-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #242454 üzenetére
Szegény kontrollert bántjátok, a saját bénaságotok miatt... tökciki! Bár ez semmi. A munkatársam egy időbe, kb havonta küldte Watsup-on a szétvert 50k-s mechanikus billentyűzeteket.. Elképesztő látvány volt. Az egyik alkalommal, egy lavorba volt összeszedve a rage eredménye. Képzeljetek el egy alu házas mechanikus bill-t, ketté tépve mint a papírt... O_O'
Nekem az utolsó rage emlékem amikor periféria kapott, az valamikor a középsuliba volt. Osztálytársakkal elég keményen toltuk az Elasto Mania-t. És egyszer odacsaptam a (kb Tesco-s kategóriájú) billentyűzetemre. Amitől, elrepült valahova a szobámba, az "esc" billentyű. Pár napra rá muter pórszívózott, valami nagyon zörgött a csőben, "á mondom ez az escape-em volt". Betettem helyére egy másik bill-t, és problem solved. Azóta nem volt hasonló, mert mindenben jó vagyok, nem kell idegeskednem. (és szerény is persze)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...