Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zebu

addikt

válasz RichieTri #242 üzenetére

Jah a fejlesztésnél én is még bajban vagyok.... pár apróságot vettem, de inkább várok.

Sundyra költöttem eddig. Deployment valamit vettem és páncéltörőt.

Megosztok pár személyes véleményt:

Az utóbbi időben inkább support karaktert játszottam, lehet inkább engineer irányba megyek.
    - Light infantry:l nem tudok sokat kezdeni vele. Igaz jó helyeket meg lehet csípni velük a jetpack miatt..
    - Heavy: RPG nem rossz, hogy van nála, de az alap fegyverrel elég nehéz szerintem távolról lekapni a járműveket... a plusz páncél meg úgy kivilágít, hogy szinte könyörög, hogy lőjenek agyon.
    - Medic: ha jó csapat van, szerintem nélkülözhetetlen. EZÉRT gondolkodom ,hogy ő legyen.
    - Engineer: Nagy csatáknál baromi hasznos szerintem. az alap fegyver sem olyan gáz, a fix ágyú sem rossz, plusz még muníciót is oszt. Szerintem az egyik leghasznosabb karakter. Szerintem ez leszek! :D
    - Inflitrator: Ezzel is sokat játszom. Jó pozícióból okosan lehet vele játszani. plusz még egész jól be lehet settenkedni az ellenfél mögé. komolyabb pisztolyt mindenképp érdemes venni neki. Terranoknál talán jobb az alap pisztolya mint a vanu-nál.
    - MAX: Na erre érdemes gyúrni a leginkább! :D

Új hozzászólás Aktív témák