Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing

őstag

válasz myckey #57 üzenetére

Kb. ezek a dolgok fogalmazódtak meg bennem is. :DDD Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..
    A megkülönböztetéssel nekem is voltak bajaim, pedig BF1942 multizni szoktam és ott sincs plusz bekeretezés meg mindenféle jelölés a hülyegyerekeknek, hogy igen, ez az ellenség ezt lődd... Meg kell szokni, főleg a sötétben döntse el az ember, hogy ez most ki. Asszem az ellenség nevét nem írja ki a játék amikor rácélzol. De ez sem biztos. xd
    Ha megtámadsz egy monumentális bázist szerintem nem kell csodálkozni, hogy nem látod h ki öl meg, ne rambózz be, hanem fedezékekben mozogj talán úgy jobb lesz. xd
    Ezt tegnap vettem fel:
    http://www.youtube.com/watch?v=k_k965F7ahA
    Tekerd 0:48-hoz, hogy beálltak már védekezni. :DDD Az ellenség meg jött fel azzal a valamivel ami feldob. Szétröhögtem magam amikor megláttam. xd

Új hozzászólás Aktív témák