- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Én a DVD-t, különösen a DVD-Videot nemcsak mint számítástechnikus nézem, hanem mint fimrajongó, és gyűjtő is (ez szerintem jó analógia az általad képviselt hifista megnevezéssel, csak én filmekre indulok be
). Namármost ebből a szempontból például a DVD-R DL számomra nem csupán a technológia, az újdonság varázsa vagy a többletszolgáltatás miatt jelent valamit, hanem mindennapi felhasználóként reménykedem abban is, hogy a jó kompatibilitásnak köszönhetően ideális lesz DVD-Video tárolására. Szerintem a DVD-Audio amúgy nem rossz formátum, bár nagyon sok minden múlik a lemezre kerülő anyag előkészítésén is, hiszen csak akkor használható ki egy (elméletben nagyobb tudású) formátum képessége, ha a bemeneti anyag specifikációi megfelelnek az elvárásnak - ebből a szempontból sok-sok kiadványon még az Audio CD sincs optimálisan kihasználva, de hát a mai modern zene nem is kíván túl széles dinamika tartományt. Várni mindig lehet - és legtöbbször érdemes is -, de azért nem olyan rossz ám, hogy szépen fejlődnek, haladnak a dolgok előre irányba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest