Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistixx
tag
Némi béta információval szeretnék szolgálni: Megkezdődött a zárt béta meghívók kiküldése a régi Planetside veteránok részére, így én is megkaptam az emailt.
Aki szeretne meghívót kapni, az az 1. hsz.-ben található linken jelentkezhet, aki pedig nem szeretné pusztán a szerencsére bízni a béta részvételt annak ajánlom a hivatalos twitter követését, és esetleg lehet próbálkozni kulcskéréssel.Egyébként több hullámban kerülnek be a béta tesztbe a jelentkezők. Az első hullám a PS1 veteránok, a második az ún. Priority Access Key birtokosok. Utóbbiak részére - az eddigi információk szerint - aug. 20. utáni hetekben válik elérhetővé a béta, bár lehet, hogy előbb ezt nem tudom.
Mindenkinek sok szerencsét a kulcs vadászathoz, és várom a harcmezőn a kedves fórumtársakat.
Én jelenleg az EU 2 tesztszerveren vagyok a megtévesztő Mistixx néven Terran Republic frakcióban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest