Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
slloyd
üzenetére
Nekem ezt nem kell bemutatni, mindig is PC-s voltam, régen volt egy fél éves kitérőm X360-ra, csak eladtam a fenébe, mert hiányzott a PC building.
Lehet gazdaságosan PC-t fenntartani, csak mint ahogy írtad az is kb 60-70/év. Nem arról van szó, hogy nem tudom finanszírozni, hanem abban nem vagyok biztos, hogy most már akarom-e. A memória ára nagyon felszaladt még a használt piacon is, újonnan 8GB-s modul 25k? Menj már...én mindenképpen teszek egy próbát a PS-sel, ha nagyon nem jön be a rendszer, akkor továbbadom (nyilván valamennyi bukóval) és abból fejlesztem a gépet. De legalább megadtam az esélyt a dolognak, illetve kicsit belekóstolok újra a konzolos világba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet gazdaságosan PC-t fenntartani, csak mint ahogy írtad az is kb 60-70/év. Nem arról van szó, hogy nem tudom finanszírozni, hanem abban nem vagyok biztos, hogy most már akarom-e. A memória ára nagyon felszaladt még a használt piacon is, újonnan 8GB-s modul 25k? Menj már...én mindenképpen teszek egy próbát a PS-sel, ha nagyon nem jön be a rendszer, akkor továbbadom (nyilván valamennyi bukóval) és abból fejlesztem a gépet. De legalább megadtam az esélyt a dolognak, illetve kicsit belekóstolok újra a konzolos világba.
Kendek