- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Igen, nekem is microSD-n van. Azért írtam, hogy felesleges formázni, mert feltöltött file egy teljes lemez kép. Azaz bitről bitre le van másolva a teljes 8 GB-os microSD (partíció adatok, stb.). De az adathordozó ilyen szempontból mindegy. Felmásolható egy legalább 8 GB-os pendrive-ra, vagy akár egy HDD-re is.
-
MGa73
tag
Nos telepíteni gyakorlatilag semmit sem tudok. Sőt a root-tal ha belépek nem tudok új felhasználót sem létrehozni mert vagy homokórázik vagy hibát ír ki. Ezért a gavarga-val próbálgattam...remélem nem jogdíjas :-)
A vezetékes net megy, de elég lassúcskának tűnik az egész rendszer. Még a flash playert sem sikerült feltelepítenem rá. 8GB kártyán van a rendszer. Mennyit foglal rajta a kiírt img? -
vargalex
félisten
Szia!
Gyári recovery letölthető (pl. a Finless rom-oknak mindig része). A kernel-t, stb. nem is kell bántanod. UG802-n elvileg megy a dual boot is.
Jó lesz az általam feltöltött image is, csak a wifi-t kell beállítani a /etc/modules-ban. Az UG802-ben egyébként teljesen normális wifi van az MK808-hoz képest. -
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
-
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- AMD AM5 Gamer PC (Ryzen 7500F, 32GB DDR5, RX 7700 XT 12GB, 1TB SSD)
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest