Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- VR topik
- Asztrofotózás
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap 3 órát tököltem a billentyűzet és egér beállítással, és bár elég jó egerem van (g500), valahogy a szükséges gombokat nem tudom jól bedefiniálni, mert valahogy mindig kimarad 1-2 a komfortosan elérhető tartományból. ÉS amíg agyilag nem állok rá, addig a játék sem megy igazán.
(Sajnos nálam ez egy szokás, hogy néha 2 hét után átdefiniálom a kiosztást, hogy hátha úgy jobban kézre állnak a funkciók. Olyankor persze megint megy a bénázás egy darabig, de rendszerint azért össze szokott jönni ez a művelet.)Ezért felmerült bennem, hogy pl. a rezer Nostromot használta-e már valaki ilyen lövöldözős játékban úgy, hogy nem a gombokkal mozog, hanem a nagyujj alatti D-paddel. Elvileg az ideális lehet, mert nem szükséges 3 ujjat fenntartani a mozgáshoz, mert az átlós mozgás is megoldható eggyel.
Akárhogy lesem youtubot, eddig mindenki spelleket, meg ugrást-mászást-hasalást, meg mittoménmit bindelt a d-padra. Én lennék az egyetlen, akinek eszébe jutott, hogy a d-pad mozgási navigálásra lenne ideális, és mellette egy csomó gomb elérhető lenne egyéb célra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- World of Tanks - MMO
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest