Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Meg még egy engi hátra aki folyamatosan javít menet közben.
Az utóbbi hetekben figyeltem fel erre a taktikára, 1-1 elleni harcban a lightning-al nem nagyon szoktam kijönni belőle élve, csak ha ki lehet használni a terep adottságait.Remélem, csinálnak vele majd valamit, mert teljesen felborítja az egyensúlyt. Tankkal szinte lehetetlen kilőni, mert villámgyors, és elpucol, ha megsebzik. Mint egy idegesítő szúnyog, ami mindig visszatér. Szerintem az lenne rá a megoldás, ha kivennék a lehetőséget, hogy az engi menet közben javítsa. Ennyiből a tankoknak is megjárna, hogy a második ülésben ülő használhassa az engineer tool-t.
Szerintem az még elviselhető kompromisszum, hogy rajtaütésszerűen támad a frontvonalon, elüti az embereket, vagy tankra támad, majd elpucol, és a fedezékben megjavítja magát. De a menet közbeni javítás nem érzem, hogy rendben lenne.
Persze lehetne ellene tenni, ha mindenki figyelne rájuk, akkor pár infantry elintézhetné őket egy össztűzzel, nem kell neki olyan sok tár. De amíg az emberek nem figyelnek egymásra és a környezetükre, addig lesz létjogosultsága ennek a taktikának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest