Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Meg még egy engi hátra aki folyamatosan javít menet közben.
Az utóbbi hetekben figyeltem fel erre a taktikára, 1-1 elleni harcban a lightning-al nem nagyon szoktam kijönni belőle élve, csak ha ki lehet használni a terep adottságait.Remélem, csinálnak vele majd valamit, mert teljesen felborítja az egyensúlyt. Tankkal szinte lehetetlen kilőni, mert villámgyors, és elpucol, ha megsebzik. Mint egy idegesítő szúnyog, ami mindig visszatér. Szerintem az lenne rá a megoldás, ha kivennék a lehetőséget, hogy az engi menet közben javítsa. Ennyiből a tankoknak is megjárna, hogy a második ülésben ülő használhassa az engineer tool-t.
Szerintem az még elviselhető kompromisszum, hogy rajtaütésszerűen támad a frontvonalon, elüti az embereket, vagy tankra támad, majd elpucol, és a fedezékben megjavítja magát. De a menet közbeni javítás nem érzem, hogy rendben lenne.
Persze lehetne ellene tenni, ha mindenki figyelne rájuk, akkor pár infantry elintézhetné őket egy össztűzzel, nem kell neki olyan sok tár. De amíg az emberek nem figyelnek egymásra és a környezetükre, addig lesz létjogosultsága ennek a taktikának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest