Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipó

tag

válasz vaakuum #1241 üzenetére

Van egy jó tanácsa az egyik videóban, hogy elemezd a viselkedésedet. Jegyezd fel, mit tettél akkor, amikor meghaltál, vagy lelőttél valakit. Ha valami sokszor fordul elő, és káros az egészségre, akkor azt inkább hanyagold, és helyette azt csináld, ami pontot hoz.

Pl fedezék nélküli tér közepére kirohanás, hogy újraéleszd egy társadat, miközben mindenhonnan lőnek?
    Lövitek egymást, kiürül a tár, erre nekiállsz betárazni, ezalatt az ellenség lelő?
    Saját csapattársad gázol el tankkal?
    Legközelebb nem kell kifutni a placc közepére, csak azért mert egy lvl5-ös ész nélkül futkározik a pályán. Meg ha szemtől szemben állsz az ellennel és kiürül a tár, pisztolyra váltasz újratöltés helyett. A tankokat meg elkerülöd : )

Ezt így könnyű mondani, de ha igyekszel a szabályokhoz tartani magad, sokkal eredményesebb leszel, és még nagyobb élmény lesz a játék.
    Pl én szerintem a gyengébbekhez tartozom, k/d olyan 0,5/0,6 volt, gyakran csak rohangásztam és lövöldöztem, de inkább lelőttek. Most időnként egy-egy nap az 1-es arányt is sikerül elérnem.
    Szóval csak így tovább! : )

Ja, én egyébként NC-vel játszom a Woodman-en. Ha vannak magyarok, szívesen csatlakoznék hozzájuk, hippokrampusz néven játszom.

Új hozzászólás Aktív témák