Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribag
csendes tag
Szia,
Én simán bedugtam, vártam 1-2 percet és működött.
Nem kellett csinálni semmit.Ha nem ismeri fel akkor elképzelhető, hogy nem supportált típussal próbálkozik.
Valahol láttam korábban egy listát a támogatott 3g dongle típusokról. keressetek rá, hogy a tietek közte van e.Üdv: G
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
Egy barátom ma kapta kézhez a Pipo M9-esést. Beledugta a mobilnet sticket és nem ismeri fel nem tud netet csiholni, segítsetek legyetek szívesek, hogy hogy kell stickel netet varázsolni rá.
Köszönöm szépen
Üdv.
-
Ribag
csendes tag
Szia,
Nekem pont ez a tipus van. A geekbuying-rol jott, feladas utan 7 munkanappal kihozta a postas.
A csomagban a tableten kivul volt meg egy tolto eu atalakitoval, egy usb kabel es egy otg kabel. Ja meg egy fules de azt ki sem bontottam.
A tabbal meg vagyok elegedve. Jol osszerakott darab, ar/ertekben kiemelkedo. Nyilvan vannak negativumok is. Alabb az en velemenyem.
Pro: kijelzo gyonyoru. Szinei, felbontasa, fenyereje remek. Cpu/memoria elegendo. En nem szoktam benchmarkokat futtatni, a napi hasznalat mellett nezem. Eddig egyszer tapasztaltam nagyobb megakadast, amikora marketrol installaltam a progikat tomegesen. Minden programom amit az elmult evekben osszeszedtem hibatlanul fut rajta, bar volt olyan amibol meg kellett venni a tabletre optimalizalt verziot. (pl. Swiftkey). A Wifi kellemes meglepetes. Forumokban irtak, hogy milyen gyenge, meg hogy 5 meter utan mar nem hasznalhato. Szerencsere errol szo nincs. Kb ugyan azt a teljesitmenyt hozza mint az s3-asom. Szoval kivalo. 3g, otg mind mukodik minden varazslat nelkul. Amit beledugsz egybol megy.. Tamogatasa is jo. Jonnek ki a romok folyamatosan. Amikor megkaptam egy 2 hetes rom volt rajta, de azota jott ujabb amit meg is rotoltak. Ennek a felrakasa is egyszeru.
Cons: na ami a gyenge az a kamera es a gps. A kamera kepet nem egy tukor reflexes geppel hasonlitottam, csak az s3-mal de igy is jocskan alul maradt. Persze nem fenykepezo gepnek vettem, arra kenyelmetlen is a merete miatt, de ha valakinek ez fontos erre ne alapozzon. A masik gyenge pont a gps. Legjobb esetben volt hogy 12 holdat is latott, de ebbol max 5 volt hasznalhato. (egy zold 4 sarga) de folyton elvesztette a jelet es kezdte ujra megtalalni a holdakat. Csak az udvaron teszteltem a gpstest progival, de tartok tole, hogy navigaciohoz ez keves lenne. Nekem ez sem faj mert arra sem akarom hasznalni, de azert lehetne jobb. Ekkora meretben mar elfert volna egy jobb antenna.A fentiek a sajat peldanyomrol alkotott sajat velemenyemet tukrozik.
Udv: G.
-
641147
csendes tag
Hali!
Bár az enyém nem 3G-s, de szerintem ez mindegy. A tablet szuper, minden tekintetben. A geekbuying-on vettem, a kezdeti nehézségek után a feladástól számított 10.-ik napon már nálam volt.
A gyári romot igen hamar lecseréltem, így arról nyilatkozni nem tudok. De a freaktab-os root-olt, cwm recovery-s riley rom 1.3a-s rom szépen muzsikál.
Szvsz ma ez az egyik (ha nem"A") legjobb tablet a piacon. -
Zabel_t
csendes tag
Sziasztok. Sokat olvasgattam itt erről a tabletről és valószinűleg rendelni is fogok belőle,de ha valaki adna egy részletesebb leírást a készülékről azt megköszönném
nemtudom hogy valakinek van-e ez a fajta: http://www.merimobiles.com/pipo-m9-pro-buit-in-3g-rk3188-quad-core-1-8ghz-android-4-2-2-10-1-inch-hffs-screen-1920-1200-2gb-ram-32gb-hdmi-tablet_p/meri7783.htm de ha van akkor megköszönném ha leírna nekem pár dolgot róla pl: kijelző, aksi stb.. előre is köszönöm
és ha valaki rendelt már erről az oldalról leírná nekem a tapasztalatait a szállításról is? Mennyi időbe telt mire megjött, ki hozta ki a készüléket, kellett-e még ráfizetni?
-
erik88
aktív tag
sziasztok !
komoly kérdéseim lennénekcsak ezt az egy fórumot találtam a pipohoz azért irok ide .
nos nemrég hozzájutotam egy pipo s1 pro tabhoz és nagyon pöpec csak ajánlani tudom de én ragaszkodom a custom romokhoz és ez esetben is lecseréltem és minden klappolt gyári rommal 18 ezret kapok antutun custommal meg 20 ezret szóval tényleg minden jó volt egészen addig míg én marha nem akartam megváltoztatni a dpi-jét a képernyőnekna és ekkor mikor beirtam a gyári 160dpi helyett 170-et és rányomtam h oké utána meg hogy reboot na innentől fogva csak a boot animációt hozza be és semmi mást
meg tudnám csinalni ha a tabhoz való adb drivert fel tudnám rakni de sehogy nem megy
mit tegyek ilyenkor ?
remélem tudtok segíteni nekem
nagyon megköszönném
-
mpeti339
tag
Feltettük a weblapon található utolsó angol frissítést és ugyan úgy kikapcsol. Gyanakodtam egy programra amit használok (a GPlay-ről letöltött eredeti) ami az ilyen kikapcsolások utáni visszakapcsoláskor el szokta veszíteni általában a bele rögzített adatokat. Ezt most a "frissítés" után fel sem tettem a gépre. Így sem jó. Most vagy feltesszük a legfrissebb kínait, vagy jön a már korábban említett rootolt megoldás.
-
Yipp
tag
válasz
mpeti339 #133 üzenetére
Igen, az angol régebbi, de még ha ugyanaz a verzió is, akkor is hozhat javulást. Először próbáld meg az angolt.
A kínaiban is megvan minden nyelv. A különbség annyi, hogy a telepítés után az alapértelmezett nyelv a kínai lesz, és még néhány kínai program rajta lesz a gépen. Ezt meg lehet próbálni másodikként. -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Tervben van egy m9pro wifi only beszerzése, látom többeknek van már ilyen, ha van 5-10percetek összefoglalnátok a tapasztalatokat róla? Akár itt, akár pm-ben örülnék neki.
Gyorsaság, rom tapasztalat, ház minősége, bármi amit tudtok mondani nagy segítség lehet -
mpeti339
tag
Ezt a választ kaptam a hiba bejelentésre:
From your email, we know that the tablet can not working properly when it is moving, we are really sorry for it!
We would like to know more about this defective, Can you please tell us what will happen when you move the tablet or record a video of it? Did M9pro working slowly? Or other problem? Thank you!Dear friend, We had forward your problem to our tech, they analyse and think that when we send the M9pro to you, the long-trip fluctuating transportation may cause the tablet system unstable & make the tablet work improperly. Please do not worry, firmware upgrade can improve the system, can you please try to upgrade tablet? Thank you very much!
We have made the fimware upgrade lessen for you enclosed. To make the firmware upgrade, please follow the upgrade procesure strictly, one step by step.
You can also see our video here: http://www.youtube.com/watch?v=qNAgJaLvQKM&feature=youtu.beUseful Tips:
Step 2 -- is the key point. You will request to connect the tablet with your PC by the original USB cable and keep the tablet turn on. If the tablet turn off automatically during the procedure, please boot it up.
When you can't find the exact name "unknown device", you can go back to RKbatchtool, make sure the tablet is connected to your computer, and it is turn on. After you click the button "switch" (in the middle bottom), you will find the pinky button “1” and, at that time you can find the "unknown device" in your computer's property.If you meet any problem during the upgrade procedure, please kind to tell us. And then we will try to solve it.
Once you manage the firmware upgrade procedure, you can upgrade to latest firmware at any time, since we usually launch new firmware every 2-4 weeks to improve the systems’ property and compatibility. -
San398
őstag
CWM Recovery ha esetleg valaki menteni akar rom-ot
-
641147
csendes tag
-
Yipp
tag
válasz
mpeti339 #120 üzenetére
Lehet, hogy beállításokkal nem is lehet "megjavítani". De egy android frissítés megoldhatja, ha megkockáztatod. Megkérdezheted az eladótól, hogy nem-e jár garanciavesztéssel a frissítés, mert ha ők vállalják, akkor ők is nyerhetnek rajta (nincs postaköltség).
Nekem sima M9 van, de azon nem is volt az alvásnak olyan opciója, hogy "soha". Az is igaz, hogy ez csak 4.1.1.
-
mpeti339
tag
-
mpeti339
tag
Viszont ha így bekapcsolva rázogatom, forgatom, nincs semmi gondja. Így pedig nem rázkódik a kocsiban sem.
-
mpeti339
tag
Igen. Bár úgy érzem valami hardveres gond lehet. Mintha a hibajelenség összefüggene a készülék mozgatásával. Tudnillik, ha este lekapcsolom a kijelzőt, reggel gond nélkül egy nyomásra életre kel. Ma elvittem magammal munkába, ott használtam, kinyomtam a képernyőt, hazajöttem. Fél óra és ismét ki volt kapcsolódva. Puha hátizsákban szállítottam és csak bekaktam a kocsiba.
-
mpeti339
tag
Sajnos valami nem jó......
4.2.2
Magától kikapcsol. Be van állítva, hogy soha ne legyen alvó módba, de ha használat után rányomok a be/ki kapcsoló gombra egy picit, hogy lekapcsoljon a képernyő, utána változó idővel sokszor nem tudom ugyan így életre kelteni, csak hosszú nyomással bekapcsolni és megvárni míg betölt az oprendszer. Magyarán be kell kapcsolni. Ezzel függhet össze, hogy az egyik általam használt programba korábban bevitt adatok törlődnek is néha egy-egy ilyen újra bekapcsolás után már nincsenek meg.
Az is rendellenes szerintem, hogy nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni, mert ha így dugom be a töltőt, magától bebootol, ha pedig töltés közben szeretném leállítani, nem lehet, mert csak újraindul.....
Nem értem........ -
641147
csendes tag
Nekem is megérkezett ma a gép - M9Pro wifi black.
Eddig még csak próbálgattam, belaktam, telepítgettem a szokásos appsokat.
Akit érdekel egy kis rom konyha: www.freaktab.com/forumdisplay.php?132-PIPO-Tablets
-
mpeti339
tag
Böngészőt mit ajánlotok?
-
zotyahun
csendes tag
Melyiket szedjem le az english vagy a chinese verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest