Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz
Lackooo84 #93613 üzenetére
Nem tudom miért kell felvágni meg ilyen hangnemben írni. Csak segíteni akartam valakinek. Aztán azt sem tudtam milyen routered van, és nem mondtam hogy szar lenne. Legyél boldog vele hogy kenterbe veri a routered az enyémet, szerencsére nem e-pénisz növelésére vettem az enyémet. Mellesleg az enyém kiszolgál engem maximálisan míg a jelek szerint a tied nem! Szóval ez a nyúl meg a teknősbéka tipikus esete.
Azért ez hihetetlen basszus! Van itt egy közösség, az ember azt gondolná a normálisabbja jön itt össze segítő szándékkal, de ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy vannak ilyenek is! Durva...... -
A`rpi
addikt
válasz
Lackooo84 #93613 üzenetére
"Biztos a netemmel van gond, mikor 520-as down-ból (WIFIN!) megvan a 350Mbps speedtest a laptopon, 30MBps-el töltök torrentet (még mindig wifin), majd ugyanez KÁBELEN a PS4-en 3-5MBps."
Silány minőségű kábel is lehet az oka a szerény letöltési tempónak.
Minőségi kábellel kösd össze a PSt és a routeredet.Továbbá PS4 böngészőjében külső oldallal is
ellenőrizd megvan e a sávszélesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest