- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Anno úgy reklámozták a játékot, hogy akár napokig is tarthatnak a csaták egy bázisért. Szerintem jól hangzik. A PS1-ben még így volt? Sajnos most tényleg nincs szükség az ilyen álló csatákra... Szerintem az a baj, hogy túl sok a bázis és nincs is jelentősége hogy melyiket birtokoljuk.
"Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek"
Hát ez kis és nagy mértékben is igaz. Van amikor 50métert kellene szaladni az A pontért, amit alig véd valaki, de ők inkább megállnak a sarokban lövöldözni. Szinte egyedül eltudom kezdeni foglalni, csak ugye nem jön erősítés továbbra sem és meghalok...jonnyjoker01:
Esamiron nagyon sok nyílt terep van, sokkal több mint Indaron. Csak ott kevesen játszanak és azért nem alakulnak ki szép nagy csaták. Indar és Amerish egyszerűen nem tud kezelni egy közepes méretű zerget, mert sok a kis szűk, lineáris út. Ilyen feltorlódással végződik minden nagy támadás. Ennek így semmi értelme...
[link]
Esamiron körbe is falazták a bázisokat, hogy ne zavarjanak a tankok. Ez pedig szerintem így nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest