- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #182361 üzenetére
Én csak poénkodtam a tevékenységeden. Az első kommentváltásnál leírtad, hogy te fair-nek tartod először figyelmeztetni a "gazfickókat". Én azt elfogadtam, utána már csak poénként hoztam fel.
Az a komment ami kihozta belőled, az abszolút nem neked szólt. Sőt senkinek sem, én általánosan ezt tapasztaltam itt. Viszont megértelek, és sajnálom, hogy magadra vetted.
Szeretném is leszögezni, hogy senkivel semmi bajom itt a topikban. Mindenkit nagyon csípek, jó társaság van itt (a ph fórumon, nem erre a topikra gondoltam). És ha szurkálódok azt ne vegye senki magára. Ha nem szurkálódok azt meg úgy is észre fogjátok venni, és kapok majd miatta.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest