-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz ProEvoFan #156258 üzenetére
Egy ideig én is így gondoltam...de megmondom őszintén mára megváltozott a véleményem.
Emlékszem anno PS3-mon volt egy-két olyan játék, hogy képtelen voltam játszani vele, annyira szaggatott. Pl. A MOHA Airborne. Stb.Ez a dolog azon szempontból jó, hogy a kiadóknak valamihez tartaniuk kell magukat. Már-már marketing fogás lett belőle.
Így, hogy most mindenki nézegeti és méregeti a kiadók kénytelenek legalább egy fix stabil 30 fps-hez tartaniuk magukat, különben duzzognak a játékosok.
Itt most nem a ~60 +;- 5 fps-t kell nézni hanem azt, hogy 30 alatt ne legyen semmi.
Ha ez a kutyát nem érdekelné...és nem lenne kvázi már egy "körtapsi" minden 60 fps-es játéknak, akkor félhetőleg pl. a Witcher 3-mat sem cimánkolták volna fel 20 fps-ről egy közel stabil 30-ra.És abban gondolom egyetértés van, hogy 20 < 30 és harminc az jobb mint húsz.
Szóval én úgy gondolom, hogy igen is cincálják őket ezért. Mert ennek árán talán nem jön több Just cause 3 szintű bukta. Mert azt is azért hagyta ott a játékos "társadalom" mert konzolon szaggatott mint az állat.
Lásd itt az ubisoft a Crew 2-vel. Szebb is és jobban is fut mint a Crew 1. Legalábbis a beta alapján nekem úgy tűnik.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok