- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
boost
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz bolka1982 #13985 üzenetére
Sőt, ha mindkét acc-al te rendelkezel, akkor semmi se gátol meg abban, hogy mindkettő primary legyen, s oda-vissza megosztják a játékokat is (mondjuk ez inkább 3 accnál érdekes, mert oda minimum 2 primary kell hogy mindent elérj a 3.-on, de ez is megy) - dlc-t továbbra se tudom...
-
Madwe
nagyúr
válasz bolka1982 #13980 üzenetére
Régiót nem lehet váltani sehogy sem
Mindenképp ragaszkodnál ahoz a névhez, vagy miért akarsz váltani amúgy? Mert kényelmesen lérte tudsz hozni uk mellé magyart s usa-t is, játékokat mindegyikkel tudod használni ha mindegyiknek beállítod a ps4-et primary-re... (S ha az uk nevet akarod használni multiba akkor azzal multizol, bár az idegen psn-es dlc-ket nem tudom ilyenkor megkapja e...)
-
zzola
titán
válasz bolka1982 #13663 üzenetére
Nem vagy rákényszerülve! amazon.com-on tudsz vásárolni, olyan mintha a storeban vetted volna.
Többen is ott vásárolunk US fiókhoz játékokat, feltöltőket...(#13662) Def26
Eddig senkinek sem ment, te lennél az első, hogy magyar kártyával tudsz vásárolni US storeban...[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz bolka1982 #11545 üzenetére
èn nem teljesen értek veled egyet. Szerintem a felhozatal olyan, mint egy félig töltött pohár víz.
Van akinek félig tele, van akinek félig üres. Èn az elobbi kategóriába tartozok, so"t igazat megvalva, nekem ki is csorgott. BF4-el kezdtem (kb 4szer pörgettem ki a single kampányt, meg elég sokat multiztam/-ok), aztán megvettem az AC4-et, és a Fifa14-et, és most nem tudom, hogy ha játszani szeretnék, mihez nyúljak.A Fifa is olyan mint a BF, hogy végtelenségig újrajátszható, ráadásul azzal, hogy az Ultimate Team-el bevitték az RPG elemeket a játékba, tényleg nagyon vonzó, játszatja magát. Ezek után az AC4-et m´r kicsit felesleges vásárlásnak is érzem. Nagyon szép a játék, nagyon izgalmas az elso 6-8 óra alapján, de ugyanilyen érdekes számomra 12 év után újra Fifa ja´tékkal játszani, a csapatomat fejlesztgetni, kedvenc játékosaimat a meccsek után kapott pénzbo"l megvásárolni, szerzo"déseket kezelni, és ezek után ezzel a csapattal barátok ellen meccselni.
Anno én is úgy gondoltam, hogy kevés lesz a játék, de rájöttem, hogy nem a játék kevés, hanem az ido".
-
dunc
nagyúr
válasz bolka1982 #11545 üzenetére
Van benne igazság abban amit, írsz. De azért nagy előny ha már van géped, és nem kell megvenni, szerintem ismerve a sonyt, egy év múlva max 15-20 k val lesz olcsóbb az alapgép, és elhiszem, hogy még nem az igazi, de 2014 márciuástól jönnek majd a komolyabb játékok, és szépen felfejlődik a PS4!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok