- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple notebookok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dyingsoul #15852 üzenetére
Na ott valami tényleg nem stimmel, nálam 3570+1070 és nem esik be 60 alá, általában 80-120 között ingázik, nagyon ritkán van 55, de az a legnagyobb városban, ha sokan vagyunk és jön a bombázás is. Azzal a procival ilyet egyáltalán nem szabadna csinálnia. És ráadásul nálam medium-on van.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ReFleXx
addikt
válasz Dyingsoul #15804 üzenetére
köszi. egy host writes erteket majd irj mar , kivancsi vagyok mennyi iras tortent mar a hany gigas SSD-re.
nekem olyan 8-10TB-nel jarnak az SSDim es 93-97%osak igy, pedig shadowplay nincs, csak a windows + netezes + streamnezes + jatekok.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Dyingsoul #15797 üzenetére
amugy miket hasznalsz a gameplaybol videofajlok krealasara?
jah most latom shadowplay, van valami trukk amivel a legjobb minosegben marad a YT-ra feltoltott video?
az a baj a shadowplay-vel hogy SSD gyilkos[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #15780 üzenetére
gratula
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
niof
addikt
válasz Dyingsoul #15151 üzenetére
Vagy úgy alakul a win, mint nekünk tegnap. Yasnaya-ba ugrottunk, egy lélek sem jött velünk. Nem volt messze a kör, gyalog vágtunk neki. Egész végig senki nem került a látóterünkbe, csak az utolsó 2 duo. Haveromnak 3 killje lett, 1 knock-ból, nekem meg 1, szintén knock-ból. De a csirke a lényeg!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Dyingsoul #14989 üzenetére
Köszönöm, a következőben erre odafigyelek. Örülök neki hogy tetszett azért!
scabi78: Ezt pont nem tudtam kivenni, ez van. Viszont a jelenetet meg bele akartam tenni. Igen gyakran használom single módban az m16-ot
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #14968 üzenetére
A legutobbi pubg frissites tiltotta.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #14935 üzenetére
Szerintem is
-
Mate
nagyúr
válasz Dyingsoul #13703 üzenetére
Nekem szerencsém van. Tényleg minimális csalóval találkoztam. (aki biztosan az volt, bár gyanús eset se sok volt). Leginkább duo, ha összejön a brigád squad. Csak EU és csak FPP.
Elég sokat játszunk éjjel-hajnalban. Lehet ez is közre játszik, nem tudom. Amikor játszunk, akkor Kínában hajnali 6 - délelőtt 11 óra van.
(#13707) NyxNyxNyx: Hasonló cipőben járunk akkor. Csalók engem se zavarnak, azon a pár eseten hamar túltettem magam. Győzelmet 1 vette el csak tőlünk, bár lehet ha nem csalják le és nyírnak ki mindenkit, még másodikok se vagyunk.
A bugok viszont zavaróak. Nálam ugyan úgy van kezdeti lagg. Ami viszont sokkal zavaróbb néhány bug, ami korábban nem volt, vagy már javították és azért nem volt. Mostanában például szinte mindig sebződünk az ejtőernyőzésnél, érkezéskor. Vagy fennakadok a semmin, 4-5 méterre nincs semmi, de állok egy helyben. Mire letudom vágni magam eltelik jó pár másodperc és még sebez is. Így ellenfél már rég felveszi a fegyvert. A rácsos ablakok, kerítések nálam rosszabbak, mint valaha. Ami viszont még ezeknél is idegesítőbb, hogy tök mindegy mit állítok remegnek a kontúrok. Alig lehet észrevenni így az ellenfelet, mert mindenhol mozgást látok. Illetve ugyan azokkal a beállításokkal lecsökkent a tárgyak, épületek kirajzolása. pl. myltánál víz mellett állva a híd már mosott. Múltkor georgopolban direkt néztük, hogy kb. milyen távolságban jelentkezik a probléma kb. 100-120m-nél ráközelítés nélkül nem rajzolta ki a háznál a teraszablakot. Olyan volt, mintha végig tömör fal lenne. Illetve a hangokkal is komoly gondok vannak. Néha vannak fantom hangok, de ami gyakoribb, hogy nincs trapp. Némán a hátam mögé futnak.
Deszinkronizációról már nem is beszélek. Rég fal mögött vagyok, de halok, lövöm az ellent, vérzik, de valóságban el se találom. Ez egyedül azért nem foglalkoztat annyira, mert tuti fordítva is rengetegszer így van. Volt olyan, hogy állt a gyerek a tetőn. Kar-al ellőttem 6x és nem hallt, meg se mozdult, de vérzett. 7. találatnál egyből lefeküdt. Visszajátszásban csak a 7. talált, másik 6 nem.
Illetve nem tudom, hogy csak nálam vagy másnál is, de 8x, 16x-nél megint nem jegyzi meg, hogy kizoomoltam. Ha jól tudom ezt már megcsinálták egyszer, de most fegyverváltásnál megint visszaállítja, ami baromi idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Dyingsoul #13703 üzenetére
Biztos vannak csalók én ezt nem tagadom, de most 1 biztos eset sem ugrik be, hogy csaló ölt volna meg. (FPP-ben játszunk) Persze az ilyen wallhack, radar hack dolgokat nem észleli az ember, csak ha már nagy gyanús. De láttam videókat amiket belinkeltetek, szóval elhiszem, hogy ti találkoztok vele, nem azért írom.
Szóval nekem a csaló probléma nem jött még ki, de a béka segge alatt lévő tickrate kiéget. Meccsenként van olyan, hogy vérzik a gyerek de nem hal, aztán meg a killcamben látom, hogy alig, vagy nem is sebződött. És mostanában olyan, mintha még rosszabb lenne, mint régen. Ez számomra a játék legnagyobb hibája, de nem látok semmi törekvést a javítása érdekében.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Mate
nagyúr
válasz Dyingsoul #13664 üzenetére
Egyáltalán nem olyan, mintha WH-znál. Simán fülest használsz. Itt nem erről volt szó.
Szabadban beszűkűlt a kör Sosnovka-ra, Ferry oldalára. Körben 2 kupac ház, víz, dombok, magaslat. Bármerre lehet ellenség, nem lehet belátni mindent. Házakban ilyenkor többnyire vannak. Rajtuk kívül 10-en éltek. Egyiknél csak KAR, másiknál csak SCAR, nincs is másodlagos fegyver, pedig bőven lett volna lehetőségük szerezni. Fegyvert elrakva szaladtak az új szűkülésbe, amibe egy házkupac még mindig benne volt beláthatatlan magaslatokkal, nagy szikla stb. Ennek ellenére ők házra egyáltalán nem néztek, tartottak rá, felesleges irányba egyszer nem néztek el. Csak arra néztek, amerre tényleg voltak emberek. Szikla szélére rátartrva 2 másodperc múlva valóban kifutott a duo, megölték őket. Előtte nem láthatták, hogy ott vannak, nem harcoltak. Kb. 600 méterre, úgyhogy trappolást is kizárnám. Lövés közben nem is mentek fedezékbe, olyan helyről kezdtek lőni, ahol védtelenek voltak, csak pontosan tudták, hogy nem lát rájuk senki. Ezután is folyamatosan csak azokat az irányokat nézték, ahol tényleg volt ember, dombon keresztül ránktartottak, foggalmuk nem lehetett honnan jövünk. Mikor már csak mi éltünk, nekünk kellet lemennünk a magaslatról. Ők a körben, fedezékünk semmi nem volt. Ők mindketten a körben, fedezékben. Erre teljesen szétfüstölték a kört, amivel normál körülmények közt csak minket segítettek volna a lejutásban. Igen ám, de ők átláttak a füstön, így máris érthető ez a taktika. Statjuk is árulkodó volt. 170 meccset játszottak duoban. Első 65 meccsükön kb. 4 win, azon kívül kb. 10 top 10. 4-5 killekkel/csapat. Ezután hírtelen nagyon jók lettek. Hírtelen felment meccsenként 18-20 killre a statjuk és 105 meccsükből 70-et megnyertek, kb. 10 meccs amikor nem voltak top 10-ben.
Nem szokásom csalózni, pláne ebben a játékban, ahol visszajátszás bugos, vannak láthatatlan ellenfelek, sokszor bugos a hang, az ellenfél sokszor már rég nem ott van, ahol én látom. (sokszor én is réges rég fal mögött állva halok meg) 250 órám alatt 4-5 tuti csaló volt, úgyhogy az arány teljesen jó.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Dyingsoul #13655 üzenetére
Az igen Csak az utolsót öltem azzal, M4 kifogyott aztán gyorsan rátettem a red dotot.
Very Low View Distance előnye : ghillie suit volt a srácon, amikor hiteltem lefeküdt a mezőn gondolta ellepi a fű. Aha csak nálam ott sima terep van és láttam úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #13603 üzenetére
A full wireless nem stimmel mióta a keypad-ot használom de a többi az valóban így van. Csak a pubg miatt nem fogok monitorra/iroasztalra/székre beruházni mert első sorba ugye autós játékokkal játszok ott meg ez abszolute nem hátrány. Na meg a doooooom-al de ott sem hátrány
Meg ugye attól hogy vennék egy akár 300+ ezres monitort még nem lőnék jobban azt meg eddig sem tagadtam hogy bénán lövök de ez van a lényeg hogy tetszik a játék"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tepenzed
őstag
válasz Dyingsoul #13123 üzenetére
megérett a játék a pusztulásra. 8 fős baráti társaságommal szoktunk squadozni. Annyira kiégtek a cheaterektől, hogy maguk is azok lettek. Az egyik havi 250 dollárt hajlandó fizetni egy rohadt esp-ért, a másik radar hackel, a harmadikat nem is mondom. Az anticheatről meg ennyit, hogy a haverom most mondta, hogy ő már ugyanazt az esp-t használja 4 hónapja!!! Radar hack is baszki 30 eur, gép mellett fut laptopon(vpn-en küldi át a packeteket a géped a laptopra, ahol nincs battleye telepítve), így a battleye a büdös életbe nem fogja észrevenni, ki tudja ilyet hányan használnak... Killcamon nem fogod észrevenni, csak célirányosan tudják, hova kell menni ölni és lootolni.
Nincs is kedvem már senkivel játszani, ordítják discordon, hogy ki merre van, hol a hármas cucc stb. Minél több cheater lesz, annál több ember fogja ezeket a szarokat használni, akiről korábban nem gondoltam volna.
Már régen nem ázsiáról van szó, a region lock semmit nem fog megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #12879 üzenetére
Tanulopenz.
Eleinte en is nyitogattam a ladakat de amikor mar a harmadik ugyanolyan par centes polo vagy nadrag volt benne akkor inkabb eladtam a ladat.
Ettol fuggetlenul en is elkovettem 2 hibat is a desperado ladanal. Egyiket istenigazabol elotte hogy mar 3 ladam is el volt adva a heten es igy ertelemszeruen mar csak harmat tudtam nyitni. Piszok mazlival ketto is desperado volt viszont hamar eladtam oket utana meg picit tobb mint egy euroval feljebb ment az aruk. Persze en ennek az ingyen jott penznek is orulok meg tanulgatom is (a sajat karomon ) a piacozgatast.
A teli vasar alatt ugyis lenullaztam az egyenlegem most lehet ujra kezdeni a gyujtogetest a nyari vasarra"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ReFleXx
addikt
válasz Dyingsoul #12863 üzenetére
a leheto legrosszabb utat valasztottad
amugy akinek meg van meg a desperado/biker ladaja, az tartogassa meg vasarnapig, odaig meg emelkedhet az ara, rengeteget nyitottak es alig van most a marketen beloluk.
desperadobol van 8000+ elado es 310ezer+ kereslet pl.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #12677 üzenetére
Tegnap jelent meg a 390.65-ös nvidia driver és az támogatja ezért nem hallhattál eddig róla. Egész konkrétan a GeForce Experience részébe lehet játszadozni ezzel.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dyingsoul #12046 üzenetére
vmi kisebb falura ugrok, az útvonal felé, aztán kisházakból loot 1-3 fős vetélytársakkal, velük vagy megegyezésre jutunk, vagy elspuriznak (vagy én, ha van autó), innentől a kör függvénye, hogy más házcsoportnál megállok lootolni, vagy nagyjából megyek be a mértani közepe körül lévő házcsoportokba sorba, persze útközben ha balhé van, vagy rámlőnek, akkor tisztes távolságból kiszállok, és visszasettenkedek lehetőség szerint. ha gyakni akarok, ott a TF2, GTA, MoH, stb. pubg-ben azt élvezem, hogy nincs semmi "előny" minimap/radar, chat, stb. formában.
operation flashpoint, arma - senki nem tolta anno?
(#12052) X Factor jó öreg hotseat, battlefield szervereken mennyi kick járt ezért
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dyingsoul #12024 üzenetére
A Takstar Pro 80 tényleg egy jó fejhallgató, szóval ha már gamer, akkor csak a Cloud, de ezt nem cáfolta senki.
A hangkártya játékokban nem tudom mennyit számít, mert amikor az alaplapit (B85M PRO4) kiváltotta a DAC-om, akkor nem vettem észre ilyen szintű különbséget. Persze sokkal jobb lett játékokban (zenéről nem is beszélve), de az alapvető dolgokat az integrálttal is teljesen meggyőzően és pontosan hallottam, pedig a fejhallgatóm (DT 880 600 Ohm) piszkosul forrás igényes.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
X Factor
addikt
válasz Dyingsoul #12026 üzenetére
Igen, ha már van némi rutinod, de az én tapasztalatom az, h. amikor baráti társaságból egy újonc keveredik hozzánk, szegény csak kapkodja a fejét és hiába mondjuk honnan lőnek, szegény inkább csak forgólodik és kapkodja a fejét, h. de hát mellette lőnek.
Make things work
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Dyingsoul #12024 üzenetére
azért írta hogy jó fej/fül beszerzése én is alaplapival(még) és cloud 1-el tolom
Más:
unlucky(gif)[ Szerkesztve ]
HATER
-
jozefgucci1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla