Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Roooland89 #283191 üzenetére
Na! Köszönöm a tippet! Ilyen lopakodó módban érdemes pusztítani az ellenfeleket, ez tetszik, jó a hangulata, de még az elején vagyok. Még tanulom, bár az irányítást elég jól megtaníttatja velem a game
-
I02S3F
addikt
Kis pici side note: A thps1+2 szórakoztató és más az irányítása, mint az eredetinek. Szokni szükséges!
A tlou lassan érkezik
-
I02S3F
addikt
válasz
Roooland89 #283191 üzenetére
Köszi!
-
I02S3F
addikt
Kész lett az Uncharted 4. Jó volt! Párszor megakadtam, de kibírható volt. Most egyelőre nem tudom mivel folytatom! Lehet a THPS 1+2-t kéne elkezdeni
. Meg van véve az NFS Rivals is, meg ugye egy extra tier előfizum is van.
-
I02S3F
addikt
Ma volt egy 20 percem játszani. 1,5-2 hete ultra stresszes voltam, mert munkahelyet szükséges váltanom.
Azon kicsit meglelpődök, hogy 20-25 perc játék elég nekem egyébként -
I02S3F
addikt
Én is szarul vagyok, szerintem fogok tudni játszani, persze HO-t, meg szabadságot nem kaptam. Nem kamuzok, tényleg rottyon vagyok.
-
I02S3F
addikt
Munka szempontjából kemény 2 hét van mögöttem. Nem sikerült játszani, viszont most táppénzen leszek. Lesz rá idő.
-
I02S3F
addikt
Kis offabb hsz következik. Egész jól kialakult az idő a játékra. Kialakult egy rend. 17-19 óra között szoktam játszani. Előtte mosogatok, főzök, mosok, takarítok (nem mindet egy napon). És kecseke is káposzta is. Nem vagyok függő, de a napi 1-2 ó játék is megvan.
Kis adalék hozzá, hogy 15:30-ra sokszor otthon vagyok, tehát nekem több időm van otthon lenni, mint nektek, meg úgy általában annak aki 8-16-ig dolgozik.
-
I02S3F
addikt
Végül lemezen csak megvettem az Uncharted 4-et. 3eft volt és el is lehet után adni. Elindítottam pár PS Plus Extra játékot. Fáradt is voltam, nem is ment a betanulás azokba a játékokba, az Uncharted világába meg már betanultam. Úgyhogy adja magát!
Szerk.: Tudom nem kronológikus sorrendben játszom vele, de ettől eltekintek. A 4-est akartam.
-
I02S3F
addikt
Na! Vége a LL-nak. Izgalmas volt a vége és szerencsére egyhuzamban sikerült letolni. Sok-sok akció volt! A játék egészéhez mérve, a vége volt a legakció dúsabb! Én élveztem, viszont mégsem veszem meg a 4-ik és a trilógiát.
Most a Hat in time-ot vettem elő és túl gyerekes a grafika, valami felnőttesebb kéne. Majd keresek valamit!
-
I02S3F
addikt
A Lost Legacy utolsó előtti fejezetében vagyok. Megfogott a műfaj. Alapvetően nem venném meg a 3-mat és a 4-et, de mivel van itthon pár felesleges lemez, lehet azokat eladom és az árukból megvedzem őket.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Kaptam levelet, hogy a ps plus jövőre nem fog kapni annyi ps4 címet, mint eddig. Én alapvetően csóró vagyok. Most akkor vennem kéne jövőre egy ps5-öt? Vagy olcsóbban játszhatnék tovább ps4-en?
Érzem, hogy triviális a válasz.
-
I02S3F
addikt
Azt hiszem a PS Plus-ban benne van ez a trilógia. Csak olvastam pár negatív véleményt a grafikára vonatkozólag. Ez eltántorított!
A 4-ben meg pont a lövöldözés tetszett meg
!
Ja! És olyan gyorsan beszéltek benne, hogy nem tudtam megérteni a sztorit, teljesen! (feliratot bekapcsoltam, persze).
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #282986 üzenetére
A műfaj (Uncharted) tökre idegen a számomra. A puzzle-ök a játék során szórakoztatóak! Jó, hogy van easy fokozata a játéknak, jó az akció, de - és lehet, hogy mert levettem a nehézségi fokozatot - nem sok pisztoly-párbaj van. Még ízlelgetem a stílust!
Plusz a játék elsőre nem sok segítséget kínál, csak ha már párszor elakadtam, akkor kapok hint-et. Mindegy, már 2,5 órát beletettem.
-
I02S3F
addikt
Az Uncharted Lost legacy-t kezdtem el. Jó
!
-
I02S3F
addikt
Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure. Ezt vittem végig. Kellemes volt és nem volt nagy kihívás, szerintem egyértelműen gyermekeknek szánják. A mechanika is egyszerű volt. Engem szórakoztatott
.
-
I02S3F
addikt
Köszi Consono és Dinomano.
Most pihentetem a játékvadászatot. Hétvégén frissebb leszek!
Sajnos ragaszkodok a megtanultakhoz. Nehezen tanulok meg egy új játékot.
Nem részletezném miért esik ki a Control. Kipróbáltam!
-
I02S3F
addikt
Az 5-ös Far Cry-ról néztem videót és egész bonyolult játék. :/. Sok a jármű, meg a nyílt világ. Nekem ez túl bonyi!
Viszont a Control-al régóta szemezek. Többször nézve gameplay-eket is tetszik, újra és újra. Úgyhogy most nekem az jön a sorban.
Szerk.: Az inFamous-nek meg nem egy klisés vége volt, úgyhogy tetszett
!
-
I02S3F
addikt
Az infamous Second Son-nál már csak 3 küldi van vissza. Nagyon hajaz a prototype-ra. Kicsit már unom, pedig az elején még nagyon tetszett ez a forgatókönyv
Valami jó kis fps kéne utána, csak amiket ajánlottatok, azokba nem szerelmededtem bele
. Farcry-ra gondoltam, kipróbálni.
-
I02S3F
addikt
Ha a Need for Speed játékok mind bejönnek, milyen autós játékot ajánlanátok kipróbálni?
-
I02S3F
addikt
Na! Az inFamous First Light kész. Ugye csak 4 óra volt. Rendre valami shooter-t kívánok már jó ideje. Kipróbálom a GTA 5-öt. A maga 30-40 ó játékidejével nagynak számít az én mércémmel, de azt olvastam, hogy könnyű játszani vele. Szerettem a Vice City-t, a San Andreas-t. Hátha ez is elkap!
-
I02S3F
addikt
-
I02S3F
addikt
Nem nekróznám a Kakarot eredeti topicját, mert alig szóltak hozzá. Tetszik a grafika és úgy tűnik egyszerű a harcrendszere. Szerintem teszek vele egy próbát holnap, mert a Payback-nél az utolsó küldi van már csak hátra
-
I02S3F
addikt
Végre elhatároztam magam a PS Plus előfizetésre. Az segített dönteni, hogy összeírtam mely játékok tetszenek a kínálatból. Namost a PS Plus-al olcsóbban kijövök!
-
I02S3F
addikt
Na! Az nfs Payback-ben már 77%-nál tartok. Ez hamar ki fog futni.
Megvettem a Rivals-t, most akciós.
-
I02S3F
addikt
Nem nagyon értem, hogy az NFS Payback-ben hogyan haladhatok gyorsabban, mint az NFS 2015-el. Elvileg egyik 19ó a másik 20ó (ebben a sorrendben). A Payback-ben már 46%-on a sztori és jóval kevesebbet játszottam vele, mint a 2015-el. Mindegy!
-
I02S3F
addikt
A PS account-omnál tudok beállítani a 2FA-ra, hogy MS vagy Google autentikátort használjon?
-
I02S3F
addikt
Plusz lenne egy kérdésem! Eddig a gép hangmentes volt, most azonban - az elmúlt pár napban - hallottam a ventik süvítő hangját. Nem zavaróan hangos, csak hangos. 2 éve van meg. Érdemes már most takarítattni, pasztáztatni?
-
I02S3F
addikt
válasz
neo-geo #282711 üzenetére
Engedj meg egy bővebb választ! A munkatársaim azt mondják, hogy PS helyett inkább olvassak. Vannak akik gyerekesnek tartják, sőt csúfolódnak a gamerekkel. És ilyenkor picit elbizonytalanodom. Egészen addig, amíg elő nem veszem ismét a PS-t. Úgy kikapcsol és úgy feltölt, mint még a sport sem! Úgyhogy meg tudlak érteni
-
I02S3F
addikt
Na! Megkaptam az év végi jutalmakat. Sanszos, hogy extra-ra előfizetek, de még ülök rajta egy picit a döntésen.
-
I02S3F
addikt
A karácsonyi deal jó szokott lenni? Még nem tudom, hogy 10e- vagy 20e-et kapok ps kártyán. Ha utóbbit, lehet előfizetek ps pluszra. Azt mondtátok, hogy milyen akció esedékes arra, de a játékokra is jó/jobb deal-ek szoktak lenni?
-
I02S3F
addikt
Hát akkkor olyan is van, aki még nálam is kevesebbet játszik :/.
-
I02S3F
addikt
[link] 187 órát játszottam idén. A legtöbbet az NFS Heat-el. Igen, nem vettem észre, hogy vége a sztori módnak és tovább játszottam, mikor rájöttem, hogy már semmi új verseny nincs
.
-
I02S3F
addikt
Nem akarom az eredeti nfs 2015 topikot nekrózni, így ide írok! Végig vittem a sztorit. Gyűjtögetni, meg minden versenyt megcsinálni nem akarok, mert a kocsit már nem lehet tovább fejleszteni. Vettem egy tutorialban ajánlott Viper valami kocsit. Szépen felcuccoltam, csak közben rájöttem, hogy egyszerűbb a stock autóval tolni, mert annak már megszoktam az irányítását.
Két verseny volt nehéz. Ebből az Angels catch Devils volt a legnehezebb. 4 napig próbálkoztam vele, mire kitapasztaltam, hogy hogyan lehet megcsinálni.
Szuper járék szvsz. Csak ajánlani tudom NFS rajongóknak!
-
I02S3F
addikt
válasz
tboy93 #282643 üzenetére
Kapni fogok karácsonyra vagy 10e-es, vagy 20e-es feltöltő kártyát és felmerült bennem, hogy a legkissebb csomagra előfizetnék. Az mégiscsak 24 játék egy évben. De - szerintem - olyan keveset játszok, és olyan lassan haladok a játékokkal, hogy nem érné meg.
Az NFS Heat-et több, mint félévig nyúztam! Igaz, majdnem 100%-ig.
szerk.: Felbuzdúltam azon, hogy egy nagyon nehéz pályát sikerült abszolválni és felmerült bennem, hogy a félbehagyott játékaimmal is kéne nyűglődni, amíg bele nem tanulok.
-
I02S3F
addikt
Karácsonykor a PS Plus (Főleg az essenthial) mennyir kedvezményt szokott kapni? Az éves!
-
I02S3F
addikt
Az NFS 2015-ben volt egy pálya, amin nagyon elakadtam. 3 napig próbáltam megoldani. Drift train. Hol lemaradtam, hol nem sikerült össze hozni a kellő mértékű pontszámot (90000). De végül meglett. Most egy 150000-es drift train-es pálya van, de ezen könnyebben jönnek a pontok. Pár próbálkozás után már 130000-et csináltam. Tehát ez hamarabb meglesz!
-
I02S3F
addikt
válasz
pauliboy23 #282631 üzenetére
Még a Control tetszik, de most van elég játékom.
-
I02S3F
addikt
válasz
pauliboy23 #282627 üzenetére
Nagy étvágyú vagy, ha egyszerre 3-al tolod. Én óvatos vagyok. Még két játékkal sem szívesen játszok egyszerre. Persze lehet, hogy félreértelek! A payback pihen a megvásárolt játékok közöt. Ha végeztem a 2015-el, az jön!
Az Unbound-al is szemeztem és egész jó kis akció van rá, de most 6-7-8 eft nekem sok. -
I02S3F
addikt
válasz
pauliboy23 #282625 üzenetére
A grafika szép, mai szemmel is. Oda lehet teleportálni a futamokhoz, szükségtelen utazni. Viszont a stori nem túl izgalmas. A Heat izgalasabb volt sztori téren. De utóbbi rövid volt. Ha van még kérdsed @csabi98 tedd fel, én egészt benne vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest