-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz Gebriel #87864 üzenetére
Valaki mindig elcseszi, és olyankor jön ki a lépés a másik csapatnak
PS3 ha jól tudom nem sikerült túl jól, fejlesztői szempontból sem. Kíváncsi lennék, ha egyik gyártó sem rontja el az aktuális érát. Bár ha belegondolunk XO most annyival nem rosszabb, inkább túltolta az ms-t ezzel a médiaközpont dologgal, és a tendencia nem azt mutatja, hogy tele vannak jó ötlettel. Egymásnak mondanak ellent egyik-másik bejelentéssel, pl hogy nem lesz több exkluzív, amit aztán visszaszívtak..[ Szerkesztve ]
We were here
-
belan
addikt
szerintem ha jobb is lesz a xbox skorpió max azért mert erősebb lesz mint a neo ,de játékok miatt mindig is sony lesz előnybe,de ha előbb jön ki a neo akkor sony gépe megint sikeresebb lesz
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Sirandrish
legenda
Szerintem azzal hogy az MS megszüntette a konzol exkluzivitást, gyakorlatilag feladta..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest