- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Kéretik törölni a jegyzőkönyvből a pixelhibámat, ugyanis a képen látható jelenség okozója egy MUSLICA!!!
Nem. Nem vagyok ennyire hülye, ugyanis a tündérvirág a monitorBAN volt. Tehát a védőlap mögött!!!!
Ha nem hiszitek kérdezzétek a márkaszervizt a nagyfaluban. Ők szedték ki! -
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdezném,ha fehér pont van a kijelzőn(pixelhiba?),és próbáltam letörölni,hátha a csomagolásból került oda 1 pici "kosz"darab,de érezhető,hogy elakad a körmöm.
Akkor az most pixelhiba és némi sérülés a terméken,vagy csak sérülés lehet? -
Gróf...
aktív tag
Íme egy statisztikai adat. Kezdjetek vele amit akartok:
LG 43UD79-B
2018.dec.28
Mai nap: Kettő darab teljes pixel egymás mellett fekete. -
/BLT\
friss újonc
Sziasztok! Kérdésem lenne. Ha esetleg újonnan vett monitoromnak a sarkában pixelhiba található. Nem egy hanem egy nagyobb rész. Több pixelről van szó de nem zavaró. Szerintetek érdemes visszavinnem vagy inkább használjam ha nem zavaró? Új még nem telt le a három nap.
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
1. Monitor:
1.: Samsung B2240W 22" (1680x1050) TN
Made In Malaysia
Version: m-CB22K0CAA-1001.0
Checksum: 0E8A
2.: 0
3.: 0
4.: 2Cserélték.
2. Monitor:
1.: Samsung B2240W 22" (1680x1050) TN
Made In Malaysia
Version: m-CB22K0CAA-1001.0
Checksum: 0E8A
2.: 17 * 30 * (kb) 10 = kb 5100 óra
3.: 0
4.: 0 -
bigattis
csendes tag
Az ASUS-tól semmiképp sem vegyetek LCD-t!!!! Nagyon csúnyán megszivattak, gyakorlatilag köztörvényes bűncselekmény, amit csináltak, amit nem hagyok annyiban.
Újonnan vettem egy 22 colos LCD-t, megjelent egy JÓL LÁTHATÓ, ZAVARÓ piros pötty (ha fekete a háttér akkor látszik) Nos a cég szerint ez így jó ahogy van, nézegessem a piros pöttyöcskét, hiszen ez még egy bizonyos pixel szabványon belül van, így erre nem vonatkozik a jótállásuk. Az hogy a termék értéktelen így és megfelelően használhatatlan, nem érdekli őket.
Fogyasztóvédelmi felejelentést tettem, az Amnesty Internationalt megkerestem, polgári és büntetőjogi pert fogok indítani és kártérítési pert. Bármeddig elmegyek, Hágába, Strassburgba akárhová, mert ez tűrhetetlen, felháborító bűncselekmény! Nem a 35 ezer forint itt a probléma, hanem az elv, hogy pofánköpik a mulitk a vásárlót. Továbbá a hetek óta tartó idegesség miatt több milliós pszichés kártérítést követelek...Itt tárgyalom:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9208014
-
Gampa
aktív tag
Samsung 2233BW.Napi 12órát megy már 1.5éve,és egyenlöre semmi hiba,(kopp kopp)!
-
Daveboy
tag
Üdv!
1. Samsung 931BF, 19" (5:4 képarány), TN+Film
2. Kb. 6400 munkaóra
3. 0 dead pixel
4. 0 dead subpixel -
Nibiru
tag
Jó ez a téma. Infomatikus lévén rengeteg monitorral találkozom, és az a tapasztalatom, hogy a pixelhiba az vagy gyárilag megvan, vagy a használati idő legelején (legfeljebb 1 hét) már megjelenik. Újabbak nem képződnek. Ha a mikroforrasztások elengednek (ez inkább notebookok kijelzőjével szokott megtörténni) akkor később csíkossá is válhat a kijelző, de az megint más tészta.
Egyébként a cégnél, ahol dolgozom, ezerszám működnek jelenleg HP 1951g típusú monitorok évek óta (kb 5000 üzemóra) és egyetlen hibás pixelt nem láttam még, igaz fekete alapon csak akkor nézem őket, ha újra kell indítani a gépet.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Akkor csatlakozom (a jelenlegi állapotok):
EIZO CG18 - 73280 óra(régi monitorom, amit rég eladtam - már 11 éves, de kalibrálgatni még járok hozzá)
EIZO CG210 - 45300 óra (már rég eladtam, de a mai napig is egy nyomdai előkészítőben üzemel 24/24 órát)
EIZO S2231W - 19852 óra
EIZO L685 - 69572 óraa fiam használja:
Lenovo L220xcW - 14095 óra
Green GL-TG241W - kb. ~8000 óra
NEC 1980SXi - 40360 óraMind hibátlanul működik - általában napjában 24/18 órát üzemelnek, azóta is pixel hiba mentesek!
-
kaiserz
csendes tag
Csak hogy legyen itt igazán használt monitor is:
HP1740
36 000 óra
1 pixelhibaHP1530
43 000 óra
1 pixelhibaSzerintem nem rossz ha azt nézzük a legtöbb monitor nem m1 el fele ennyit sem
Ha valaki akarja kiszámolhatja napi hány óra működés, 5-6 éves monitorok, irodai folyamatos használatban.
Nekem nem kérdés hogy milyen monitor vegyek legközelebb. -
Laslow
senior tag
Acer AL1916W(As) (19", 1440x900)
2006. október 4-én vettem (jé, holnap lesz 4 éves!)
Sem pixel, sem alpixel hiba nincs rajta szerencsére. (Ellenben a bekapcsoló gombja lötyög.) -
kasa85
őstag
Sziasztok.Nos megérkezett még múlt hét Hétfőn a monitorom mivel ki cserélték,és házhoz hozták az új HP ZR24w monitoromat 1db halott pixelhibám miatt.Nos ez mind szép és jó,de megint beütött a gebasz.Tegnap délben észleltem megint egy halott pixelt az új monitoron is,és ráadásként lett egy fekete sub pixelem is a jobb felső sarokban.Ha esetleg valakinek van ilyen monitorja léci jelezze,hogy neki tökéletes e,mivel aki hozta a csere monitoromat ami ugyan abban a betegségben szenved mint az előtti meg nyugtatott,hogy ebből a típusból nagyon sokat küldtek vissza ugyanezekkel a hibával + volt akinek az 5ik volt hajlandó normálisan üzemelni.Érdekes
-
kasa85
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem kell mindent tudni, csak előbb olvasni, mielőtt kérdezel
Feketén-fehéren ott áll a HP-s jótállási jegyen a teendő. Jobbat mondok, elég valószinü, hogy Business-on site-garos a ZR24w, és ki fog a HP-s bácsi jönni hozzád, házhoz. Ezért kell felhivni az ügyfélszolgit, hogy elmondják mi a menete.
Palira vegyenek? Ugyanmár
paranoiás vagy, vagy mi?
Szerinted egy ekkora multinál nekiállnak ezen nyerészkedni?
-
kasa85
őstag
válasz
Nyugdíjas #555 üzenetére
Köszi
Tegnap szart be,de mikor felhívtam egy üzenet rögzítő vette föl.A naptárt meglestem az asztalon így nincsenek bent majd csak Hétfőn.Amúgy nem hisztizek csak egy kis biztatás kellet nekem mivel gondoltam hétvége van utánajárok a dolgoknak,nehogy palira vegyenek.Persze úgy tudóm,hogy ezeket a fórumokat pont arra találták ki ha valaki nem tud valamit vagy nemért hozzá akkor itt fel teheti nyugodtan a kérdéseit,fentebb leírtam a problémákat miért nem tudom
Amúgy nem találkoztam olyan emberrel aki mindent tud.
Még egyszer köszi a segítséget megnyugodtam
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ahelyett, hogy itt hisztizel fel kell hivni a HP ügyfélszolgit, és a kedves hölgy segiteni fog neked magyarul. Egyébként nem barátom az ipon,de ezért tényleg kár a kereskedőt szapulnod, akkor is, ha volt már velük gondod, mert a korábbi problémád nem releváns ebből a szempontból..
BTW ki fogják cserélni a monitorodat, ha ez tényleg egy full halott (mindig fekete) pixel.
-
kasa85
őstag
Ezeket találtam.
Table 1. This policy applies for HP monitors manufactured before May 2009:
Bright sub-pixel defects: 3 maximum
Dark sub-pixel defects: 5 maximum
Total sub-pixel defects: 5 maximum
Full pixel defects: 0 allowedMivel az enyém nem villog hanem folyamatos fekete,de ha oldalról lesem mintha erősebb lenne ott a bevilágítás akkor ezek szerint az csak halott pixel lehet (Full pixel defects: 0 allowed)
-
kasa85
őstag
válasz
i are robot #552 üzenetére
Köszi
Az enyém egy kicsit bonyolultabb volt.Szemetelt a kari 2d ben,de ők 3-hétig 3d ben tesztelték
Persze le volt írva feketén fehéren,de nem figyeltek ,bementem az voálá 20perc és a hiba tudatosult addig meg én voltam a hangyás mivel ahhoz hasonlítottam a hibaforrás
.
-
i are robot
senior tag
Ööö, ennyi infó alapján én nem tudtam megállapítani milyen a pixelhibád, de tudtommal a mellékelt táblázatban szereplőknél kevesebb hiba esetén nem állnak veled szóba, vagyis a teljes pixelhibás kijelzőt cserélni kéne, ha jól értelmeztem. Nem vagyok ebben annyira otthon, szóval hülyeséget nem akarok mondani, de arra jó, hogy ha felhívod az Ipon, netalán a HP ügyfélszolgálatát, akkor értsed miről beszélnek.
Közben találtam egy ilyet is, elvileg ugyanaz mint az előző link, csak kicsit részletesebb: http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01634493.pdf
Eszerint a HP az ISO Class2 szerint jár el, erről talán könnyebb infót szerezni.Aztán majd ha idenéz valami tapasztaltabb monitor kereskedő/szaki (Brekk, Old Artist, Nyugdíjas, Dezz), biztos több okosat tud mondani.
Egyébként én is gariztattam már Iponnál, és gond egy szál se volt. Mondjuk csak egy pár ezer forintos Microfost billentyűm döglött meg 2 hónap átlagos használat után, és még aközül is választhattam, hogy levásárolom az árát, vagy visszaadják a pénzt.
-
kasa85
őstag
válasz
i are robot #549 üzenetére
Ahogy nagyjából ki bogarásztam mivel angolul nem nagyon tudok 0teljes pixel hiba van rá vagyis ezek szerint teljes körű pixel hibánál (halott fekete vagy fehér)pixelnél cserélni fogják a készüléket
Ezt jó lett volna a gyengébbek kedvéért a gar papírra is rá írni mert sajnos ez nem szerepel rajta(+Magyarul).
-
kasa85
őstag
válasz
i are robot #549 üzenetére
Amúgy félre értés ne essék nem leszóltam,de már volt gariztatással problémám ott, igaz nagynehezen,de ki harcoltam az igazat.Sajnos mikor a monitort vettem eléggé piszkos volt a kijelző,és így érkezett teljes csomagolásban
Felmentem,és le teszteltem de már akkor tisztítanom kellet mert a kijelző teljesen össze volt fogdosva + ragacsos valami is vólt rajta szerencse ,hogy a monitorral együtt rendeltem tisztító folyadékot mert nézhettem volna a cepelíneket a teszt közben.Az okom megvan nem fogom le írni nyilvánosan miért,de az tény,hogy a gariztatással illetve a hozzá állásal gondok vannak.Persze a pozitívuma,hogy kényelmes a rendelés illetve meglehetősen a többi árhoz képest egészen jó áron dolgozna,de a minőség az egy kicsit gázos
Volt egy HD5870 szar volt,amint írtam a LG IPS is szar volt + HP 110ezer ft ért is szar volt te erre mit írtál volna mérgedben
Na hagyom ez nagyon off,de azért mint egy nagy szaküzlet egy kicsit adhatna magára minőség téren is,persze lehet énvagyok a szerencsétlen mert kifogom mindenből a legszarabbat.Amúgy köszönöm a segítségedet
-
i are robot
senior tag
Egyébként meg az Iponnak mi köze van ahhoz, hogy pixelhibás lett a monitor, amit a zárt dobozból otthon te bontasz ki, és 1 hónap után jelentkezik a probléma vele? Mert szerintem semmi. Ilyen miatt egy boltot leszólni nem hiszem hogy ildomos.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Van egy kis problémám a HP ZR24w IPS monitorommal.KB tegnap reggel megjelent rajta egy fekete pötty szaknevén halott pixel ami folyamatosan fekete.Oldalról nézve a hibás részt meg fehér és jóval világosabb a pixel hibában a kép
.A monitoron pont középen az alsó kerettől felfelé 10cm re található.A monitort alig 1hónapja ráfizetéssel cseréltettem,mert volt egy LG W2220P IPS monitorom amin meg kék beragadt pixel hiba,és körülötte rózsaszín folt jelenkezet ezért vettem a HP moncsit ami ugyanolyan szar lett.
Mindkettőt az Iponba vettem mivel a csere monitor is tőlük voltam kénytelen megvenni,de az biztos ott monitor még egyszer a büdös életben nem veszek
HA tudtok legyetek szívesek segítetek,hogy ezzel a hibával tudom e cseréltetni a monitoromat vagy kénytelen leszek lenyelni a második szart amit megvettem
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Lefuttatam egy LgW2452V-n(itt aprón vettem garancia nélkül 40eFt)kb 1.5-2éves
nem is a monitorral volt baj hanem hogy nem tisztítottam meg
Nincs pixel hibám -
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
old_artist #544 üzenetére
Köszi
Használtam már vmi hasonlót ettől a cégtől de az online volt és nem ilyen részletes ez perfect ahhoz képest -
old_artist
addikt
válasz
BoogeyM@n. #543 üzenetére
Üdv!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
Ultram3jor #542 üzenetére
Hogy lehet megállapítani a pixel hibát?
vmi program? download link pls -
Ultram3jor
senior tag
válasz
Ultram3jor #539 üzenetére
találtam egy halott subpixelt
de asszem ez igy is belefér
-
1. GBM1703 Modell F173 (17.1") TFT
2. 20000
3. 0
4. 0 -
adamka16
őstag
1. Benq G2222HDL 22" TN
2. 2 hetes, napi minimum 6-8óra
3. 0
4. 0 -
Ultram3jor
senior tag
samsung 940N
kb 4,5-5 éves
napi szinten 10-12 órát ment
Semmi pixelhiba! -
MMjani
csendes tag
Nekem MSI CR500X-008HU laptopom van, vásárlás után (ExtremeDigital, Mammut) 3 fekete folt volt a rétegek között, a vásárlás helyén 3 napon belül nem cserélték ki, mert Trepák Zoltán üzletvezető-helyettes szerint pixelhiba. Msi szervizbe leadtam, 1 hétig vártam, visszakaptam, itthon megnéztem és a berakott új kijelző közepén egy vílágító kék alpixel található. Még annyi, hogy tiszta zsír és ujjlenyomat volt a laptop és a kijelző, Székesfehérváron még le sem törlik! Első laptopom, megbántam, hogy megvettem, szerencsére van itthon egy 5000 ft-os LG CRT monitorom! 5 éves, de semmi baja, a képe csodás!!!
-
tjokai
senior tag
LG Flatron L1952s, 4éves monitor........0 pixelhiba!!!!Napi használatban van!!!!
-
vbbb
őstag
samsung 2333bw
2db pixelhiba, 1db piros a bal szélen és egy 1db kék középen alul...szerencsére nem zavaró
-
Oracle
senior tag
BenqQ G2222HDL zsinórban 3db mindnél csak egy nagyon apró alpixel hiba volt és a jelenlegin 3. db on is az van mindig zöld és kék. Igazából csak feketén látszik akkor is nagyon keresni kell, de akkor is
lehet csak én vagyon ennyire szerencsétlen?? Szerintetek visszavigyem a 3.-at is?
-
Findzs
addikt
viewsonic vg712s
6 év használat után napi átlag 4 óra eladáskor pixelhiba alpixelhiba 0samsung 2233bw
2 hetes pixelhiba alpixelhiba 0 -
papaya
senior tag
Samsung 940fn
2év használat, egy subpixel hiba valószínűleg az eladás előtti utcsó takarítás miattSamsung 2494hm
2 napos, előjött 1 subpixelhiba > csere... -
kimenet
csendes tag
samsung 223bw
januárban lesz 2 éwes
napi 10-12 óra használat
nulla hiba
kopp-kopp
-
true44
csendes tag
Megjött a Samsung válasza a dologra. Azt írják, hogy 1 pixelhibáért is cserélik. Tehát a Bluechip-nél át akartak verni...
Ma megnéztem a monitort annak reményében, hátha van valami pozitív változás. Bekapcsoltam, a zöld pont világított. Megdörzsölgettem, semmi. A pont melletti bal részen ha finoman megnyomom a képernyőt, eltűnik a pont. Elengedem, megint visszajön. Végighúzom az ujjam balra, eltűnik, és úgy is marad. Hozzáérek megint, visszajön. Most nem értem, mi van. Működik az a pixel, de néha mégsem. Ez Uri Geller műve lenne?
Tud valaki valami magyarázatot adni erre? -
Sdi
addikt
LG 1715s napi min. 5 óra használat, több mint 4 évesen adtam el pixelhiba nélkül.
-
true44
csendes tag
Most egy emailt írtam. Holnap felhívom őket. Amint lesz valami fejlemény, szólok!
A lényeg az, hogy akkor csak nem én vagyok a hülye... Ki kell, hogy cseréljék! Az egy hiba is hiba!
Köszi! -
Sdi
addikt
A Samu vállalja a garit 1 pixelhiba esetén is, három napon belül. Fel kell hívni őket és bejelenteni náluk a boltot. A haverommal is meg akarta csinálni ezt egy cég / kb. 4-5 éve /, de pár telefon után mégiscsak kicserélték a moncsit. Ha nem akarnak a Samuval tengelyt akasztani, ki fogják cserélni. Probléma akkor lehet, ha nem a hazai forgalmazón keresztül szerezték be, hanem valami kerülő úton külföldről.
-
true44
csendes tag
Nekem elég furcsának tűnt az, hogy mindenhol azt írják, hogy 3 napos pixelhiba garanciát biztosítanak ezekre a termékekre. Amikor felhívtam a bluechip ügyfélszolgálatát, akkor azt mondták, hogy a Samsung 3 pixelhiba alatt nem foglalkozik ilyenekkel. Nekem ez kicsit furcsa volt. Most írtam a Samsungnak. Az a probléma, hogy ha nem akarom azt, hogy ennyiben maradjon az ügy (ha tökéletes monitort akarok, márpedig ha ennyit fizettem érte, akkor tökéleteset szeretnék), akkor még pár ezrest ki kell csengetnem. Visszaküldöm ezrekért futárszolgálattal, ők esetleg kicserélik, megkapom az újat, de még akkor sem biztos, hogy tökéletes lesz (vagy talán három nap után jön elő 1-2 pixelhiba). Ezt addig csináljam, míg rá nem unok a dologra?
Aztán a végén itt maradok egy 3 pixelhibás monitorral, mert megunom az ide-oda küldözgetést.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Hívd fel a Samsung vevőszolgálatát, és jelentsd be a céget, mivel a samu gyárilag biztosítja a 3 napos pixel garanciát, és kötelesek (ha új termékről van szó) a kereskedők ezt betartani!
Előtte azért írjál a Bluechip-nek, hogy legyen nyoma a levélnek (kérj visszaigazolást), még a 3 napon belül - légy kemény és erőszakos, mert nehogy már elmismásolják az ügyet - neked meg kifogástalan monitorra van szükséged!
-
true44
csendes tag
Rendeltem a Bluechip-ről egy Samsung 2233SN monitort. Futár hozta ki ma. Bekapcsoltuk, 1 pixelhiba
(majdnem a közepén egy zöld pont). Felhívtam a webáruházat, azt mondták, hogy egy pixelhibáért nem szoktak panaszkodni... ÉN MOST SZOKOK! Azt mondják, hogy 3 pixelhiba alatt nem cserélik. Grarulálok! Most nézhetem azt a csúnya zöld pontot a pénzemért... Köszönöm!
Azt mondták, hogy hívjam fel a gyártót. Ha ők visszavásárolják, akkor természetesen cserélik a monitort. Megint köszönöm!Most csak abban tudok bízni, hogy egyszer majd megjavul a monitor.
Van valakinek valami ötlete arra vonatkozóan, hogy mivel próbálkozhatnék a nyomáson, meg dörzsölgetésen kívül? Vagy forduljak Uri Gellerhez?
-
7Heads Drago
veterán
Samsung 730BF: 0 Pixelhiba még 3,5 év után is. Napi 6 órát ment kb.
Nagyon jó kis monitor!
Kár hogy csak 17"-os. -
BPFeri
senior tag
válasz
Zelemberg #515 üzenetére
Itten is találsz egy egyszerű monitor tesztelő progit.
-
válasz
Zelemberg #515 üzenetére
Vagy egy DPT nevü progi azzal a pixel hibát megtudod nézni.Teljes képernyőn egy színű képeket vetit,és meglátod ha van valamelyik képen pici fekete pont stb van,akkor az pixel hiba,Ha szép a kép pont nélkül akkor nincs hibás pixel,persze légyszart is észre lehet venni én egyszer majdnem megszívtam
már vinni akartam vissza,cserélni
Ja és persze más pixel hibát is lehet keresni,több mindent tud a progi.
-
Zelemberg
csendes tag
Sziasztok4
Érdeklődnék, hogy ha használt monitort veszek akkor hogyan tudom megnézni, hogy van-e pixel hibája , és még mire kellene figyelnem ? -
LG L1918s
1 éve vettem használtan, átlag napi 12 órát megy
0 pixel, 0 subpixelhiba -
djxp01
senior tag
Lehet nem ide vág, de Samsung 46B650-es tv-nél 3 nap után előjön egy pixelhiba, akkor mi a teendő ha szétteszi a kezét az eladó, hogy a 3 nap lejárt? Lehet menni ilyenkor a központi samsung szervizbe? Vagy mit lehet csinálni ilyenkor?
-
KTTech
veterán
Eizo S2231W: 3946 üzemóra (belső számláló szerint), pixelhiba nincs.
-
Jáger
csendes tag
Sony SDM-S95DR 5 db tapasztalatai:
üzemóra: valahol 10 és 12 ezer óra között darabonként
hibák: összesen 1 db piros pixel az 5 db monitoron -
Messa
tag
1 hét után sikerült a csere a második 2243SW hibátlan
-
DarkDeer
senior tag
Samsung Syncmaster 913N 19"-es, 4 év 2 hónapos. Sem pixelhiba, sem másmilyen hiba nincs.
-
Messa
tag
1 napja vásárolt Samsung 2243SW 1db kék alapon fekete pixel. Hétfőn csere
-
Seikai
aktív tag
Samsung 226BW több mint 1 éves hibátlan
Samsung 2333SW 4 napos 1 subpixel hiba fekete alapon szürkén világít! -
~Ph'vEscha
aktív tag
Noname 17 colos lcd .
5 éves
0 pixelhiba
-
Trub
tag
LG Flatron l227wt, olyan fél-egy éves, eddig hibátlan, most 1 pixel bemondta az unalmast.
Pirosan világít. Kár. -
Killing
addikt
Nekem egy HannsG HQ191D-m van már 3 hónapja és no pixel hiba (19")
Mennyi ideig bírja átlagban egy ilyen jószág? -
misx
senior tag
LG W1952TQ-PF
20 napos
No pixelhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest