Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Meg még egy engi hátra aki folyamatosan javít menet közben.
Az utóbbi hetekben figyeltem fel erre a taktikára, 1-1 elleni harcban a lightning-al nem nagyon szoktam kijönni belőle élve, csak ha ki lehet használni a terep adottságait.Remélem, csinálnak vele majd valamit, mert teljesen felborítja az egyensúlyt. Tankkal szinte lehetetlen kilőni, mert villámgyors, és elpucol, ha megsebzik. Mint egy idegesítő szúnyog, ami mindig visszatér. Szerintem az lenne rá a megoldás, ha kivennék a lehetőséget, hogy az engi menet közben javítsa. Ennyiből a tankoknak is megjárna, hogy a második ülésben ülő használhassa az engineer tool-t.
Szerintem az még elviselhető kompromisszum, hogy rajtaütésszerűen támad a frontvonalon, elüti az embereket, vagy tankra támad, majd elpucol, és a fedezékben megjavítja magát. De a menet közbeni javítás nem érzem, hogy rendben lenne.
Persze lehetne ellene tenni, ha mindenki figyelne rájuk, akkor pár infantry elintézhetné őket egy össztűzzel, nem kell neki olyan sok tár. De amíg az emberek nem figyelnek egymásra és a környezetükre, addig lesz létjogosultsága ennek a taktikának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen széket vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest