Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MGa73
tag
Koszi a valaszt. Elkepzelheto, hogy az ug802 csak 1,2ghz-en ketyeg es ezert lassabb. Kiprobalom majd az mk802iiis-en is. A telepitest koszonom ha megnezed nekem. Ujabb problema, hogy usb hub hianyaban az ug802n be kellene lonom a wifit. A kompatibilitasi tabla szerint a picuntu tamogatja. Probaltam ahogy leirtad az interfaces-t modositani auto wlan1stb. gondolom a myssid es mykey helyere a sajat router ssid-t es sajat wpa-psk kulcsot kell beirnom. Ezt meg is tettem de nem megy a wifi nekem. Szerintem egyebkent vagy a telepitessel vagy az sd kartyammal vmi baj lehet, mert tobbszor belefutottam abba, hogy sem uj fekhasznalot nem sikerult felvennem mert hibat jelzett vagy legutobb pl a beallitasoknal a halozati menure kattintva nem csinalt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest