Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
gyraph
tag
Sziasztok !
Az utobbi egy honapban 2 kulonbozo LCD TV jart nalam, de valahogy nem birtam megszokni a kepuket Utaltam hogy nem volt homogen a kep, a horizontalis lathatosag okes, hogy 160°, de mondjuk ha mar felalltam a TV elol es vertikalisan is kapott 30°-ot, akkor borzalom az egesz (nem birtam, hogy le kell terdelni a tv ele, hogy jo legyen
), beszurodesek, felhosodes, pixelhiba stb. Elegem volt az LCD-bol, monitornak 60cm-rol idealis, maganvelemeny.
Plazmaban nem is gondolkodtam a PC es konzol miatt, mert paraztam a beegestol, mivel a nappaliban egy regebbi Grundig SD plazmat hasznalok, LG panellal...na az meg igencsak hajlamos a beegesre, ezert csak DVD-re es TV nezesre van hasznalva.
Nem tudtam, hogy hol jar most ez a tecnologia, de az utobbi hozzaszolasokat figyelve ugy latom, hogy ertelmes hasznalat mellett ma mar nyugodtan lehet hasznalni vele a konzolt, es az se baj, ha 2-3 orat rajta van egy allando HUD.
Kiszemeltem lenne a Pana 37px80-as. Olvastam Cifu-ek tesztjet a 42"-es modelrol, es elegge bejovos a TV.
A 37px80 is tudja fogadni a 1080p jelet? A 24p tamogatasa valos, vagy pulldown? Ugyanakkor az 1024x720-as felbontas is eleg hybrid, szemben a nagyobbak 1024x768-as felbontasaval. Mi tortenik, ha HDMI-HDMI kabellel osszekotom a PC-vel, 1920X1080-ra all es minden okes? Esetleg csik lesz jobb es bal oldalt? Mivel a vga-n nincs ilyen felbontas, hogy 1024x720, csak 1024x768 vagy 1024x640...szoval hogy lesz abbol 1:1? Nem akarok rajta netezni, de HD filmeket egyelore a PC-rol neznem. Most igy hirtelen ennyi lenne. Elore is koszi.
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest