Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bacsis #180920 üzenetére
Tartalom az már van elég sok rá, persze ezek minősége, típusa és hossza az változó. Nekem a játékaim kb. negyede VR-kompatibilis, de ez is majd' 30 darabot jelent. Ezekkel már jó sok órát eltöltöttem, de az is igaz, hogy porosodik is a cucc, hiszen ez azt is jelenti, hogy az idő nagyobb részét normál játékokkal töltöm.
Élménynek viszont nagyon nagy a VR, én még Aim kontrollert is szereztem, és egyszerűen zseniális. A VR használata persze kicsit macerás, kell neki egy optimális tér és beállítás. Eleinte pedig általában rosszul van tőle az ember, és pár, kicsit hosszasabban játékban töltött alkalom kell hozzá, hogy ez elmúljon.
Ha van rá felesleges pénz, akkor szerintem megéri, főleg több ember részére. Kuporgatni-gyűjtögetni rá már nem biztos, hogy célszerű, ez az első generáció, vannak még limitációk, és nem tudni, hogy hosszútávon mi fog kisülni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest