Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Dave77 #28202 üzenetére
Mondtam én, hogy gyanús nekem ez a dolog. Persze ettől még okozhatta volna a TV is (a kondik csuda hangokat tudnak néha kelteni), de nekem is az volt gyanús, hogy írtad, hogy eleinte nem hallottad. Én meg még soha nem hallottam ilyet Pana plazmából. Mindenesetre örülök, hogy nem a TV-d hibás, talán még ez a kisebbik bosszúság. Mindenesetre megdöbbentő, hogy most már a médialejátszók is ezt csinálják, ráadásul én is O!Play-t tervezek venni, igaz, nálam egyelőre a HD2 a befutó. Aztán még ez lehet, hogy változik, még erősen olvasgatok a témában.
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest