Hirdetés
- Hivatalosan is a Switch lett a Nintendo legsikeresebb konzolja
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Apple asztali gépek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Lenne pár kérdésem, amire remélem itt választ kaphatok tőletek.

- Barátommal ketten vagyunk általában egy squadban, de sose enged ráspawnolni, pedig halál után a térkép menüben írja is, de nem enged rákattintani. Az a baj, hogy túl kevesen vagyunk, vagy más az oka?- Heavy assaultnál melyik fegyver a legajánlottabb?
350 pontom van, 500-ért láttam ezt a tmg 500-at az stat alapján jobb a t9 carv-nál. -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amint elküldtük az üzenetet, jött ugye egy auto response, amibe leírta, miylen adatokra van szüksége.
Ezek után updatelve leírtam a kövi üzenetbe a barátom adatait. Ez több, mint 1 hete történt....
Ők az autorobot választ tartják itt supportnak, vagy mi?Twitteren is írtam nekik, hogy már 1 hete nem kaptam semmi választ, azt írták, hogy sok a beérkező panasz.
Ügyes tudunk mit csinálni, várni kell, de azért kicsit sokallom ezt. -
szami777
addikt
Igen, pontosan ez a baj, nem kapja meg a mailt arra a fiókra, amivel azt hiszi h regisztrált, pedig összesen 3 mail fiókja van csak.
Azért gondolom, hogy nem törölték, mert én is pont annyi idő után léptem be és nekem megvan.
(a barátlistámon ltáom őt, ha törölték volna, nem tudom, nem kellett volna eltűnnie onnan? )
Fél évig prémiumos volt, csak nem törlik ilyenkor... -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm

-
szami777
addikt
Sziasztok, kéne egy kis help.
Barátommal megint játszanánk 1 év kihagyás után, de nem tud belépni.
A fő baj az, hogy tudunk rájönni az email címre. A jelszó és a username megvan, de azzal meg nem engedi be.
Errort ír, engem meg jelszó reset után beengedett a saját accountomba. Van rá mód, hogy valahogy support segítsen ebbe, mert a cimbim elég sok pénz beleölt a játékba, kár lenne veszni hagyni. -
szami777
addikt
Sc-ből vett fegyverre van refund esetleg? vagy teljesen esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák

- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest