Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
szasanyi #80844 üzenetére
valószínű akkor te még nem a régi snes-es időszakban kezdtél
én kifejezetten kívánom a nehézséget, s annak meghódítását. Végülis minden játéknak az a lényege h megtanulod s belejössz, csak mindegyiknél más a betanulási görbe
Nem véletlen hápog a fél internet a nintendos új star fox játék kapcsán amiben lesz no death mód, ahol tök mindegy mit csinálsz nem halsz meg, mert annak aztán végképp semmi értelme
Jönnek ott a kisgyerekem van aki játszani akar vele s nem akarom h bosszankodjon szöveggel, miközben pont ettől tanul a gyerek szerintem kitartást, önkontrollt s agresszió menedzsmentet
Csak ma már a (javarészt) telefonos játékokban hozzászoknak az instant sikerhez, ha meg nem megy előveszi a másik 100 ingyenes játék közül a következőt, ami végképp nem "tanít" semmit, így egy fontos része kimarad a játéknak szvsz.
Persze idősebb fejjel fáradtan hazaesve én is értékelem s szeretem az olyan játékokat IS ami nem a kihívásról szól, hanem egy élmény, kaland az egész - pl ha a Last of Usban nem lehetett volna meghalni, akkor is egy értékelhető valami lenne nekem - de az tényleg csak a relaxálásról szól, mint egy film, de egy játék tud ennél többet is nyújtani bizonyos szempontból...
(#80850) Amadako ezt nem tudod kikapcsolni, 100% h hibás, ha garanciában el tudod még intézni tedd is meg szerintem
Lehet csak bizonyos része nem működnek, lehet a firmware-ével van a gond, bármi lehet...
-
n000rbi
senior tag
válasz
szasanyi #80844 üzenetére
Teljesen normális a reakciód, kb. mindenki ezt mondja, amíg nem ássa bele magát jobban egy ilyen játékba. Abban viszont biztos lehetsz, hogy ha egyszer erőt vennél magadon és az első boss-t levered, onnan egyenes út vezetne a platina trófeáig, mert nem bírnál leállni
A bátyám élő példája ennek, nézett rám hülyén, amikor anno a Demon's Souls-ról áradoztam, amit ő 1 óra után kukázott. Pár év múlva elővette valamiért komolyabban, azóta DeS, DaS1-2, Bloodborne platina megvan neki és remegve várja a Dark Souls 3-at
A kulcsszó: adrenalin
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch v2 hibátlan dobozos + kontrollerek
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Miyoo Mini V4
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest