- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribag
csendes tag
ja.. azt felejtettem el kérdezni, hogy mit jelent hogy rossz az aksi idő a tiednél?
Nekem meglepően jól teljesít, bár lehet csak kevesebbet vártam el tőle. Azt hittem 4-5 óra után megpunnyad, de simán elvisz egy napot közepes-erős használat mellett. Úgy hogy napközben nem használom csak reggel, meg délután, két nap után is marad benne némi cufla. Ez kb annyi amit egy jobb telefontol is elvárhatunk. -
Ribag
csendes tag
válasz
mert2011 #156 üzenetére
Szia,
64gb-os kártya működik, több fórumban volt téma, többen írták, hogy azt használják.
A Riley romot én nem próbáltam még, de nézegettem korábban. Ha a mostani rootoltat fel tudtad rakni az sem lesz probléma, gyakorlatilag ugyan azt kell csinálni csak itt a leírás szerint az RKANdroidTool.exe progival (gondolom ez pont azt scinálja mint az rkbatchtool amit a mostani romhoz használhattál.), csak két plussz lépés van a végén:
A NAND flash card formattálása, és a su bináris telepítése a marketből.
Leírás ugyan angol, de szerintem jól követhető:
http://techloverhd.com/2013/06/how-to-root-your-pipo-m9-3g-tablet-and-install-android-4-2-2-rom-step-by-step/ROM van ettől újabb is, telepíteni ugyan így kell mint ahogy itt le van írva.
Üdv: G
-
Ribag
csendes tag
válasz
mpeti339 #152 üzenetére
Én nem fűzők nagy reményeket a gpshez.
Mondjuk az első teszt óta nem is próbáltam, mivel úgy igazán nincs rá szükségem. Azért majd még tesztelgetem ha lesz rá időm.
Itt egy fórum a témában. Nem túl biztató eddig. http://www.arctablet.com/blog/forum/pipo-max-m9/pipo-m9-pro-gps-performance/
-
Ribag
csendes tag
Szia,
Én simán bedugtam, vártam 1-2 percet és működött.
Nem kellett csinálni semmit.Ha nem ismeri fel akkor elképzelhető, hogy nem supportált típussal próbálkozik.
Valahol láttam korábban egy listát a támogatott 3g dongle típusokról. keressetek rá, hogy a tietek közte van e.Üdv: G
-
Ribag
csendes tag
Szia,
Nekem pont ez a tipus van. A geekbuying-rol jott, feladas utan 7 munkanappal kihozta a postas.
A csomagban a tableten kivul volt meg egy tolto eu atalakitoval, egy usb kabel es egy otg kabel. Ja meg egy fules de azt ki sem bontottam.
A tabbal meg vagyok elegedve. Jol osszerakott darab, ar/ertekben kiemelkedo. Nyilvan vannak negativumok is. Alabb az en velemenyem.
Pro: kijelzo gyonyoru. Szinei, felbontasa, fenyereje remek. Cpu/memoria elegendo. En nem szoktam benchmarkokat futtatni, a napi hasznalat mellett nezem. Eddig egyszer tapasztaltam nagyobb megakadast, amikora marketrol installaltam a progikat tomegesen. Minden programom amit az elmult evekben osszeszedtem hibatlanul fut rajta, bar volt olyan amibol meg kellett venni a tabletre optimalizalt verziot. (pl. Swiftkey). A Wifi kellemes meglepetes. Forumokban irtak, hogy milyen gyenge, meg hogy 5 meter utan mar nem hasznalhato. Szerencsere errol szo nincs. Kb ugyan azt a teljesitmenyt hozza mint az s3-asom. Szoval kivalo. 3g, otg mind mukodik minden varazslat nelkul. Amit beledugsz egybol megy.. Tamogatasa is jo. Jonnek ki a romok folyamatosan. Amikor megkaptam egy 2 hetes rom volt rajta, de azota jott ujabb amit meg is rotoltak. Ennek a felrakasa is egyszeru.
Cons: na ami a gyenge az a kamera es a gps. A kamera kepet nem egy tukor reflexes geppel hasonlitottam, csak az s3-mal de igy is jocskan alul maradt. Persze nem fenykepezo gepnek vettem, arra kenyelmetlen is a merete miatt, de ha valakinek ez fontos erre ne alapozzon. A masik gyenge pont a gps. Legjobb esetben volt hogy 12 holdat is latott, de ebbol max 5 volt hasznalhato. (egy zold 4 sarga) de folyton elvesztette a jelet es kezdte ujra megtalalni a holdakat. Csak az udvaron teszteltem a gpstest progival, de tartok tole, hogy navigaciohoz ez keves lenne. Nekem ez sem faj mert arra sem akarom hasznalni, de azert lehetne jobb. Ekkora meretben mar elfert volna egy jobb antenna.A fentiek a sajat peldanyomrol alkotott sajat velemenyemet tukrozik.
Udv: G.
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Reklámblokkolók topikja
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest