Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
"Több száz emberes csatákat máshogy nem lehet megoldani ilyen grafikával."
Ezen még biztos sokat lehetne javítani és amúgy is, több száz emberes csata nem sok helyen alakul ki. Elég 20 ember és már hazavágja a játék a gépemet. A másik, hogy mindezt úgy h csúnya a játék. Én nem vagyok egy grafikabuzi, a másik játék amit nyomok multiban az a Battlefield 1942, szóval tényleg nem érdekel. De PS2 csúnya a gépigényhez képest. Alacsony felbontású textúrák mindenen. Ha végignézel a tájon egy növény nincs. A fűszálak láthatóan nőnek ki előtted 10méterre ahogy mész előre. A robbanás effektek megint gyengék.
AMD Phenom II X4 965 3,4Ghz proci, Sapphire HD6870 videokártya nem elég neki 1280x1024 felbontásban AA, AF és minden csodajavító dolog nélkül. Szerintem ekkora felbontáson egy ilyen gépen a Battlefield 3 AA-val és AF-el menne 40-60FPS-el úgy, hogy ott áll előttem 10 méterre 50 ember, 10 tank, 4 repülő a háttérben pedig még szétrobbantanak 3 épületet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: Visszatér a kultikus kerek karóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- darkFlash CF8 Pro
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest