Hirdetés
- Akciókamerák
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Peddy789 #209778 üzenetére
Nekem is kéne valami ütős couch co-op!!!! GoW 4 az jó móka volt PC-n, de semmi ahhoz hasonló nincs sajnos. Battlefront II-t toltuk PS-en, de nem túl nagy élmény. Egymás ellen menni vagy botok ellen, hamar meguntuk. Unravel 2-t is megvettem, de nem nagyon akar vele senki játszani. Knack 2-vel sem.
Pedig állat lenne valami GoW-hoz hasonló osztott képernyőn PS-en!
-
RangerFox
veterán
válasz
Peddy789 #209343 üzenetére
Lehet sok profilod különböző régióból. A játékok, meg a menü nyelve állítható. A dobozos játékok régiófüggetlenek, csak a store-ból vásárolt letölthető tartalmakra kell figyelni, mert a store régiójának meg kell egyeznie a dobozon található régiókóddal.
Köszi szépen a többieknek a hdmi elosztós segítséget!
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Peddy789 #209323 üzenetére
Ne foglalkozz az itteni hülyékkel
, mindennek olyan nyelve lesz, amilyenre a gép nyelvét állítod. Ha tartósan Hollandiában tervezel élni, akkor érdemes lesz oda regisztrálni, egyszerűbb lesz minden. A lemezes játékok meg mind régiófüggetlenek Európában, és angol nyelvűek.
-
Xaels
félisten
válasz
A lemezes játékokkal nem lesz gondod max a régiófüggő DLC-kkel. Viszont ha digitálisan akarsz vásárolni akkor régiónak szerintem azt érdemes választani ahol élsz, ahova szólnak az irataid és a bankkártyád. A PS meg a Store nyelve is állítható szerintem angolra attól függetlenül, hogy Hollandiában éltek.
-
.LnB
titán
válasz
Úgy összehoztad az életedet, hogy ezt az információt, sokan fel sem tudtuk dolgozni.
Én azt mondanám legyen Uk acc. Az angol a közös pont. Szerintem a Hollandiában vásárolt játékokkal sem lehet gond. Bár ezt erősítse meg valaki.
Bankkártya szerintem mindegy, de én PayPal-t ajánlom.
Használt játékokat mi is adjuk/vesszük. Megéri, érdemes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest