Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Van egy jó tanácsa az egyik videóban, hogy elemezd a viselkedésedet. Jegyezd fel, mit tettél akkor, amikor meghaltál, vagy lelőttél valakit. Ha valami sokszor fordul elő, és káros az egészségre, akkor azt inkább hanyagold, és helyette azt csináld, ami pontot hoz.
Pl fedezék nélküli tér közepére kirohanás, hogy újraéleszd egy társadat, miközben mindenhonnan lőnek?
Lövitek egymást, kiürül a tár, erre nekiállsz betárazni, ezalatt az ellenség lelő?
Saját csapattársad gázol el tankkal?
Legközelebb nem kell kifutni a placc közepére, csak azért mert egy lvl5-ös ész nélkül futkározik a pályán. Meg ha szemtől szemben állsz az ellennel és kiürül a tár, pisztolyra váltasz újratöltés helyett. A tankokat meg elkerülöd : )Ezt így könnyű mondani, de ha igyekszel a szabályokhoz tartani magad, sokkal eredményesebb leszel, és még nagyobb élmény lesz a játék.
Pl én szerintem a gyengébbekhez tartozom, k/d olyan 0,5/0,6 volt, gyakran csak rohangásztam és lövöldöztem, de inkább lelőttek. Most időnként egy-egy nap az 1-es arányt is sikerül elérnem.
Szóval csak így tovább! : )Ja, én egyébként NC-vel játszom a Woodman-en. Ha vannak magyarok, szívesen csatlakoznék hozzájuk, hippokrampusz néven játszom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Asztalos klub
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs