Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Valszeg most is csak a Planetside: Arena miatt. Egyébként a játékban még van egy erős 5-6 év. Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Én pozitív vagyok a játék jövőjével kapcsolatban. Jön a DX11, új kontinens, új (fizetős) frakció és más tartalmak. Igazából én már most is elégedett vagyok a tartalommal, csak a teljesítmény legyen mindenkinek tökéletes és legyen elég játékos.
Utóbbit is újradolgozzák majd és azon a ponton szeretnének egy kis marketinghadjáratot nyomni. Remélem, hogy jobban elterjed majd. Most nem játszok, de azon a ponton én is visszaszeretnék nézni.Úgysincs még1 ilyen játék, most mit nyomassak Apex vagy majd PS: Arena? Mintha visszamennék egy generációt. Zárt pályák, zárt játékelemek, gyors ugribugri amit minden más multi FPS-ben megtalálni. Ezekhez képest a PS2 egy next-gen sandbox játék, még mindig. Pedig lehetne már kihívója.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest