Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Tényleg jó valamiben minden karakter. A sniper egyedül csak akkor, ha jól bírja a géped a játékot.
Talán a Light Assault nem olyan érdekes, de a jet pack-kel azért elég jól átlehet jutni a dolgokon, a pajzsokat is ők tudnák hamar hatástalanítani, ha nincs túlerő és feltudják robbantani a generátorokat. Meg azért tankok elől is jó elbújni jet pack-el.
MAX-et próbáltad? Iszonyat jó vele játszani, csak sokat kell rá költeni. De szerintem megéri... még se tettem.
Squad-okba érdemes csatlakozni. Én is néha azt veszem észre, hogy senki sincs abban körülöttem, elkezdek mindenkit invitálni aztán leszünk is vagy 20-an. Így pedig több expet is kaphattok, mert ha squad társnak segítesz bármiben azért több pontot kapsz. Meg persze ott van a beacon, amit a squad vezető letehet és a squad társak használhatják spawn pontnak. Össze is dolgozhattok, de én pl. amikor idegeneket invitálok, akkor túl sok mindent nem mondok, nem is csinálnák amit mondok, de azért a kijelölt spawn pontokat szokták követni.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest