Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
szijartg
őstag
válasz kiscéé #46699 üzenetére
Több mint egy hónapja az van nekem... meg vagyok maximálisan elégedve vele.
Szép a képe, sd adást nem sokat nézek, csak 720as sorozatokat meg fullhd-t.
Nekem nagyon tetszik, agyaltam a G30-on is, de nekem special az a plusz kiadás nem érte volna meg. Annyira sokat nálam nem megy a készülék.
Média lejátszója külső hdd-ről mindent megevett (egyedül egy sorozatnál mosódtak össze dolgok, de ott a kódolás volt szar) még a +18gigás .mkv-t is.
Páran meg panaszkodtak rá, hogy nekik nem jó.
Optikán a hozzá csatlakoztatott erősítővel a dts is kitűnően működik.[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz kiscéé #46708 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy az a többlet nem éri meg nekem.
Mire vagy kíváncsi? ~190óra van benne... úgyhogy még erősen bejáratós.
Táp cicergés, hang nincs, kíváncsiságból mikor pixel teszteltem és full fehér volt a háttér akkor hallgattam a tv mögé. Na, akkor lehetett egy kicsit hallani. -
szijartg
őstag
válasz kiscéé #46714 üzenetére
Nálam a fehér az fehér, fekete meg fekete... nincs vele gond. Kép éles, főleg full hd-nál.
Tv adás az a diginek a legalapabb csomagja, úgyhogy attól csodát nem várok... híradó és barátok köztre tökéletes. Meg esetleg némi zene csatorna, meg film+.
Beégésre kell figyelned... bár, nálunk az sem okoz gondot, mivel nem vagyunk annyira hardcorosok. Ugyanúgy nézzük mint a régi 55ös oriont. De eddig nem tapasztaltam semmi ghostot. Bejáratás alatt minél többet kell etetni fullhd anyaggal... na, az tetszik nekiVáráslásra kell még figyelned, én úgy jártam, hogy használtat kaptam először ~300órával és jópár bekapcsolással. Egyből vissza is vittem, és egy hetet vártam a vadi újra. De megérte... még ott a boltba (euronics) leteszteltem mindent. Pixel, üzemidő, táp cicergést.
Szerencsém volt, hogy egy hibátlant hoztak. Elég sokat olvasni a pixel hibáról.
Bár azt nem tudom, hogy később mekkora az esély a kialakulásra, de erre talán DM-fan tud valami okosat írni.Összességébe nekem nagyon tetszik, mind szín hűségbe mind formális világban. Először ledeset akartam, mert vékony keskeny, de mégis Pana plazma lett, amit egyáltalán nem bántam meg.
Netes dolgaiban néha a híreket, időjárást mert picasa-t szoktam megnézni. Ennyi. Úgyhogy azt sem sokat használom. De nem is netezésre való, arra ott a számítógép.
Média lejátszójával is megvagyok elégedve, mint ahogy fentebb írtam. Lehet hogy majd pár hónap múlva a srácok máshogy kódolják a filmeket és azt már nem fogja tudni kezelni. Akkor majd lehet kell egy lejátszó, de az sem fontos mert ott a gép a szobában. Az is lehet hogy a legfrissebb szoftverbe bele írják ezeket a kódolási dolgokat, hogy le tudja játszani mindig a legfrissebb dolgokat. Nem tudom miket szoktak benne frissíteni.
-
szijartg
őstag
válasz kiscéé #46723 üzenetére
Nekem már onnan feltűnt, hogy a távkapcsba nem én raktam be az elemet, és volt is rajta 2 karc. A talpát én csomagoltam ki origin fóliából. De gondolom falra volt felszerelve.
Másik, pedig, hogy semmit nem állítottam be rajta... gondolok itt a nyelv, ország, meg ilyenekre. Sőt asszem még a digi csatornái is be voltak állítva.
Aznap nem volt időm vele szenvedni, csak bekapcsoltam... de másnap reggel, megnéztem a szerviz menüt is (visszaolvasol láthatod, hogy kell) és akkor láttam, hogy mennyi az annyi -
Sasi82
csendes tag
válasz kiscéé #47321 üzenetére
Kedves kiscéé!
Most beszéltem az Euronics-al és tájékoztattak, hogy az akció csak ott lehetséges ahol az akciós újságban szerepel.
Én csak Debrecent láttam, meg is említettem, és mondta a hölgy, hogy azt nem is az Euronics felügyeli, hanem egy külsős cég.
Gondolom azért van ott ilyen akció...Budapesten nem elérhető....
-
ZEN1TH
őstag
válasz kiscéé #47993 üzenetére
A hölgy nyilván bolti garanciára gondolt, amit általában külsős szervizekkel oldanak meg, természetesen plusz pénzért. A Panasonic FHD modellekre hivatalos gyártói garancia van jelenleg ami ingyenes, teljeskörű, ám csak bizonyos boltoknál vásárolt készülékekre érvényes, melyek körébe a Euronics természetesen beletartozik. A meghosszabbítás mikéntjéről pedig itt találsz hivatalos leírást: LINK
Az XBox-os kérdésedre sajnos nem tudom a választ.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
M_AND_Ms
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kiscéé #47993 üzenetére
A hölgyeményt nyugodtan világosítsd fel, hogy teljesen törvénytelen, hogy tőled plusz pénzt kérjenek el az 5 éves garanciáért. Itt a Panasonic részletes akciós szabályzata, amelynek ők is részesei. Sehol nincs benne olyan, hogy milyen módon kell rendelned az 5 éves garancia biztosításához, ellenben mint Euronics ők is ott vannak az akcióban részt vevő üzletek listájában.
Egyrészt már az alapgaranciát sem a bolt adja, hanem a Panasonic, ahogy annak kiterjesztését is a gyártó szavatolja, magyarán a boltnak rohadtul semmi köze hozzá, illetve csak annyi, hogy a nála vásárolt készülék kapcsán tudod érvényesíteni (benne van a hivatalos forgalmazók listájában). De nem azért, mert ők bármit is biztosítanak, hanem csak azért, mert a számlát ők állítják ki, tőlük veszed át a készüléket, nekik meg a Panasonic szállítja. Másrészt ha probléma van a TV-vel, akkor úgysem hozzájuk fogod vinni 2 éven belül sem és a 2-5. év között sem, hanem a Panasonic-hoz. Miért is kéne plusz pénzt hagynod a boltnál?Az Xbox-ra ugyanígy a Microsoft kell vállalja a garanciát, amennyiben hivatalosan forgalmazott termékről van szó. Ha meg nem, akkor a bolt KÖTELES biztosítani a garanciát, értéktől vásárlási értéktől függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
KTTech
veterán
válasz kiscéé #50132 üzenetére
Megsúgom: soha nem "újat" veszel. Mindig van benne valamennyi használat (sőt, az se biztos, hogy teljesen újak az alkatrészek és nem javítottak gyárilag), még akkor is, ha esetleg Te nullának látod.
Ne legyünk ennyire naívak, ha lehet
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok