Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland18x
tag
Esetleg valahol elő lehet rendelni 20 ezer forint alatt a Last of Us 2t ? Konzolvilágnál 19 volt, de felemelték az árát.
-
Roland18x
tag
A mostani Days of Play akcióban egyik boltban sincs az új 2018-as Wireless Gold Headset? Mindenhol csak a 2014-es modellt látom.
-
Roland18x
tag
DS4 R2-es gombja elromlott. Nem megy vissza magától alaphelyzetben. Néztem videókat youtubeon - tényleg csak annyit kell csinálni, hogy kiveszem azt a kis fém darabot a ravaszból, és jó lesz?
-
Roland18x
tag
Nálam is fenn áll még mindig ez a store nem tölt be vagy csak lassan. A játékok drop-down menüje is lassan tölt be. Neten is sok a panasz erre problémára. Megoldást nem nagyon találtam rá sajnos.
-
Roland18x
tag
Másnak is van/volt már olyan gondja a PS4 menüjével, hogy a játékok alatti menü egyáltalán nem akar betölteni, vagy több percbe is beletelik? PS Store ugyanez. Egyszerűen nem töltenek be. Eddig azt csináltam, hogy bementem a Settings-be, és rányomtam test internet connection-re, ez mindig helyre teszi, de azért elég idegesítő, hogy csak így bírom működésre bírni. (És ez is csak átmenetileg teszi helyre.)
A neten találtam hasonló panaszokat nem is keveset, egy pár ott leírt megoldást is próbáltam, de nem igazán jöttek be.
Amiket próbáltam:
PS4 Rebuild Database - Az ég világon semmi nem változott.
Megadtam a google DNS-ét, ez is csak átmeneti siker volt. Egy fél óra után már nem töltött be semmi. -
Roland18x
tag
Hol a legolcsóbb USA Acchoz PS Plus-t venni ? 12-13 között találtam, tudtok ennél esetleg olcsóbb helyet ?
-
Roland18x
tag
Én nem kaptam Sony garanciajegyet ahonnan vásároltam a Ps4 Pro-t. Csak számlát és a vásárlási bizonylatot. Ez a kettő elég a garancia érvényesítéséhez például a Hireltechnél ? Nem hajtanak el vele ?
-
Roland18x
tag
US PS Plushoz nincs véletlenül 2 hetes kipróbálási lehetőség ? Jó lenne Transformerst és Resit behúzni Ps4 Pro érkezéséig.
-
Roland18x
tag
Ps4 Pro lassan megjelenik, de azt még mindig nem sikerült eldönteni milyen régióba fizessek elő. UK, US vagy HU ? A profilom amit használok az amerikai, szóval gondolom erre lenne célszerű nem ?
DLCknél oda kell majd figyelni, hogy ne US storeban vegyek az itthoni lemezes játékokhoz, de ezen kívül más negatívum nem igen van igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest