon.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
NoOne1976
őstag
válasz batagy #57518 üzenetére
Érdekelne, hogy ezt az oldalirányú röcögést az ST60-on a TV belső lejátszójával vagy külső lejátszóval tapasztalod-e?
Külső lejátszóval. Egreat R1. Be van kapcsolva a 1080p24hz funkció. A baj az, hogy ez előfordul 25fps-es anyagoknál is. Ott viszont nincs mit kapcsolni. Nézem az Így jártam anyátokkalt, jelentváltás, oldalról úszik be az új kép, és akadozik rendesen. Amit nem bírok felfogni, hogy a régu 42X10-es Panám nem csinált ilyet, csak az új, csodatudású ST60 Lehet, hogy már túl okos?
Összességében nekem ez az egy csalódás van az ST60-ban. Vagy én nem tudom, hogy mit, hogy állítsak, de ugyanez a médialejátszó volt, ugyanezek az anyagok, és korábban nem volt gondom. Most van...
-
Laci.M
senior tag
Ezt meg kell osztanom, most láttam egy használt plazma hirdetést:
"Plazma tv elado kondi kiment benne nyáron
nagyon jol mukodik csak telen meleg helyre
kell rakni es bekapcsol 107cm-es
távirányitoval at megegyezes szerint"Aláírás
-
Adamo_sx
aktív tag
Először is, kellemes Karácsonyt mindenkinek!
És a történelmi hűség kedvéért:
A Panashopnál dec. 22-től ~350e Ft a P50GT60. További garancia a következő feltételekkel vásárolható:
- évenként 7% felár
- a plusz garancia kizárólag az alkatrészárra vonatkozik, azaz, a munkadíj és a szállítás fizetendő.
Az ST-hez hasonló, kiterjesztett garanciára azt mondták, hogy a GT-re 100%, hogy nem lesz. -
Gicz
addikt
plazma TV fogyasztás témához egy kis saját mérés:
nov 21-dec 23 ig 50ST60
117,5h üzemidő, 19,91kwh elfogyasztott "áram". ez átlag 170 W-os fogyasztás, ennek fele TV kb 40-es kontraszton, fele sorozat és film, 70-80 kontraszton True cinemában. 50 forintos árral számolva, ez havi 1000 Ft szinte semmi azért a minőségért amit kapok cserébe.
Boldog Karácsonyt !
[ Szerkesztve ]
-
Hsanyika1
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!Egy kis meglepi tőlem [link] szép demó anyagok vannak fent.Ajánlom a pioneer demóknál a KURO Best 1 és KURO Best 2 letöltését!Fúl fekete hátér aranyhal úszkál meg fúl fekete hátér középen egy szál rózsa stb. st60 bruttál letöltés:számra kattint letölt külön összes számot ami tartozik demóhoz majd kicsomagol és csodálkozás vannak 3D demók is. Külön csak hang demók is.További kellemes ünnepeket!
-
mp54
senior tag
Nyugodt, békés, szép Karácsonyt kívánok!
Köszönöm a jókívánságokat. -
TCr
veterán
válasz MasterMark #57543 üzenetére
Úgy értettem, hogy egyhuzamban, a ghost miatt.
Valóban lerakhatatlan alkotás.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz MasterMark #57533 üzenetére
Hány órán keresztül nem tudtál lekattanni a Dark Souls-ról?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
erdoke
titán
válasz gutentag #57539 üzenetére
Ez a mozifilmek alacsony kadenciájából adódik. Amíg 23,976 képkocka fut másodpercenként, azaz a szemed csak éppen folyamatosnak látja a mozgást, oldalirányban kevésnek fog bizonyulnak.
Esetleg játszhatsz az IFC beállításokkal, talán már a minimum segít.A legjobb aláírás a héten
-
gutentag
tag
Szia,
nekem külső lejátszóm van, Med600 és mégis "röcög" kicsit a kép. Elég zavaró tud lenni, főleg egy látványos filmnél, pl mikor a tájat mutatják be...
DM-Fan: Van erre valami megoldás? Kéne valamit állítanom még az ST60-on, a kadenciahelyes lejátszáshoz, vagy a Med600 automatikus-ra állítása elég, és majd alkalmazkodik az a tévéhez?
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Mivel lusta voltam, ezért a G20-as tévémen egyik frissítést se indítottam el, csak ma reggel. Az új adókat berakta a végére és nem kavart össze semmit sem.
A GT60 esetében minden frissítést azonnal végigjátszottam és ott látszott, hogy keverednek oda, majd vissza az adók. (ahogy, a Digi cseszte el, majd hozta helyre)
Tényleg nincs mit ezen beszélni, csak meg kell érteni, hogy ez nem a tv hibája! És meg kell érteni, hogy miképp dolgozik a rendszer, mitől mondható egy adó ugyanannak és nem egy másiknak (és ez nem az adó neve)!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
nagyúr
válasz MasterMark #57533 üzenetére
"...akármennyire figyeltem teljes képernyős tartalomnál nem látszik. Csak tesztszíneknél (ott is csak néhánynál), és fehér mosás alatt."
Egy teljesen normális, természetes, ráadásul gyakorlatilag nem is látható ghost miatt kellett pánikolni? Azt hittem, nem vagy kezdő!
Így is elég sokan fosnak sokkal jobban a "beégéstől" mint kellene, erre még a szőröstökűektől is ilyeneket olvasnak? -
MasterMark
titán
Egy játékból, itt a jobb alsó számláló utolsó 3-4 karakterét. Az utolsó általában egy 0. A többit nem lehet kiolvasni.
Szélesvásznon kívül esik, és akármennyire figyeltem teljes képernyős tartalomnál nem látszik.
Csak tesztszíneknél (ott is csak néhánynál), és fehér mosás alatt.mayday00: Ez hogy jött ki? És mitől függ?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
oncsi
őstag
válasz M_AND_Ms #57525 üzenetére
Akkor had ìrjam le neked is.
Nemcsak összecserélte a "minden DVB-c" csatornákat, hanem törölte a kedvenceket. Még a kedvencekben lètrehozott neveket is mint pl. Sport, magyar, gyerek. És visszarakta a kedvencek1, 2, 3, 4 et.
De hogy ne legyen ez túl beszélve. Most jó (miután 3 x rendeztem vissza) és gyanitom nem utóljára.
Ja és G20.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Mimura
csendes tag
válasz darthdenes #57529 üzenetére
Csak azért kérdezem ugyan is a rokonomék samsung led tv sokkal jobban lehet látni. Az is aktív.
-
Mimura
csendes tag
Sziasztok!
ST60 lehet a 3D élményen javítani? Szinte alig látható valami is,csak több síkon mozognának benne.
-
mayday00
őstag
válasz MasterMark #57524 üzenetére
50-50% Vagy eltűnik, vagy nem.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
őstag
válasz MasterMark #57524 üzenetére
Reméljük. Nekem kb 300-350 óra kellet a régebben említet karikának, hogy láthatatlan legyen. Mit sikerült összeszedni?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #57517 üzenetére
Újra leírom neked is: a Digi kever a háttérben.
Hiába rakod a kedvencekbe ha a csatornaazonosítót elállítják. A tv-k nem a csatorna neve alapján dolgoznak, így nem az alapján tárolják azt sem mi a sorrend, mi van a kedvencekben.
Hiába látszik, hogy ugyanaz a neve, ha az azonosítója már nem az. Sőt a Digi egy másik létező csatorna azonosítóját adta neki, így került annak a helyére a tv-n beállított sorrendben. A kedvencekben is oda kerülne.
Valószínű az volt, hogy elsőnek pár napja több csatornánál véletlenűl összekeverték az azonosítókat, többünknél a frissítéskor megtörtént a keveredés és anyázás. Majd most ezt helyrehozták, ami okozta a "vissza" keveredést és az újabb anyázást.A panák a csatornalista frissítéskor NEM keverik össze a már létező sorrendet. Ez tuti! Évek óta így használom.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MasterMark
titán
Sikerült csinálnom egy komolyabb ghostot. Most előszőr.
Azért remélem eltűnik.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz Darthforce92 #57522 üzenetére
XBMC-t használj auto frekvencia váltással.
Ha nem kadencia helyes a lejátszás, akkor ne csodálkozz.Switch Tax
-
Darthforce92
tag
Én szombaton vettem st60ast és ugyanez a probléma. Belső lejátszóval 1080p-s anyagnál volt általános akadás is . Ezek után pc-ről hdmi-n keresztül próbálkoztam. A képi zavarok elviselhető szintre süllyedtek, de a mozgalmasabb jeleneteknél illetve nem minden esetben, de sokszor a kamera oldalra mozgásnál volt akadás. A dologhoz, hozzátartozik, hogy utána kipróbáltam monitoron és valószínűleg dxva miatt néha megröccent viszont közel sem olyan gyakran. 6770-em van legújabb driverrel és catalysttal nem tudom mi lehet a gond, talán a win8. Egyébként köszönöm az ajánlást ezt leszámítva gyönyörű képe van a tv-nek és csak dicsérni tudom, állandóan összeül a család megnézni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz arcitec #57519 üzenetére
Oppá tévedtem - elnézést - , de csak eltolta az M1 M2 került be kb az 55 , 56 -ikra mert beszurt 2 csatornát csak az M1 M2.t kellett visszarakni ... Ez még csak istenes a régi 2007-es pana teljesen összekeverte.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
oncsi
őstag
válasz DM-Fan #17781 üzenetére
Bocsás meg, de nekem ez még ìgy sem világos.
Van a csatorna lista. Abban lehet a kék gombbal abc sorrendben, vagy sorszàm szerinti elrendezést vállasztani. A pirossal lehet váltani kategoriàt. Minden dvb-c, ingyenes, HDTV, előfizetéses, rádió,
Itt szoktam az alapsorrendet beállitani az összs DVB-C n.
A kedvencek szerkesztésében meg a kék színtén csak az ABC sorrendet, vagy a sorszámot változtatja.
A piros a kategoria kivállasztó ( de csak azokat, amiket fentebb is írtam)
A zöld a kedvenceket vállasztja (lehet erre gondoltál kategoriák néven?)
Csak az a baj, hogy az itt kiválasztható kedvenceket (kategóriákat) az új adót találtam után nyomott Ok, simán törölte, és mèg a nevüket is visszarakta (kedvencek1, 2, 3, 4)
Nem lehet ezt valahogy lementeni?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
arcitec
addikt
válasz NoOne1976 #57515 üzenetére
Nekem kiírta , hogy új csatorna, frissített és nem keverte össze, egyébként eddig még nem keverte el és nincs külön kedvencek kreálva ... Meg kell várni míg megcsinálja , nem szabad nyomkodni addig ...(GT60)
Egy hiányosságot talán látok , hogy lehet megtudni mi lett az új csatorna .........!!!!!!!! Köszönve...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz sinick #57499 üzenetére
Ez azért van, mert nem hoztok létre saját csatornalistákat, ahová berendeznétek a csatornákat, hanem az "Összes DVB-C csatorna" listát használjátok. Ha lementetek külön listákat, ahová átemelitek és tetszőleges sorrendbe rakjátok a csatornákat, akkor ott nem is fog változni a sorrend akkor sem, ha a főlistát újraszkenneli a TV. Ezt sokszor leírtam már korábban is, pl. itt, de számos más helyen is. Használjátok a keresőt!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Jarjarbinks #57506 üzenetére
Ezerszer leírtuk már, hogy egyetlen TV belső lejátszója sem képes kadenciahelyes lejátszásra, ezért ne csodálkozz, hogy röcög a lejátszott anyag.
"Valszeg láma kérdés, de milyen más lejátszót lehetne, ha szerverről nézem a filmet?"
Én meg pont azt kérdezem, hogy hogy lehet ilyen célra a TV saját lejátszóját használni, mikor teljesen alkalmatlan a HD-anyagok megfelelő lejátszására? Egy 20-25 eFt-os médialejátszó minden tekintetben porba alázza a legdrágább TV legfejlettebbnek mondott, smart-funkciókkal bővített lejátszóját is.
sinick #57498: "Megjött a 1TB-os WD Elements, az 50GT60-as gond nélkül kezeli USB 3-ason."
na, jól van, örülök, hogy gond nélkül működik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
NoOne1976
őstag
Új csatornák:
Az én ST60-om ma sem jelzett, hogy új csatornák vannak. Kézzel indítottam a csatorna lista rissítését, megtalálta mind a 3 AXN-t. Se az alap, se a kedvencek listát nem keverte össze.
De egyszerüen nem értem, hogy miért nem jelzi ki magától, hogy új csatorna érhető el -
őstag
válasz Jarjarbinks #57512 üzenetére
-
M_AND_Ms
veterán
Mint írtam már. A tv jól frissít, de a Digi valami extra keverést rendezett itt: a már meglévő csatornákat is újnak, vagy megváltozottnak látja, ezért "rakja" más helyre.
Évek óta nem volt gond, érkezett az új adó, frissítettem, berakta a végére, én meg beraktam a helyére.
Most meg... grrrr!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
BBéci
legenda
Ha a GT60 saját lejátszóját használod, az olyan, mintha tökön szúrnád magadat. Másképp fogalmazva: messze nem használod ki a TV valós tudását.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
oncsi
őstag
válasz sinick #57499 üzenetére
Délelőtt frissitette a csatornákat. Persze minden beállitott sorrend elveszett. A csatorna listában elmozgatottak, és a kedvencek is. 1 óra alatt visszaraktam. De most este meg jött az AXN is.
Ujra frissit, és megint minden elveszett. Miért? A kedvencek meg megint üres lett.
Sebaj, mert asszonyt kitanitottam hogyan rendezze át. Innentöl automatice a helyreállitásKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
NoOne1976
őstag
válasz gutentag #57500 üzenetére
a HD filmeknél az ST60-amnak az oldalirányú mozgásnál nem folyamatos a képe, hanem mintha beszaggatna egy kicsit
Sajnos ilyet én is észrevettem. Én úgy fogalmaztam, hogy a kép "röcög" Az akadozás folyamatos, mintha nem tudna folyamatosan oldalra fordulni a kamera... És ugyanez volt hdtv-ből konvertált mkv anyagnál is. (Így jártam anyátokkal, magyar szinkronos változat.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Optikai kábelel vagy hdmi-vel van összekötve az erősítő és a tv?
-
őstag
válasz Jarjarbinks #57504 üzenetére
Mi a lejátszó? A TV sajátja?
Mi nem sikerül, maga a lejátszás vagy csak az 5.1 nem jön össze?
-
Jarjarbinks
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kábelezéshez:
NAS-Denon X2000-Panasonic P50GT60 rendszer. A NAS-on levő filmeket szeretném nézni, a Denonhoz kötött 5.1 hangszórokon hallgatva. Lehet, hogy béna vagyok, de leírás alapján nem sikerült.
Köszi,
JJB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest