Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
30z.Samu #159749 üzenetére
Nekem csak az a problémám, hogy tele vagyok csúcs Sony termékekkel, Wf-1000xm4, WH-1000xm4, de véletlenül sem lehet egyiket sem a PS5 -tel használni, hanem helyette ilyen túlárazott hulladékokat kínál erre a célra. Egy időben megvettem a gamer füleseiket, de mind egy hulladék volt, fájt tőlük a fejem, nemcsak kényelmetlenek voltak de még a hangjuk is gagyi. Végül vettem egy 6000 Ft -os kínai mikrofonos fejhallgatót az veri ezeket a csodákat ami elég szégyen. És igen én valahogy elvárnám hogy legalább a top of the line fejeseiket lehessen illeszteni a konzolhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest