-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Hmm. Belefutottam egy érdekes bugba (?) Dead Sapce indítás után, eltűnt a hp jelző csík a hátamról
Próbáltam már restartot, korábbi mentés betöltését stb, de nem változott a dolog. [katt] (bocs a telós képért, így most egyszerűbb volt)
Olvasott ezzel kapcs valaki valamit? -
chris0000
őstag
PS5 bekapcsolás után nem egyből aktívnak kellene lennie a kontrollernek? mindig rá kell, h nyomjak középen a PS gombra, h tudjak a menuben mászkálni... én állítottam el vmit? thx. üdv.
-
proly01
őstag
Ha kikapcsolom dead space en a performance módot akkor natív 4K-t kapok 30fps el ray tracing támogatással?
-
modflow
veterán
Újranézem a 2021-es Project Athia bejelentő videót, eszméletlen jónak, szépnek ígérkezett....
Erre most kipróbáltam a Forspokent és ez valami borzasztóan gagyi cucc. -
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight #129815 üzenetére
Én is pont így voltam vele. Látom mások meg ellenkezőleg, hát ez van
-
Moby
veterán
válasz
AkosAkos #129825 üzenetére
Kicsi. Olyan még lehetséges, hogy a bölcső nem ad le elég áramot, és ezt a kontrollerben a töltésvezérlő nem kezeli le jól. Ez esetben a bölcső tápegysége a ludas. De ennek a gyakorlatban úgy kellene jelentkeznie, hogy fel sem veszi a töltést. Két évig volt meg a gyári töltőm, én nem tapadztaltam ilyet egyszer sem.
-
válasz
AkosAkos #129823 üzenetére
Elő szokott fordulni nálam is, hogy nem hagyja abba a pulzálást feltöltődés után. Rendszerint akkor, ha játék közben dugom rá a vezetéket, és még a teljes feltöltődés előtt kikapcsolom. De ez nem új keletű anomália, a DS4 is ilyen.
Az akkumulátort nem lehet túltölteni, van rá védelem, szóval egyszerűen csak hibásan érzékeli, hogy tölt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon korai ( 2020-ból elvileg) dev buildből leak a Horizon Forbidden West multijáról
Plus egy adatbányászott art:
-
törölt tag
Ez a Biomutant meglehetősen szörnyű. Mintha 10 évvel ezelőtt készült volna.
-
AkosAkos
aktív tag
Máshol is ezt a választ kaptam. De mekkora az esély, hogy két, különböző kontrollernek ugyanaz a hibája? Egyiket a PS5-höz kaptam, másikat később vásároltam.
Illetve emlékeim szerint USB töltéskor ez a hiba nem lép fel, ott megáll a töltés (de ezt még ellenőrzöm még egyszer, bár valóban így emlékszem...csak a charger-ön van ez a hiba.) -
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Elromlott a töltőállomásom?
Hivatalos Playstation 5 Dualsense Charging Station.Bármelyik kontrollerem rakom rá, soha nem hagyja abba a sárga villogást, tehát örökké tölti. Pedig már biztosan fel van töltve, hiszen ha egy idő múlva leveszem a töltőről és azonnal visszarakom, akkor nem villog tovább (csak egyszer, ugye a rárakás miatt), tehát akkor már érzékeli, hogy fel lett töltve.
Vagy csak a villogás bugos, az aksit már nem bántja olyankor? Vagy rosszul tudom?
Köszönöm! -
bbuffy
senior tag
Hát sztem ennyire ráflashelni egy játék karakterre, annyira már nem egészséges. Igen jó játék, remek történet és kivitelezés, csodás karakterek. De ez egy JÁTÉK, ennyi. S mivel játék, simán elfogadható bármi kb. Death Stranding mennyivel jobb a hason lógó szimbiótával? Mégis zseniális darab. Sztem pont hogy ettől zseniális a last uff us is hogy el mernek rugaszkodni a valóságtól, a dogmáktól, tudnak negatív főhőssel nagyot menni, illetve pozitívből átbillenteni, és vissza. Pro level.
Am személy szerint a sorozat első részén kétszer elaludtam, fene tudja miért.
-
Maxtreme
addikt
válasz
TrishtanAG #129818 üzenetére
ha megnézed a videt, főleg a bossoknál van baj, nem is szabadtéren kószálás vagy akár harc közben
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
hombre[EU] #129806 üzenetére
Egy 3060 Ti-vel standard grafikával RT-t bekapcsolva 60 fps alá nem nagyon ment, mindent highra állítva meg 50-55 között ingázott a demó. Én lepődtem meg a legjobban azok után, hogy szegény Ps5-öm hogy nézet ki és hogyan futott
-
vg
addikt
válasz
markknight #129815 üzenetére
Semmi. Jól kidolgozott, értett karakter. A játék történelem legjobb alakja. Ezek szerint te érzelmileg érett vagy a játékhoz, én sajnos nem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Rathrol #129807 üzenetére
Kiírja hogy nincs jel, akkor általában semmi sincs. Hang se.
Lehet először egy másik HDMI porton kellene megpróbálni, hogy produkálja -e ezt a hibát. Illetve és/vagy kábel cserével.Nem igazán normális dolog. Mert így olyan, mintha időnként nem lenne kapcsolat a TV és a konzol között.Szerk.:
Most nem tudom módosítottál vagy én olvastam félre."Viszont a tv nem írja ki hogy nincs jel, de ki se lehet kapcsolni a tv-t ilyenkor"
Ez mit jelent pontosan? Kifagy a TV? Nem kapcsol ki, nem reagál semmire?
Mert akkor először ott kellene egy gyári visszaállítás. Jó esetben, de kis eséllyel megoldja a gondot. Meg nézz rá, hogy van -e frissítés.
-
Rathrol
senior tag
Nálatok előfordul néha hogy konzol bekapcsolása után a tv nem add jelet (fekete képernyő)? Ha kihúzom a konnektorból a tv-t, utána újbóli konzol indítása után lesz csak képmegjelenítés.
Van valami erre fix megoldás? Tv-n/konzolgépen kell valamit állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest