Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Van egy jó tanácsa az egyik videóban, hogy elemezd a viselkedésedet. Jegyezd fel, mit tettél akkor, amikor meghaltál, vagy lelőttél valakit. Ha valami sokszor fordul elő, és káros az egészségre, akkor azt inkább hanyagold, és helyette azt csináld, ami pontot hoz.
Pl fedezék nélküli tér közepére kirohanás, hogy újraéleszd egy társadat, miközben mindenhonnan lőnek?
Lövitek egymást, kiürül a tár, erre nekiállsz betárazni, ezalatt az ellenség lelő?
Saját csapattársad gázol el tankkal?
Legközelebb nem kell kifutni a placc közepére, csak azért mert egy lvl5-ös ész nélkül futkározik a pályán. Meg ha szemtől szemben állsz az ellennel és kiürül a tár, pisztolyra váltasz újratöltés helyett. A tankokat meg elkerülöd : )Ezt így könnyű mondani, de ha igyekszel a szabályokhoz tartani magad, sokkal eredményesebb leszel, és még nagyobb élmény lesz a játék.
Pl én szerintem a gyengébbekhez tartozom, k/d olyan 0,5/0,6 volt, gyakran csak rohangásztam és lövöldöztem, de inkább lelőttek. Most időnként egy-egy nap az 1-es arányt is sikerül elérnem.
Szóval csak így tovább! : )Ja, én egyébként NC-vel játszom a Woodman-en. Ha vannak magyarok, szívesen csatlakoznék hozzájuk, hippokrampusz néven játszom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest