- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ezzel a hang dologgal nagyon nem tudok egyetérteni. Alapvetően már egy valamirevaló házimozi-erősítő árának töredékét sem tudnád megspórolni azzal, hogy kisebb TV-t veszel. Egy normális, belépőszintű H/K házimozi-erősítőt (ami már alaphangon tudja pl. a DTSHD-t, vagy a TrueHD-t) nem nagyon kapsz 200 eFt alatt, ennyiből meg 50"-os HD-Ready plazmát veszel. És akkor még nem beszéltünk a hangfalakról, mert egy normális 5.1-es szett ára megintcsak nem egy TV ára. Én igenis azt mondom, hogy vegye az ember azt a TV-t, amit megálmodott, abból semmi szín alatt ne engedjen, mert később megbánja. A hang-projekt ettől legyen teljesen eltérő. Az, hogy ki melyikre ruház be előbb már igény és elhatározás kérdése.
Szóval én sem mosnám egybe a két dolgot, teljesen más világ, ahogy magad is írtad. Azt meg senki nem gondolhatja komolyan a TV vásárlók közül, hogy a TV saját hangszóróiból minőségi hangzást (pláne nem térhangzást) fog kapni.
-
KTTech
veterán
Szerintem a hang az nem ide tartozik, az más téma, annak is van topicja... egyébként én remekül el vagyok a két egyedi hangfalammal (oldalanként 2x20cm mély-közép és 1 db 1.9cm-es kemény dóm, közel 25kg/fal), egy sztereó Yamaha erősítőn és mellette az 50"-os TV-vel.
Egyébként, ha már 5.1, akkor az minden csak nem olcsó, gyakorlatilag csak a hangfalak többe kerülnének, mint amennyiért az 50"-os plazmát vettem, az erősítőről nem is beszélve.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gerner1
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest