Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Tényleg jó valamiben minden karakter. A sniper egyedül csak akkor, ha jól bírja a géped a játékot.
Talán a Light Assault nem olyan érdekes, de a jet pack-kel azért elég jól átlehet jutni a dolgokon, a pajzsokat is ők tudnák hamar hatástalanítani, ha nincs túlerő és feltudják robbantani a generátorokat. Meg azért tankok elől is jó elbújni jet pack-el.
MAX-et próbáltad? Iszonyat jó vele játszani, csak sokat kell rá költeni. De szerintem megéri... még se tettem.
Squad-okba érdemes csatlakozni. Én is néha azt veszem észre, hogy senki sincs abban körülöttem, elkezdek mindenkit invitálni aztán leszünk is vagy 20-an. Így pedig több expet is kaphattok, mert ha squad társnak segítesz bármiben azért több pontot kapsz. Meg persze ott van a beacon, amit a squad vezető letehet és a squad társak használhatják spawn pontnak. Össze is dolgozhattok, de én pl. amikor idegeneket invitálok, akkor túl sok mindent nem mondok, nem is csinálnák amit mondok, de azért a kijelölt spawn pontokat szokták követni.
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 7
- OTP Bank topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest