Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
PandaMonium #48782 üzenetére
direkt azért akartam kinyirni mert erősebb volt mint a többi, mondom biztos ad vmi jó cuccot, fegyót akármit.
fene belém h nekem mindig az erősebbel kell kezdeni, ovodában is nekimentem a nagycsoportosnak, el is páholt.
nem csak azért adtam el, nem is tetszett a képi világa sem, a souls2 sokkal jobban tetszett a középkoriságával.
majd még egyszer lehet beszerzem ha nem lesz más jobb játékom. -
Djuree
félisten
válasz
LeventeV #48780 üzenetére
biztos belejöttem volna, de nem volt türelmem, meg mindig visszadobott a pálya elejére. a kikerülés is csomószor nem működött, ugyanúgy sebzett ha rossz felé vetődtem. meg felcseszte az agyam hogyha sikerült is a kikerülés, akkor meg mire odamentem h megcsapjam, megint ő ütött és sebzett. a kis embereket simán kinyírtam, volt vmi nagy hóhér szerűség, az nyirt ki mindig.
nem vettem meg a szettet, nem volt rá pénzem még a legelején. -
Djuree
félisten
válasz
gyuromoj #48764 üzenetére
bloodborne promot en arultam, es nem pesti vagyok.
dragabban ment el mint ahogy vettem, 1 ora jatek utan elegem lett, mindig haltam, a blood echo vagy mi is elveszett mindig, ez igy nem palya, legyen nehez oke, nekifutok en 600x ha kell, de ne vesszen el a nehezen szerzett cuccom. ez igy csak idegesito, mint nehez sajnos...
majd egy witchert veszek inkabb... -
Djuree
félisten
válasz
PandaMonium #48696 üzenetére
ennyi, én azt nem értem inkább, h eu-n belül minek vásárol akárki is usa store-ból? ja h néha olcsóbb? akinek nincs pénze üzemanyagra ne vegyen nagy autót...
-
Djuree
félisten
srácok vki akinek megvan vagy megveszi a mortal 10-et tudna segíteni? be kéne lépnie a WB-s profilommal a ps4-en a játékban, hogy így én mobilon megkapjam a bónuszokat, cserébe én is belépek az övével, így ő is kap bónuszokat.
-
Djuree
félisten
válasz
PandaMonium #48546 üzenetére
Nekem sem tetszik, ez alapján amit irsz meg nem is fog, utalok szaladni, kapkodni. 9k-ert vettem, ennyiert csak elmegy. bár csak promo, de nyomtattam elejét.
Tegnap toltam tiz percet, aztan ment vissza a destiny lemez...
lehet majd a witchert megveszem, az emberkozelibbnek tűnik. -
Djuree
félisten
válasz
haddent #48535 üzenetére
Hát jó, de egy rpgben éppen hogy értelme lenne a karakternek is, meg engem idegesít ha nem tudom olyanra megcsinalni h elegedett legyek vele, akkor játszani sem tudok jól, sok rpgt csak azért kezdtem újra mert nem tetszett a karakter.
sajnos grafikailag sem tetszik, olyan 10 évvel ezelőtti szint. tudom nem ez a lényeg itt, de a souls 2-nek jól állt ez a graf, itt sztem nem jó. vagy csak az idő szépíti meg az emlékeket. majd beszerzem az uj verzióját, de lehet már az sem fog tetszeni. -
Djuree
félisten
kipróbáltam ezt a bloodbornet, eleg gagyinak tűnik, nem nekem való ez rajottem, nincs türelmem ezzel szarakodni, nem a nehézség miatt. már a karaktergeneralas is olyan rohadt bonyolult...
-
Djuree
félisten
na találtam egy bloodborne promot 9k-ért, hnap mehet a szenvedés.
-
Djuree
félisten
válasz
mrterminator #48371 üzenetére
az összehasonlító videók alapján majdhogynem csúnyább mint a DC.
PandaMonium: ezt én is kérdezem. az e haviak bődületesen gagyik. a dishonored is volt igérve ps4-re, az is csak ps3-ra jött. ennyit erről. a box már egy jó ideje erősebb ilyen szempontból. nem mintha a sanyi nem tehetné meg, de nem teszi, ennyit ér nekik a közösség...
-
Djuree
félisten
válasz
F.B.I. #48311 üzenetére
nekem egyedül sem unalmas, olyan mint a diablo, a loot tartja életben, azzal is több 1000 órát letoltam single-ben az első két résszel, a 3-al nem, az nem tetszik. egy idő után tényleg monoton egyedül, de akkor megyek multizok kicsit és megint nem lesz uncsi. meg a strike-ok, raid-ek adják az igazi élményt. a warframe is jó abban egyetértek, de én nem tudom magam rászánni az újrakezdésre. viszont aki most kezdi annak ajánlom a warframe-et. cod meg a bf nekem már dettó ugyanaz mind, meguntam őket, viszont a battlefrontra visszatérek az biztos.
-
Djuree
félisten
válasz
gyuribácsi88 #48302 üzenetére
én megvettem 25-ért a destiny limitedet, nekem simán megérte, csak azzal játszok már egy jó ideje.
ritka eset nagyon h én ilyet veszek...
-
Djuree
félisten
válasz
RunnyJuggler #48260 üzenetére
Hát abban vegulis tul sok kihívás tényleg nincs, az inkább szórakoztató mint nehéz.
-
Djuree
félisten
válasz
Jhonny06 #48145 üzenetére
Sima kuldibe nem tud bemenni csak barat melled, de annak meg nyilvan tudsz szolni h menjen ki. Bar magatol nem nagyon megy be senki mas melle sztem. Vagy nemtom mit tolsz, strikeba harom embert rak ossze pl.
A jatek amugy nagyon jo, a mai sok egykutya cod meg bf melle feludules valami mas. Azok mind tokugyanazok sajna, semmi uj a nap alatt. Ez viszont eleg egyedi, tele lehetoseggel, ha ugyesen jonnek a kiegek megunhatatlan lesz. -
Djuree
félisten
válasz
gyuribácsi88 #47756 üzenetére
31es szintet el tudod érni vanguard cuccokkal is és az már elég mindenhova. direkt igy oldották meg. nekem amugy egy crota alatt kiesett a 4 pancelbol 2, az első két csekkpointon, volt vagy 5 perc. Segít bárki ha megkered sztem. multi meg olyan amilyen, sztem nem vészes, bár néha tényleg laggol.
a 31es szint megvan aránylag hamar, nem egy wow, ahol fél év kemény játék egy maxos kari ha nem segit senki és nem ismered a játékot.
én összesen egy raidet mentem végig, de elég jó karim van sztem, napi 1-2 órát játszok este, nincs időm komolyabban sajnos. de ehhez nem kell fél napokat a gép előtt ülni szerencsére. -
Djuree
félisten
válasz
gyuribácsi88 #47740 üzenetére
miért lenne későn? én se játszok még 2 hónapja sem, nemsoká jön az új kieg és még elvileg 3 fog jönni. multiban is kezd jól menni, bár annyira nem megy mint a bf-cod-okban, azok sztem könnyebbek, itt pattog meg ugrál mindenki mint a rosseb.
olyan halo multi szerű, nagyon gyors....meg quake.
-
Djuree
félisten
válasz
N@idia #47737 üzenetére
ajánlom az ingyenes warframe-et, rettentő fasza cucc, sztem van olyan mint a wot színvonalban, ez a 2 legjobb free to play játék sztem.
akár 1000 óra is van a warframe-ben, régen is nagyon tartalmas volt, most meg már többszöröse lehet a tartalom mint mikor én toltam. volt benne vagy 150 órám, de mikor migráltam pc-ről ps4-re az accot vmi gebasz lett és elveszett az acc, visszaállítani nem tudták (meg sem próbálták, hogy a rohadt anyjukat), újra meg nem kezdem. de sztem van olyan mint a destiny, sőt! úgy tűnik sok mindent innen vettek át a destinybe. jópár dolog kisértetiesen hasonlít....ja és van itt is sok magyar klán.
amúgy az árát megéri a destiny is, én azóta beruháztam egy collectorsba, ezért nem sajnáltam 25k-t...ritka pedig. -
Djuree
félisten
nekem egy creative fatality-m van, ezt lehet vajon rendesen használni a ps4-hez is?
-
Djuree
félisten
válasz
HaZsolt #47274 üzenetére
ha szereted a stílust akkor jó, de ha nem a zsánered akkor ne vedd meg, még most drága. az előző játékaik is jók voltak, bár nekem se időm se kitartásom nem volt hozzájuk, az első csontváz lecsapott kb. pedig vagy 3x kezdtem el a játékot.
majd ezt is megveszem, ha 10k körül lesz eladó...nekem most a destiny kiteszi az időmet, meg ott az új nba 2k, az is évekre elegendő szórakozás. -
Djuree
félisten
ez mi lehet? :
it will take some time until content on this ps4 can be used with your licenses
destiny közben jött elő többször is, kidobott a játékból is, most meg nem ismeri fel h megvan a kieg.
meg nem a sajat gépem az aktiv ps4 azt irja, nem tudom aktivalni sem, azt irja előbb a másikon deaktivaljam. de hogy, mikor nincs is másik?
neten a psn accoutban sem tudom deaktivalni. -
Djuree
félisten
válasz
ImpersonatoR #46113 üzenetére
megoldás: venti ki.
halk lesz nagyon.
-
Djuree
félisten
válasz
sz.atesz89 #46085 üzenetére
ez milyen kód?
-
Djuree
félisten
válasz
gyuribácsi88 #45633 üzenetére
Szép és hosszú is.... A bloodborne is...
-
Djuree
félisten
válasz
kenny123 #45541 üzenetére
dehogyis! én akkora űbercsíter vagyok hogy ps4-en tolom a cs-t...márpedig E-G-É-R-R-E-L!
hagyjuk már ezt a témát, senkinek semmi köze hozzá ki milyen irányítót használ. ő dolga, istenadta joga.
én anno kormánnyal (is) toltam a forzát, jobb időket mentem mint más gamepaddal (tisztelet a kivételnek), szval csaltam, mert más gamepaddal tolta multiban és én lenyomtam őt. komolyan befosok milyen emberek vannak. de tényleg.most majd biztos beböfögi vmi nagytudású hogy "dehát az nem ugyanaz"...
részemről téma lezárva... -
Djuree
félisten
válasz
mfranky #45528 üzenetére
igen érdekes ez a crucible. engem sem érdekel hol végzek, semmi hátrány, max ha vesztünk 3 mark helyett csak 2-őt ad, meg 25 helyett 10 hírnév pontot, na bumm. ez a véletlen loot meg elég idegesítő néha, aki semmit nem csinált az kapja sokszor a legjobb lootot.
így is elég jól jön a mindenféle pont/cucc belőle hálistennek. -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #45507 üzenetére
+1
akinek meg nem tetszik, mehet a sonyhoz sírni, hogy ugyan bannolják már, mert mindig kilő, tuti egérrel tolja. asszem mindannyian tudjuk mi lenne a reakció.
akkor most írok is a valve-nak, hogy bannolják már cs-ből a kötsög Fatalityt, mert mindig kilő a 30k-s hipermegaszuper gamer egerével, nekem meg "csak" egy mx-518-am. ugyanmár gyerekek, ne viselkedjünk már 10 éves szinten!
annyi még, hogy sok gyakorlással alig van különbség a kontrolleres meg egeres célzás között, a minden multi fps-ben kisebb-nagyobb mértékben előforduló autoaim miatt (enélkül kb. lehetetlen lenne a játék ugyanis kontrollerrel). anno voltam elég komoly cod mw klánban 360-on, ismertem több egér+billel játszó emberkét, nem is egynél is jobb statom volt kontrollerrel... nyilván vmivel jobb az egér így is, de nem sokkal, talán 8-10%, talán...
-
Djuree
félisten
elég egysejtű agya van aki így gondolja már megbocsáss. bárki megveheti, te is. arról meg nem ő tehet, h te nem keresel annyit h meg tudd venni. akkor amelyik játék mikrotranzakcios és vki költ is rá, egy hülye kötsög mert a jobb cuccaival kinyir. ez természetesen, ha fizet jár neki, én is kurva ideges lennék ha fizetek és semmi előnyt nem adna a nem fizetokkel, esetleg nem annyit fizetokkel szemben. a másik h senki nem mondta h márpedig neked bf-ezni kell ellene, senki.
lehet menni mast, masokkal játszani...
ennyi,de még tudnék irni vagy 2 oldalt... -
Djuree
félisten
válasz
ForRedGlory #45436 üzenetére
akkor a pénztárcád is tömd meg előbb.
-
Djuree
félisten
van vmi lehetőség megnezni eddig milyen játékokat vettem meg psn en? valami lista. amiben a ps pluszosak is benne vannak amiket elerek.
-
Djuree
félisten
válasz
Sztalker762 #45279 üzenetére
milyen killzone?
-
Djuree
félisten
válasz
PandaMonium #45266 üzenetére
sztem meg az, persze a megfelelő atmoszféra elengedhetetlen: sötét, teljes csend, jó 5.1-es füles, legnehezebb fokozat...és mondjuk csinálod a halál nélküli trophyt extraként
.
ha úgy játszok vele hogy nappal van, bnőm főz meg beszél hozzám, közben megy a rádió, akkor nekem sem félelmetes... -
Djuree
félisten
ez mit jelent hogy primary account?
egy accountot veszek amin a játék van és ha játszani akarok azzal kell belépnem?
vagy ez rendes játék mintha store-ból venném és csak az én accomé?
nem vágom.... -
Djuree
félisten
válasz
gyuribácsi88 #44850 üzenetére
nem géphez van kötve hanem acchoz, én már 3x "lehívtam" a 14 napot egy-egy profillal.
-
Djuree
félisten
ez viszont tényleg jó, csak drága picit:
[link]
króm -
Djuree
félisten
válasz
Prof01 #44671 üzenetére
azokat nem bannolnám, anno én is uk reget csináltam mert nem volt magyar.
de már nem használom azt a reget, pedig volt rajta pár jó plusos játék, azokat sajnálom kicsit...
ill. nem bannolnám egyiket sem, bocsánat, át lehetne migrálni őket magyarra. hátha nálunk is lenne több jó akció.lehet vhogy neten kezelni a friendslistát?
-
Djuree
félisten
válasz
shunter #44637 üzenetére
nekem is magyar van, erre vettem 1 éves plust is, nincs vele semmi baj, ugyanúgy vannak rajta akciók is, lehet nem annyi, de van, amennyit játszok nekem ez is bőven elég.
meg esetleg ha nem mindenki külföldi accal tolná (én biztos jól lebannolnám ezeket az accokat), akkor talán lenne a magyaron is rengeteg akció.persze ezt sokan nem tudják, vagy nem akarják felfogni, dehát ilyen országban élünk, mindenben így megy ez nálunk, ezért is tart itt az ország sajnos, végülis ezen sem szabad meglepődni, de hogy még a buzdítás is megy, na mindegy, nem mondok inkább semmit...
-
Djuree
félisten
vki nem tudja honnan tudnék venni destiny expansion passt magyar acchoz értelmes áron? storeban 10k felett van lol...
-
Djuree
félisten
hát, sztem 1 év még biztos mire kijön az előnye. meg ugye ott a sok AAA ps+ játék rá. ha ezt tudom én se 4-et veszek...lényegében játék sem kell, a ps+ -osokkal ellennék simán. graf meg nem akkora szám még, nincs túl nagy különbség. bár a bloodborne csak 4-re jön, szval.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nyomom ezt a destinyt.
1. ha patrolt csinálok akkor mennyi feladat van abba? mert csináltam vagy 6-ot de még volt. végtelen?
2. és ha megunom hogy lehet kilépni hogy meg is kapjam a pontokat? mert go to orbitra mentem de nem adta meg a pontokat.amúgy ez olyasmi mint az ingyenes warframe, sőt az még jobb is, grafra is sztem. ha jó játékot akartok kezdjétek el. millió endgame tartalom. pc-n nagyon sokat toltam. átmigráltam az accom anno ps4-re de eltűnt az éterben. se pc-n se ps-en nem tudok belépni. a support vállat vont. k anyjukat. újra nem kezdem, több 100 órám volt benne, meg vagy 10-20k ft-om...remélem a destiny helyettesíti majd....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest