Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Plazma TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balazs025
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi okozhatta a problémát. Viszont sajnos, ha nincs a gépen mentési fájl, akkor nem valószínű, hogy újra el tudnátok érni. Ezt a menüben tudod leellenőrizni. A trófeákat, hogy jelzi, az semmit nem jelent, mert az csak fiókhoz van kötve, míg a mentés - plus nélkül - fiókhoz és géphez is (ps5 játékok esetében).
#78542 staker
Én úgy tudom (de hátha kijavít valaki, ha hülyeséget írok), hogy ha egy fiókon volt már plus trial, akkor arra külső forrásból vett kódot se lehet aktiválni, valamint nincs rá garancia, hogy van is ott mentése (hogy le lehet e valahogy ellenőrizni plus nélküll, azt nem tudom). De nem biztos, hogy megéri a vesződést. Nem túl hosszú játék, ha tetszett neki, akkor lehet, hogy még élvezné, akár most újrajátszva is. -
-
CptAdamica
veterán
válasz
üzenetére
Hm, nekem LG CX van, de csak feldobja, ha bekapcsolom, hogy átválthatok, érdekes.
Viszont végre kipróbáltam az új RE demo-t, tetszik, hozza a RE7 feelinget és a látvány szerintem nagyon ott van, biztosan megveszem. Viszont most megint visszaszámol 6 napot a következő demo-ig, ez mi?

-
Gaben92
őstag
válasz
üzenetére
CFI-ZCT1 azt jelenti, hogy DualSense. Utána a W pedig, hogy európai. Amcsiba WX megy, japánba J, Ázsiába több helyre G, stb.
Az már jó kérdés melyik hogy áll. Eddig legalább 3 féle DualSense belsőt láttam (1-1 amiben a fólia más, mert voltak vele gondok, illetve 1 amiben nem a meghalós Alps analógok vannak) de nem tudom milyen kódúak voltak.
-
balazs025
senior tag
válasz
üzenetére
Ha tudod, akkor nem értem ezt a ,,Megfullad benne szegény gép". Ha nem rendeltetésszerűen használják az nem a termék hibája. Túlmelegedhet a gép egy ilyen nélkül is, ha teljesen rossz helyre rakják. És nem azt vitatom, hogy hasznos e vagy sem (nekem ugyan nem kellene), de szerintem attól azért jobb, mint amit te írsz, tekintve, hogy nem foglalja a helyet a doboz, plusz nem is kell folyton lecsavarozni a talpát.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
üzenetére
Természetesen, a minap is volt rá precedens. Edigitalból eltulajdonított ps5-öt nyomozott le a hatóság az edigital eladójával, kivonult az egész TEK és miközben betörték az ajtót a ps5 lemezkiadójából hologrammként tört elő az edigitalos eladó hogy közölje, "letiltottuk a lopott konzolt és adja meg magát a rendőrségnek" .
-
Crus
addikt
válasz
üzenetére
Mitől szemetebbek őt, mint egy 249-ért digitálist árusító, kiemelt eladó itt az aprón?
Komolyan érdekel.Pont a fenti ár fényében 280k egy lemezes PS5-ért - 20k értékű játék - 20k értékű controller - 3k értékű PSN + free futáros szállítás a küszöbödre abszolút nem pofátlanság. Szerintem.
Igen, tudom 185k a konzol normál ára. De ez olyan, mintha az mondanád, hogy 330k a normál ára egy RTX 3080-nak. Remek... és van ennyiért? Nincs. Mindannyian tudjuk, hogy mennyinek "kéne" lennie az árának, de nem annyi, mert ez egy globális piac, ahol a kereslet és a kínálat szabja meg az árakat, nem pedig a "kéne", meg a vágyálmok.
Igen, a Notebook.hu cirka 50 ezret keres egy ilyen lemezes PS5 eladásán, viszont van egy nagy előnyük pl. bármelyik másik bolttal szemben ott és akkor: VAN nekik készleten és NEM kell hónapokat még várni az előrendelésre.
Azt se felejtsük el, hogy GPU ínség van, és a PS5-ben levő GPU vastagon nextgen szint, így a konzolért + extrákért ez az ár bizony nem sok!
-
-
saelin
veterán
válasz
üzenetére
A Watch Dogs Legion trial-ja kell neki, nem a második rész demója, szerintem. A teljes játékra kell rákeresni és ott lesz free trial-nak feltüntetve a játék. A demo sosem egyenlő a trial-al, mert az egy külön kis csonkított verzió, míg a trial általában a teljes játék próbaideje X szintig vagy óráig.
-
Gaben92
őstag
válasz
üzenetére
Nálam ez úgy nézett ki, hogy Xbox One volt itthon akkor szóval teljesen lemaradtam róla. Aztán 2018 végén véletlenül belefutottam egy gameplay-be. Mikor vége lett lecsuktam a laptopot, beültem a kocsiba, elhajtottam a legközelebbi műszaki áruházba és vettem egy PS4 Pro-t.

Második “legkedvencebb” (tudom, hogy ez nem egy szó
) játékom. -
-
Halbrand
csendes tag
válasz
üzenetére
Gyakorlati tapasztalat meg mondták is párszor. Amikor én 2 évente pl.hosszabbítok szinte azonnal jóváhagyásra kerül, vagy ha egy összegben rendelsz. Azért napi x száz vagy lehet több megrendelést nem néznek át ők sem
de szerintem hagyjuk, kicsit elkanyarodtunk a témától
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Elég ritkán használom a telefonos alkalmazást, de ma kivételesen abban intéztem az acc-hoz adást. Nekem pl egy-két esettől függetlenül jól működött mindig, amikor ránéztem telón is, annyi, hogy lassabban tölti be a kosárra vonatkozó részeket, de ez weben is ilyen. (PS-en meg nincs tapasztalatom még.)
Amíg nem fél perc van a játékok behúzására, hanem egy hónap nem zavar, úgyis mindenki ráugrik a telepítésre, aztán csak a szívás van
-
válasz
üzenetére
Nem, az nem lehetséges. Kézzel lehet kikapcsolni, meg pl. ha csináltál gyári visszaállítást. Illetve mikor ellopják a PSN profilodat, akkor előszeretettel használják úgy, hogy beállítják elsődlegesre (vagyis aktiválják ezt a játékmegosztás és offline játék opciót), és játszanak a megvásárolt digitális játékaiddal. Sokan meg észre sem veszik, vagy csak jóval később.
-
-
válasz
üzenetére
Igen, a jelenlegi PSVR szettek működnek PS5-tel. Viszont a kamerához kell egy USB-s adapter, amit külön, de ingyenesen lehet igényelni. PS5-ös VR játékot jelenleg nem lehet készíteni, ami futtatható az mind BC módban megy. Ha majd később mégis kiadnak egy új PSVR változatot, akkor majd ahhoz lehet direktben PS5-re programozni. Az egyéb kompatibilitási kérdések majd csak akkor fognak kiderülni.
-
Gaben92
őstag
válasz
üzenetére
Megy vele, viszont olyan játékokhoz amihez kontroller kell csak a DS4 jó, a DualSense nem. Szóval azt kalkuláld bele. Illetve kamerából is PS4 kamera kell, a PS5 kamera nem tudja a VR-t kezelni.
VR-t ketten nem igazán tudtok játszani mivel egyszerre csak 1 szemüveg van.
Külön PS5 VR játékot ne nagyon várj. Se a kamera, se a kontroller nem támogatja a VR-t szóval a Sony kb elengedte a dolgot. Ettől függetlenül jelenhetnek meg játékok PS5-re de új VR kit nem valószínű, hogy érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert pont azt nem talalom akkor

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox