Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Na hosszas civódás után vettem egy ASUS Strix Wireless 90YH00S1-B3UA00

Mindenképp vezeték nélkülit szerettem volna, és sajnos nem sajnos az volt a másodlagos cél, hogy xboxal is menjen
Nem sok fejhallgatóm volt, de a régi fajta Gold Sony után és egy kipróbált Astro A10 után ég és föld, itt éreztem előrelépést, mélyek nagyon nagyon jók, telt a hangzás, nem csúszik le a fejemről úgy mint a Gold, és nagyon stabil is, nagyon nagy a fejhallgató
simán körbe éri a fülemet sőt...Minden irányból jól lehet hallani, hogy honnan jönnek, lőnek stb, sajnos a 7.1 PS-en nem megy, csak PC-n, de maréknyi játék van ami támogatja, szóval annyira nem hiányzik
Most is picit meleg volt a fülemnél, kíváncsi leszek milyen lesz majd ha vissza jön a 30-40 fok, de szerintem mindegyik füles melegít
amiket olvastam neten, hogy sokaknak nyomja a fejét, na én ezt nem éreztem, ami kicsit zavart az inkább az, hogy fekve szoktam játszani, és ha lehajtom a fejem, akkor a vállamhoz ér a fejhallgató, pláne ha be van dugva a mikrofon, ezt csinálhatták volna állíthatóra, mert gyakorlatilag bedugós, és hajlékony a vezeték és ezáltal állítható, de nem nagy mértékben
a másik, hogy ha mozgatom a fejem, akkor az a szíj vagy micsoda nyikorog picit, de nem zavaró, + azt írták hogy 1-2 hét és meg is szűnik
Microfon be van kapcsolva van egy kis fehér zaj, nem annyira vészes, de azért a goldnál nem volt ilyen, illetve ami még zavaró lehet, hogy ha be van dugva az usb vevője, akkor ha ki ha be van kapcsolva a fejhallgató a ps úgy érzékeli, hogy van fejhallgató, Így a TV-re nem adja ki a hangot
Ugye nincs rajta chat/rendszer hang arány állítás sem, ez annyira nem is hiányzik, tökéletesen értettem a havert és még a játék is jól szólt
Szóval hangminőségben messze veri szerintem a mezőnyt ebben az árban, már amennyire utána olvastam , inkább univerzális fejhallgatónak jó, már ha valaki hozzá szokott már a hivatalos sony fejhallgatók nyújtotta előnyhöz, de hangminőségben sehol sincsenek ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Xbox Series X 1TB+ Led állvány!
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

simán körbe éri a fülemet sőt...
Kendek