Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Tankkal (lightning) voltam az egyik biolab gatenél és az egyik biolab podról "sniperkedett" egy jármű elleni max (pont volt rálátása). Kb. 500 méter volt közöttünk. Azt sem tudtam honnan jön a lövés, kb 10 másodperc alatt kinyírt. Jó, nincs kimaxolva a lightning, de akkor is... Mi ez ha nem OP?

-
hipó
tag
valóban, a gyalogság ellen felszerelt NC Max közelre nagyon ütős ütős tud lenni, de a sörétese pár méternél távolabb rengeteget veszít a hatékonyságából, jelentősen alulmarad a Vanukkal vagy a TR-el szemben. Nem is szoktam használni. Helyette veszek C4-et és azzal irtom az ellenséges Max-eket : ) Egy lövés a hátukba, visszavonulás, aztán a fordulóban bevárom a kis ajándék csomaggal : )))
Új hozzászólás Aktív témák

- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztalos klub
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen autót vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- VR topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest