Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Poplacsek #7054 üzenetére
Igen, ebben igazad van, csak ne felejtsd el, hogy folyamatosan az abszolút felső kategóriából hozol példákat. Pont ettől lesz a legkevésbé népszerű egy gyártó, hogyha a prémium termékei nagyon jók, de az alsóbb szegmensekben (ahonnan a legtöbb vevő vásárol) gyengébb a konkurenciánál. Márpedig a Samsung modelljei ott már valóban gyengébben teljesítenek, pl. pulldown terén.
A design meg aztán abszolút szubjektív. Én pl. nem régimódinak nevezném a Pana TV-design-ját, hanem letisztultnak, nekem jobban bejön, kevésbé csicsás, mint a többi gyártóé. Szóval ezek alapján végképp nem lehet pálcát törni egyik gyártó feje fölött sem. Mindenkinek más tetszik, és hál' istennek van merítési lehetőség, csúnya is lenne, ha minden gyártó egységes kinézetű TV-ket dobna piacra. Ettől függetlenül a személyes szimpátiám továbbra is a Pana-é, egyrészt a saját magam által tapasztaltak, a külföldi fórumon olvasottak és ízlés alapján is. Meg azért engem még mindig e gyártó irányába tol az a tény, hogy mégiscsak japán termékről beszélünk, mégha nem is ott rakják össze.
Ettől függetlenül persze el kell ismerni, hogy mind a Samsung, mind az LG kiváló TV-ket gyárt, ráadásul egyre elérhetőbb áron kínál az összes gyártó jó minőségű, nagy méretű terméket és ennek örülni kell. Ha egy gyártó lenne csak, valószínű nem törnének le ilyen ütemben az árak, és a fejlődés is lassabb lenne.
Az LG PS8000 amúgy nekem is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok