Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing

őstag

válasz vaakuum #1270 üzenetére

Tényleg jó valamiben minden karakter. A sniper egyedül csak akkor, ha jól bírja a géped a játékot.
    Talán a Light Assault nem olyan érdekes, de a jet pack-kel azért elég jól átlehet jutni a dolgokon, a pajzsokat is ők tudnák hamar hatástalanítani, ha nincs túlerő és feltudják robbantani a generátorokat. Meg azért tankok elől is jó elbújni jet pack-el.
    MAX-et próbáltad? Iszonyat jó vele játszani, csak sokat kell rá költeni. De szerintem megéri... még se tettem. :DDD
    Squad-okba érdemes csatlakozni. Én is néha azt veszem észre, hogy senki sincs abban körülöttem, elkezdek mindenkit invitálni aztán leszünk is vagy 20-an. Így pedig több expet is kaphattok, mert ha squad társnak segítesz bármiben azért több pontot kapsz. Meg persze ott van a beacon, amit a squad vezető letehet és a squad társak használhatják spawn pontnak. Össze is dolgozhattok, de én pl. amikor idegeneket invitálok, akkor túl sok mindent nem mondok, nem is csinálnák amit mondok, de azért a kijelölt spawn pontokat szokták követni.

Új hozzászólás Aktív témák